Verdens mest solgte sexleketøy for par

Pin it Reddit

Verdens mest solgte sexleketøy for par!

Gjør som tusenvis av andre og piff opp sexlivet med verdens mest solgte par-vibrator. En god investering i forholdet

WeVibe, har høstet priser og anerkjennelse for sine par-vibratorer verden over. Par-vibratoren Chorus er det mest intuitive sexleketøyet for par noensinne. Nyt de intense vibrasjonene sammen mens dere har samleie. For hva er vel bedre enn at begge får nytelse på samme tid?

Vibratoren er formet som en U, hvor den ene staven sitter på innsida av henne, opp mot G-punktet og vil også stimulere langs hele hans penis, mens den andre delen ligger på utsida av klitoris og stimulerer der.

Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller, om dere bare ønsker å prøve noe nytt så er denne par-vibratoren et utmerket valg.

Klimaks:

Det som gjør denne ekstra spennende er at du kan klemme rundt kontrollen for å gjøre vibrasjonene kraftigere – jo hardere du klemmer, jo mer intense blir vibrasjonene

75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy som dette kan derfor være svært nyttig.

Spennende par lek

Sexleketøy er ikke noe man bruker fordi den andre er utilstrekkelig. Det gjør bare sexen bedre og mer leken.

Chorus er 100 % vanntett og kan fint brukes både i dusjen og badekaret. We-Vibe har også en egenapp for iPhone og Android som lar deg sette opp egne vibrasjonsrytmer, du kan la musikken styre vibratoren, og ikke minst – la din partner ta kontrollen uansett hvor i verden han eller hun måtte være.

Det som er ekstra kjekt er at appen har chattefunksjon med videosamtale slik at man kan se partneren mens man bruker leketøyet

Hvorfor sexleketøy for par?

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste

Par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, og de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

 

 

 

 

 

Kommenter