VENTER PÅ NOE DEILIG

VENTER PÅ NOE DEILIG

Jeg lå i sengen min, og var morgenkåt. Tenk hvis det kommer noen nå på besøk til meg, mens jeg ligger her og koser med meg selv. Jeg lukket øynene mine, og samtidig var tankene mine et annet sted. Med ett våknet jeg av en lyd ut forbi. Utenfor huset stod James og banket på døra, men fikk ikke noe svar. Han banka på en gang til. Jeg hørte at det banket på døra, og jeg spurte hvem det var.  – Det er meg, svarte James. Jeg åpnet døren og gav James et hett, langt kyss. Jeg kunne kjenne at kulen i buksa hans vokste mer, og han presset seg tett inntil meg. Jeg hadde på meg en hvit gjennomsiktig morgenkåpe. James kunne se at brystvortene mine var stive og struttet imot han, mens jeg tok hånden hans og leiet han inn på soverommet mitt. Det var en eim av deilig våt fitte i lufta, det var ingen tvil om hva hun drev med før jeg banket på, tenkte James med seg selv.

James la seg ned på den store senga og så spent på meg. Jeg åpnet morgenkåpen min slik at bh viste og den lille trusen med fransk åpning. Han kunne skjemte den lille, dryppende våte sprekken min. Morgenkåpen falt ned på gulvet, og jeg krøyp på alle fire mot James. Jeg gav James deilige kyss, og begynte å kle av ham. Nå måtte jeg få ut den store, harde pikken hans for nå var det trangt i underbuksa hans.

Jeg la meg ned ved siden av James, og han kjente varmen og nærheten komme over oss.
Nå var vi kåte begge to. James begynte å beføle meg forsiktig fra armhulen nedover brystet innom hoftekammen ved der trusekanten var, og nesten ned til fitta mi for så videre nedover til knehasen og den myke huden som var der. Nå pustet jeg tungt. Hånda hans gikk fra bein til oppover låret, den nærmer seg fitta. Jeg var så bløt at det rant nedover låret mitt. James tenkte med seg selv «jeg er så kåt og heldig som skal knulle ei plaskvåt fitte».

Vi la oss på siden gjør deilige tungeskyss. Jeg tok et godt tak i nakken hans og kysset han hardt, så begynner jeg å beføle han. Ja tok tak i den store harde pikken, og begynte å gni hånden min opp og ned, før jeg lirket den på plass inn i munnen min. Jeg sugde og slikket rundt pikkhode, og videre nedover skaftet. Jeg kjente at pulsen banket, og jeg tok min andre hånd et godt tak i ballene hans med tommelen og pekefingeren rundt rota på ballene hans og dro forsiktig i pungen. James fikk frysninger over hele kroppen. Da begynte jeg å klapse forsiktig på ballene hans. For en følelse dette var! tenkte James Vi la oss på siden mot hverandre, så jeg kunne kjenne den klare, store, tykke pikken hans mellom lårene mine, så jeg fikk sklidd musa fram og tilbake på skaftet, det var så deilig og vått. Jeg holdt rundt pikken og rister den mot klitoris. En stor sprut orgasme kom og det rant rundt musen og på pikken hans

Jeg var ikke helt fornøyd med bare en orgasme for nå ville jeg ha ham inni meg. James tok hånden min, og leiet meg inn på kjøkkenet, og det var tydelig at han hadde en plan. James satte meg opp på benken og gjorde sånn at det ble komfortabelt. Jeg spredde beina litt og James stilte seg mellom bena mine og begynte å lukte på halsen min. Nå klarte ikke James å vente mer. Han presset pikk-hodet inn til åpningen av kjeden og trykket den forsiktig bare litt inn, og jeg pustet tungt …
Han holdt rundt meg og pustet og kysset forsiktig på halsen og ansiktet mitt. Nå gikk det for meg en gang til selv om han ikke hadde kommet helt inn. James tok meg i hånden og dro meg inn på rommet. Jeg la meg ned på senga, og James la seg oppå meg og presset den store, harde pikken inn i meg. Med dype og harde støt inn og ut av meg. James øker tempoet sitt, og det begynner på nytt å bygge seg opp en kraftig orgasme. Vi kom på likt. James ble litt værende inni meg før han dro seg ut av meg. James la seg ned sammen med meg, og kysset meg. Er du klar igjen James? Spurte jeg han med et lurt smil rundt munnen min.