VÅR YR PÅ HYTTEN

Pin it Reddit

VÅR YR PÅ HYTTEN

Jeg trakk forhuden hans tilbake i én bevegelse og løftet på hoftene. Han merket at hånden min forsvant et øyeblikk og at jeg rotet i underlivet mitt – og så masserte jeg pikken hans vått med min egen saft. Det varte ikke lenge før jeg hest stønnet frem et ønske om å bli tatt.

Jeg satt på fanget til Kasper, og jeg kjente at ereksjonen hans presse mot rumpa mi. Jeg så på han og gav han et kyss på kinnet og reiste meg Skrittene mine var raske og lette der jeg gikk over terrassen og forsvant inn verandadøren. Det var så varmt ute selv om det var tidlig vår, så jeg bestemte meg for å ta på meg en bikini med streng truse. Jeg tenkte med meg selv at det var så kjekt at naboen Kasper kom på besøk til meg. Innerst inne hadde jeg alltid hatt lyst på Kasper, og jeg hadde ventet på den rette anledningen til å be han over. Nå satt Kasper der i en hot shorts med en stor bul på. Jeg la merket til at Kasper så på brystene mine, og han kunne også se at brystvortene mine var stive. Kasper tenkte med seg selv at kjønnet mitt befant seg bare noe centimeter fra hans store harde pikk, og den ble hard bare med tanken på den herlige trange musen.

Da jeg gikk ut på terrassen igjen bøyde jeg meg slik at han kunne se rett inn, og bikinitrusen min falt ned på terrassegulvet. Jeg tok med meg en dobbel luftmadrass og la den ned på gulvet. Jeg la meg ned på ryggen og skilte bena, slik at han kunne se Lårene mine var runde, lange og dannet det perfekte møtepunkt for den søte lille sprekken som stakk ertende frem mellom bena. Kasper kunne også se at jeg var glattbarbert og at den glinset, og jeg smilte uskyldig og lekende mot Kasper.

Kasper var mellom beina mine på to sekunder. Han tok av seg raskt shortsen og den store, harde pikken kom frem. Han plasserte hodet mellom bena mine. Han syntes at jeg smakte salt – som selve sommersjøen som blinket i bukta utenfor svabergene nedenfor oss. Han stakk tungen inn – og jeg svarte med å skille bena ytterlige og stønnet høyt. Han lot tungen rotere inne i meg en stund, til jeg begynte å støte imot med hoftene. Da skiftet Kasper taktikk: Slikket og småbet i de nydelige ytre skamleppene – like perfekte som kroppen, det lyse håret og de velproporsjonerte armene og lange bena. Jeg lå og små skalv mens han slikket i vei.

Kasper fant brystet mitt med den ene hånden, og knadde og knep litt i den. Jeg ble enda kåtere, for nå ville jeg ha han inni meg.

Jeg stakk armen inn mellom kroppene våre og fant pikken. Med vante bevegelser masserte jeg den. Jeg trakk forhuden tilbake i én bevegelse, løftet på hoftene – han merket at hånden min forsvant et øyeblikk og at jeg rotet i underlivet mitt – og masserte kukhodet vått med min egen fittesaft. Det varte ikke lenge før jeg hest stønnet frem et ønske om å bli tatt.

Jeg var trang, varm og skjelvende. Selv om Kasper var en erfaren mann, måtte han virkelig kontrollere seg selv for ikke å komme før jeg hadde fått mitt. Han tok meg med langsomme, jevne tak til, men jeg sa at han måtte ta det hardere og dypere. Jeg snudde meg rundt på alle fire. Kasper trengte pikken sin i meg med dype og harde støt. Han holdt meg fast om hoftene mine, og dasket meg på rumpa så det svei. Hardere og hardere for hvert støt han tok, og jeg klarte ikke å holde igjen. Bølge etter bølge skylte gjennom meg. Jeg la meg ned på ryggen, og spredde beina på nytt. Kasper hentet en pute til meg og la den under rumpa mi. Så bøyde han seg ned og kysset meg heftig og intens. Tungene våre lekte sammen, og jeg var på nytt klar å få den deilige pikken inn i meg. Kasper tok tak i bena mine og løftet dem opp på skuldrene sine. Han presset seg inn i den våte musen min og kom dypt inn i meg. Han trakk seg litt ut, for å støte hardt inn i meg. Jeg stønnet og stønnet. Med harde støt bunnet han meg, og på nytt merket jeg at orgasmen min kom. Kasper økte tempoet sitt og sprutet den varme sæden inn i meg. Jeg tok ned bena mine, og holdt rundt Kasper. Etter at han hadde tømt seg ferdig, trakk han seg ut av meg, og la seg ned ved siden av meg. Det var så utrolig herlig å ligge her og bare nyte hverandre, og jeg spurte Kasper om han var klar igjen.

 

 

Kommenter