Valentines date – Hett i snøen

Pin it Reddit

 

Valentines date – Hett i snøen

Jeg våknet tidlig om morgene og oppdaget at det var Valentines dagen. Hjertet mitt dunket litt ekstra, da jeg tenkte på Glenn.. Glenn spurte meg om jeg ville være med på en Valentines date på skitur siden det var fint vær og mye snø. Jeg svarte på meldingen at det ville jeg gjerne.

Dagen kom, og jeg hadde saumfart alle sportsbutikker i nærheten for å finne det mest sexy skitøyet som kunne oppdrives.  Uansett hvordan turen gikk, skulle jeg i det miste se bra ut.

Jeg møtte Glenn ved skiløypene som avtalt. Han stod der og så ut som en million, til tross for raske briller og kondomdress. Fordelen med antrekket var at jeg kunne se konturen av hver eneste muskel, og tro meg – det var litt av et syn. Stjal også til meg et blikk på de nedre regioner, og etter størrelsen på bulken å dømme var han godt utstyrt i tillegg. Denne mannen var helt klart en av guds favoritter.

Vi ga hverandre en klem og lyden av stemmen hans da han sa navnet mitt fikk meg til å kjenne et velkjent sug i skrittet. Herregud, hvordan skal dette gå når jeg allerede er sprengkåt, tenkte jeg. Glenn viste vei inn i skogen, og heldigvis hadde skiene god gli. Akkurat som meg!

Vi ruslet et par kilometer før jeg falt første gangen. Han lo av meg og tilbød en hjelpende hånd. Glenn dro meg opp igjen og i et øyeblikk stod vi bare der, tett, med den ene hånden hans i min og den andre nederst på ryggen min. Øynene hans betraktet meg og han var hjelpsom nok til å børste meg ren for snø, mesteparten på rumpa selvfølgelig.

Med bestemte bevegelser føk hånden hans over baken min og jeg kjente jeg begynte å puste tyngre allerede.

«Jøss, er du sliten alt?» lo Glenn. Jeg hadde drømt meg helt bort i de sterke hendene hans, og spørsmålet hans dro meg tilbake på jorda igjen. «Neida, bare litt fortumlet etter fallet,» unnskyldte jeg meg.

Glenn var kjent med omgivelsene, og han hadde fortalt meg om et utsiktspunkt ikke så mange kjente til. Det var dit vi skulle. Han hadde med skinnfeller og ved så vi kunne tenne bål, og jeg hadde de nå sikkert litt moste fastelavnsbollene i sekken min.

Etter flere kilometer med oppoverbakke var vi der. Sola skinte, og det glittret i snøen, og man kunne se milevis med skog. Vi var nok litt utenfor allfarvei. Godt var det, tenkte jeg, og lot fantasien løpe løpsk igjen. Vi rigget oss til, og Glenn dro en termos og en flaske vin opp av sekken. «Dette her er min best bevarte hemmelighet, vin og toddy får meg alltid i godt humør,» sa han og blunket lurt.

Jeg så spørrende på ham, men aksepterte. Vi skålte og helte nedpå. Vi lo og pratet om alt mellom himmel og jord, og satt så tett vi bare kunne for å holde varmen. Han hadde armen rundt meg og jeg kunne kjenne en svak eim av parfyme. En parfyme typisk av den mandige og forførende sorten.

Vi så hverandre dypt inn i øynene, og med et ømt grep under haken min løftet Glenn ansiktet mitt opp til sitt. Leppene hans var varme, fyldig og tungen hans lekte med min som om den aldri hadde gjort noe annet. Kroppen min hadde virkelig lyst, men det var jo minusgrader!

Det var ikke vits i å være fornuftig nå, besluttet jeg. Det eneste jeg virkelig ville var å kjenne Glenn inne i meg.

Glenn dro av seg halve skidrakten og fikk samtidig dratt ned buksene mine. Han tok et fast grep om lårene mine og dro skrittet mitt til seg. Han begynte å tease meg forsiktig med tungespissen langs kjønnsleppene mine, opp og ned langs hakket før han for alvor begynte å slikke klitoris.

Han slikket erfarent, den varme tungen hans stod i deilig kontrast til den kalde brisen mot de bare rumpeballene mine. Han slafset meg i seg som et glupsk, utsultet dyr, og jeg kjente jeg ristet av nytelse. Øynene mine rullet bak i hodet, jeg dyttet skrittet mitt mot ansiktet hans og det eneste jeg klarte å tenke var at jeg aldri ville at han skulle stoppe.

Tungen til Glenn gjorde underverker med klitten min, og akkurat idét jeg er på nippet til å komme, stoppet han og så lurt på meg. «Vil du ha mer?» sa han, øynene hans glødet av lyst.

Jeg var andpusten og stønnet et soleklart ja tilbake. Han svarte med å vippe ut pikken. Den var helt erigert nå, og mine tidligere antakelser stemte på en prikk. En tykk, svær pikk, som endelig satte kursen mot meg.

Glenn gned pikkhodet sitt opp og ned langs fitta mi, og jeg kjente jeg var søkkvåt og klar.

Han presset seg inn i meg, og jeg kunne kjenne hver millimeter av den deilige, harde, digre pikken hans inni meg. Han støtet på, hardt og dypt og deilig og jeg var på randen av orgasme for hvert eneste støt.

Det var noe helt fantastisk med at bena mine var låst i posisjon av skibuksen min, og jeg elsket følelsen av å være nærmest bundet under støtene av den beinharde pikken til Glenn. «Du er så deilig og våt,» sa han og nesten brølte ut – «og som jeg elsker å knulle deg!»

Jeg fulgte bevegelsene hans med hoftene mine, og gjorde mitt beste for å følge med på de harde støtene. Jeg kunne virkelig knulle denne pikken for alltid. Glenn trakk seg ut og kastet meg over på magen. Han dro rumpa mi til seg – han ville ha meg i doggy.

Glenn tok et godt grep med hver hånd rundt hver sin rumpeball og spredde de utover. Han la pikken sin i åpningen min og presset seg sakte inn. Alt mens han nærmest styrte meg fra grepet han hadde om skinkene mine. Han teaset meg ved å støte halve pikken inn og dra den sakte ut igjen.

Denne behandlingen gjorde meg så sprengkåt at jeg prøvde å presse ham inn i meg, men han holdt meg fast. Det var klart at Glenn styrte showet. Han holdt på litt til, og det gjorde meg klin gal. ENDELIG pulte han meg med hele sin lengde. Det var så hardt og dypt at jeg igjen kjente meg på nippet til å komme.

Jeg stønnet virkelig høyere og høyere for hvert dype, harde, bestemte støt. Glenn la hånden sin over munnen min og fortsatte å knulle meg hardt til lyden av mine kvelte stønn. «Shhhh, har du glemt hvor vi er?» spurte han med ertende, forførende stemme.

Jeg fortsatte å stønne inn i hånden hans, denne røffe behandlingen gjorde meg vill. Han kan virkelig få gjøre hva han vil med meg, tenkte jeg mens jeg kjente jeg tommelen til Glenn på utsiden av rumpehullet mitt. Jeg slapp ut et høyt «mhhh» som ja mens han masserte meg med erfarne bevegelser.

Han presset tommelen sakte inn, og fortsatte å knulle meg i harde, dype og rytmiske støt, mye raskere enn i sted.

Nå klarte jeg ikke å holde tilbake lengre, det var som om jeg hadde dødd og kommet til himmelen.

Den kraftigste av de kraftige orgasmer skylte over meg, jeg så stjerner og ristet ukontrollerbart av de sterke orgasmebølgene. Glenn støtet meg hardt noen ganger til og jeg kjente hele utløsningen hans inni meg.  Han fortsatte å støte litt til, og vi skalv nærmest om kapp.

Glenn ga meg et skikkelig dask på rumpa før han dro på meg skibuksen igjen. Han løftet meg til seg og kysset meg igjen, et dypt og intenst tungekyss som matchet begjæret vi fortsatt hadde for hverandre. Han tok et godt grep om hestehalen min og dro meg noen centimeter unna. Han betraktet meg konsentrert i noen øyeblikk og virkelig drakk inn synet av ansiktet mitt før han sa: «Kanskje vi skal fortsette i dusjen hjemme hos meg?».

 

 

Kommenter