VAKKER OG VÅT

Pin it Reddit

VAKKER OG VÅT

«Låsen på håndjernet klikket på plass, og bindet for øynene gjorde det mørkt. (…) Rumpen min var vendt mot døren så Jørn kunne se rett inn i den våte musen min, som verket etter å bli fylt opp».

Denne morgenen så tenkte jeg for meg selv at denne dagen kom til å bli pirrende og heftig. Jeg bestemte meg for å gå med uten truse under det lårkorte skjørte. Jeg bestemte meg for å ta bussen til byen. Ute kunne jeg kjenne vårbrisen beføle meg nedentil. Bussen kom, og jeg fant en plass å sitte. Det var flere menn som festet blikket sitt på meg, og så på meg lenge. Mine lår gled litt fra hverandre så de kunne se den våte musen min, og jeg følte at blikkene deres flyttet seg ned mellom lårene mine, og de smilte til meg da de løftet blikket sitt igjen. Jeg tok et bilde av den våte musen min, og sendte det til Jørn. Det varte ikke lenge før det kom et svar.

Jeg gikk av bussen, og solen skinte på det blonde lange håret mitt. Det var herlig å gå og se på forskjellige ting, men jeg kjente at jeg var dryppende våt. Jeg gikk inn på en kafe, og inn på badet der. Jeg tok opp vaginakulene og presset de inn i meg. Jeg beveget meg litt, og de begynte å vibrere inni meg. Jeg gikk ut igjen, og vaginakulene beveget seg inni meg, og jeg kjente at det var en orgasme på vei. Jeg måtte stoppe opp litt og puste meg gjennom den. Jeg gikk inn i en butikk og handlet og opptil flere ganger måtte jeg stoppe opp litt og puste meg gjennom orgasmene. – Du er vakker, sa en ukjent mann til meg. Jeg svarte takk, og jeg tenkte med meg selv jeg er våt også.

Da jeg kom hjem, rev jeg av meg alle klærne, la frem dildoen med sugekopp på sengekanten, begynte å feste håndjernene til sengekanten og tok på bindet for øynene. Det siste jeg gjorde før jeg  låste meg fast var å sende Jørn en melding. «Jeg ligger klar i sengen og har en overraskelse. Bruk meg akkurat som du vil, hvor lenge du vil. Jeg dør etter å kjenne deg inni meg.» Svar kom i løpet av sekunder. «Er der om 2, gleder meg til å ta deg».

Låsen på håndjernet klikket på plass, og bindet for øynene gjorde det mørkt. Jeg satt på kne i sengen med hodet på puten. Rumpen min var vendt mot døren så han kunne se rett inn i den våte musen min, som verket etter å bli fylt opp. Minutter senere raslet nøklene hans i inngangsdøren, og jeg hørte han kle av seg i yttergangen. Pusten min var tyngre nå, og hoftene mine vred seg i nytelse og danset rundt for å få stimulering.

Idet Jørn åpnet døren inn hørte jeg at han stoppet å puste i noen sekunder. Spenningen i rommet var til å ta på, og jeg begynte å lure på om han var klar for dette. Lyden av beltet som ble åpnet i hast og klær som traff gulvet tydet på at han likte det han så. «Du er så fantastisk deilig og utrolig vakker!» utbrøt han mens jeg hørte han nærmet seg.

Følelsen av de varme hendene hans som gled sakte fra korsrygg til nakken min ga meg frysninger. Jeg kjente leppene hans mot lårene, korsryggen og rumpen min. Han nøt hver centimeter av meg, pustet tungt, og slapp ut lette stønn mens han dekket kroppen min med kyss. Jørn nærmet seg sakte for hvert kyss, stoppet i noen sekunder, før jeg kjente den varme ånden hans mot den våte musen min. Han trakk inn luft gjennom nesen. «Jeg elsker lukten og smaken av deg» sa han.

Jeg kjente den varme, våte og myke tungen hans stryke seg som en bred pensel mellom bena mine. Fra klitoris, mellom de indre kjønnsleppene mine, gjennom hele lengden min, og opp til rumpehullet, der han danset rundt i ring. Følelsen gjorde meg svimmel, og jeg utbrøt et langt og deilig stønn av ren nytelse. Jørn gjentok dette flere ganger, sakte og ertene mens han geipet i seg smaken av meg.

Kriblingen av at klimaks nærmet seg og kom snikende. Rytmisk presset jeg meg mot han hardere og hardere, så den deilige tungen hans gikk dypere for hver gang. Stønnene mine ble stadig høyere. Han stoppet og trakk seg unna. Jeg var så frustrert nå at jeg klynket «nei» mens hoftene mine rullet mot han. Han gikk opp i sengen, kysset meg dypt.

Håndjernene slapp taket; han hadde åpnet dem. De kraftige hendene hans tok tak i hoftene mine og snudde meg rundt i sengen så jeg sto med ansiktet mot han. Jørn tok av meg øyebindet, og kysset meg intenst Jørn tok opp dildoen og gikk bak meg. Sugekoppen på dildoen traff veggen bak, og glidemiddelet som ble sprutet ut av flasken fikk tankene til å løpe.

«Nå vil jeg at du skal rygge bakover og tre deg sakte på den store dildoen. Du skal ri den rolig mens du samtidig har meg i munnen din.» Han ga meg et fast klaps på rumpen og stilte seg på kne foran meg i sengen. Jeg gjorde som han befalte og rygget bakover til jeg kjente noe kaldt og hardt presse mot åpningen min. Følelsen av den store dildoen som sakte viet meg ut, var magisk. Jeg hadde aldri følt meg så fylt opp før, og jeg støtet bestemt mot den til rumpeballene mine møtte den kalde veggen.

Nå stønnet jeg dyrisk, og begynte å miste fatningen. Jeg stoppet brått da han tok bestemt tak i håret mitt. Jeg kjente penisen hans mot leppene mine og åpnet munnen for å ønske han velkommen inn. Han var knallhard. Jeg lot tungen min leke rundt blodårene på skaftet hans. Tuppen smakte salt, han var helt seig av opphisselse. Stønnene hans var høylytte og støtene fra hoftene rolige.

Jeg begynte sakte å støte mot veggen igjen, og nøt følelsen av å være fylt opp i begge ender

Jeg hørte han stønne høyere og støte hardere mens han fortsatt holdt hardt i det blonde håret mitt. Den andre hånden som hittil hadde hvilt på hodet mitt, gikk ned mot korsryggen. Han fortsatte helt til fingrene hvilte mot rumpehullet mitt som nå var seigt av glidemiddel. Jeg elsket når han gjorde det fordi det fikk meg til å komme fortere.

Jeg ga rolig etter fra trykket han la med fingrene. Han gled inn i meg med en finger. Følelsen av den massive dildoen som fylte meg vaginalt, penisen hans rundt leppene mine, og fingeren hans som lekent gled inn og ut av meg analt fikk meg til å gi etter for lystene.

Tempoet økte da jeg nærmet meg toppen. Lyden av rumpeballene mine som klasket mot veggen og stønningen hans som stadig ble høyere tente meg enormt. Jeg var ikke langt unna å komme, men ville ha han med på reisen. Jeg stoppet opp og sa at han måtte ha meg hardt bakfra på alle fire. Han snudde meg rundt, og jeg stod klar, og Jørn presset seg inn i meg og støtet hardt og dypt. Han trakk seg ut og kjørte på igjen, den ene hånden på brystet mitt og den andre hånden godt tak rundt hoftene mine. Inn og ut av meg med harde og dype støt, og det bygget seg opp orgasmer.

Skrikene mine av glede kom på rekke og rad mens jeg ristet av nytelse. Han ropte at han kom Han stønnet høyere enn noen gang, og hoftene hans ristet mens han leverte alt han hadde spart på så lenge. Han kollapset svett og pesende ved siden av meg. Vi var begge utslitt og vi sovnet tett inntil hverandre.

 

Kommenter