Truse som vibrerer

Pin it Reddit

 

Truser som vibrerer

Stadig vekk er folk ute etter «det lille ekstra» som enkelt og greit kan sprite opp sexlivet, enten man er i par eller alene. En enkel løsning, som gir mye nytelse og ekstremt mye spenning, er en vibrerende truse! Den kan brukes hvor som helst, når som helst og de beste typene kan også fjernstyres. Tør du å gi kontrollen til partneren din?

Det er utrolig pirrende å gå med en vibrende truse på en tur, og du gir fra deg fjernkontrollen til partneren din, så kan han styre dine nytelser.

Det finnes ulike typer vibrerende truser, men de har alle til felles at de har en vibrerende bullet som vil stimulere klitoris uten at du trenger å anstrenge deg! Du kan velge om du vil kjøpe komplett pakke, men både truse og en vibrerende bullet, eller om du vil kjøpe en vibrator til truse og putte den i hvilken som helst truse. Vibratoren kan ofte styres med fjernkontroll, noe som gjør det ekstra spennende og praktisk. Det er lurt å velge et produkt i høy kvalitet, da er det større rekkevidde på fjernkontrollen og motoren er mer stillegående.

Hvilken vibrerende truse bør du velge?
Hvis du ønsker å overlate kontrollen til partneren din, er det viktig å velge en vibrerende truse med god rekkevidde! Hvis du i tillegg ønsker å skape opplevelser utenfor husets fire vegger, er det lurt å velge en stillegående trusevibrator som ikke avslører deres lille hemmelighet. Du kan også velge en komplett pakke, hvor du får en sexy truse og en vibrator til trusen! Den er perfekt hvis du ønsker å utforske spenningen med vibrerende truse, og den diskré ringen fungerer som fjernkontroll som styrer vibratoren på kortere avstander.

Kommenter