Trang og våt

Pin it Reddit

 

Trang og våt

Under et tre litt lengre borte så jeg mannen fra butikken stå og røyke. Jeg gikk bort og spurte om jeg også kunne stå her litt til regnbygen hadde gitt seg. Min kjole var ennå klissvåt så han kunne se brystvortene mine under den tettsittende kjolen. Han sa at han het Thomas og jeg fortalte hva jeg het. I smug studerte vi begge hverandre, før han plutselig tok det første skrittet. Han tok tak i armene mine og løftet de over hodet mitt, samtidig som han trykket kroppen sin mot min slik at jeg ble presset inn mot trestammen. Sakte bøyde han seg fram og kysset meg først mykt, men deretter hardere. Jeg stønnet og presset kroppen min mot hans. Han løftet meg opp og bar meg til et skjermet skur i nærheten. Utenfor skuret var det et bord han forsiktig la meg ned på.

Med et tau han fant, bandt han armene mine sammen over hodet mitt. Kjolen var klissvåt og klistret til kroppen min. Han kysset og småbeit meg nedover fra øreflippen og til brystene mine. Utenpå kjolestoffet beit han rundt den ene brystvorten min. Jeg stønnet av kåthet. Han røsket kjolen opp over hodet mitt. Den hvite blondetrusen var våt og gjennomsiktig, han kunne se en veltrimmet liten stripe under blondestoffet. Han fortsatte å leke med puppene mine, før han slikket meg fra magen og nedover mot fitta. Blondetrusen rev han av.

Tungen hans gjorde ting jeg aldri hadde kjent før. Han slikket langs hele sprekken, samtidig som han pulte meg med to fingre. Jeg spente hoftene og krummet ryggen i velbehag. Jeg var nå veldig våt og klar for pikk. “Jeg vil kjenne pikken din inni meg, pul meg hardt” kommanderte jeg med hes stemme. Kjekkasen dro shortsen ned og den tykke lange staken hans sto loddrett oppover magen. Han dro meg over bordet slik at han kunne stå og pule meg. I en bevegelse kjørte han pikken helt i bunnen, og jeg ynket meg av størrelsen. Jeg var så trang og våt, tenkte Thomas. Han pulte meg med kraftige pump helt til bunns hver gang. Samtidig masserte han klitoris med hånden, mens den andre kløp meg i brystvorten.. Jeg strammet fittemusklene hver gang han førte pikken dypt inn i meg. Begge to stønnet hest om hverandre. Plutselig trakk han seg ut, og snudde meg rundt slik at jeg lå på magen. Hendene var fortsatt bundet, og jeg lå nå med rumpa sprikende mot han.

Han slikket rumpehullet mitt, og ga meg et slag over rumpa. Jeg stønnet til svar og spredde beina slik at han så det mørke rumpehullet og den sprengkåte fitta. Han spyttet i rumpesprekken min som glidemiddel og presset forsiktig en finger mot det mørke stramme hullet. Fingeren ble erstattet av en knallhard pikk, som presset seg sakte inn. I det han trengte inn, unnslapp et høyt stønn. Hvis fitta hennes var stram, var rumpa hundre ganger strammere, tenkte Thomas. Han presset pikken inn og ut, samtidig som han masserte klitoris i stadig raskere bevegelser. Med den andre hånden slo han igjen over rumpa mi, gang på gang.

Vi stønnet begge to stønnet nå i takt stadig fortere og høyere. Han økte tempoet enda mer og presset kroppen min ned mot bordet. Jeg kjente at orgasmen kom. Jeg kjente noe varmt fylle rumpehullet mitt støtvis helt opp, og han ga fra seg en høy dyrisk lyd. Svett sank han sammen over ryggen min før han trakk pikken ut av meg. Ut fra rumpehullet rant det en stripe med varm sæd, som skled videre ned mellom bena mine. Han snudde meg rundt, løsnet tauet og kysset meg dypt. Ser deg igjen på neste handle tur i butikken, og gav meg mobilnummeret sitt.

 

Kommenter