TIPS TIL PAR I «DISSE TIDER»

Pin it Reddit

TIPS TIL PAR I «DISSE TIDER»

Denne våren er en utfordring for alle par, men kanskje spesielt utfordrende for par i avstandsforhold! Nærhet er viktig del av et forhold og når man blir holdt borte fra hverandre så gjelder det å finne andre løsninger for litt erotisk moro! Da er det kjekt å ha muligheten til å kunne gi din partner orgasme, uansett avstand!

Sexleketøy med mulighet for app-kontroll er mer populært enn noen gang! Par som hindres i å møtes på grunn av situasjonen i verden er overlykkelige for at de fremdeles kan gjøre ting som er positivt og spennende for parforholdet. Man gjør noe sammen og deler en erotisk opplevelse, selv om man er milevis unna hverandre.

App-styrte leketøy er perfekt når man skal ha sex uten å være nær hverandre. Det å la andre bestemme takt og tempo er også veldig pirrende. Lukk øynene og la fantasier spinne. Enten man jobber i Nordsjøen, holder på med noen man ikke bor med, sitter i karantene eller rett og slett bare er i hvert sitt rom, er dette en pirrende måte å komme nær partneren uten at man tar på hverandre. Hvis du vil se den andre nyter er FaceTime fin måte å få til dette på. Det er også veldig pirrende å fortelle hva du ville gjort hvis dere var nær hverandre, eller hva som tenner deg ved den andre vil pirre ekstra. Vær leken, så vil ikke avstanden føles så stor. I tillegg er det en fin måte å bygge opp spenningen før dere treffes igjen

Det finnes et stort utvalg sexleketøy du kan styre via telefonen.

Lush 2 by lovense, fjernstyrt vibrende egg har en ekstra kraftig, men svært stillegående motor dekket av fløyelsmyk silikon. Det vibrerende egget har en ergonomisk form som sitter godt på plass, selv ved heftig lek. Vibrasjonene trenger dypt inn i kroppen og stimulerer både G-punktet og andre sensitive punkter i underlivet. Antennen kan også vinkles fremover, slik at klitoris stimuleres av de utrolige vibrasjonene. Ekstra lang batteritid og de kraftige vibrasjonene er gode nok grunner til å elske Lush 2, med mulighetene du får med appstyring i tillegg kan vi trygt anbefale Lush 2til deg som vil ha noe utenom det vanlige!

 

We Vibe Sync Par vibrator

Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre! We Vibe Sync stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis – samtidig! We Vibe Sync er justerbar slik at den passer enda flere, den sitter som støpt selv ved heftig lek!

En parvibrator som gir deg en mengde muligheter!
Hun kan bruke den alene og kontrollere We Vibe Sync selv, eller sende en invitasjon til en partner som kan kontrollere den over nettet.
Han og henne kan bruke den under samleie, We Vibe Sync vil da stimulere klitoris, g-punkt og penis samtidig! Kanskje dere skal invitere en tredje person til å kontrollere leketøyet over nett?
To kvinner kan bruke den sammen, den plasseres da som vanlig på den ene parten og den andre kan da presse klitoris på den delen av We Vibe Sync som ligger utenfor partneren!

 

We Vibe Vector Prostata vibrator

Vector fra We Vibe er designet spesielt for prostatastimulering – to kraftige motorer stimulerer prostata og perineum, mens det ergonomiske designet sørger for at vibratoren tilpasser seg akkurat din kropp. Vector gir deg nytelse du aldri hadde trodd var mulig!

For mange menn er stimulering av prostata en ny opplevelse og hva er vel mer spennende enn å utforske noe nytt? Prostataorgasme er en intens, langvarig orgasme og er uten tvil den beste orgasmen en mann kan ha! Prostataleketøy er en stor trend og flere menn enn tidlige ønsker å utforske anale gleder. En perfekt start er We Vibe Vector, som er uvanlig kraftig, har en fin størrelse og kan styres av mannen selv eller over Internett!

 Massasje

Ved å utforske hverandres kropp bygger dere opp gjensidig tillitt, samtidig som dere gir og får sensuell nytelse.

Å gi hverandre en deilig massasje betyr ikke nødvendigvis at man alltid må skape en romantisk setting på forhånd, men dette er noe man kan skape sammen underveis, og en lett variant av musikk og stearinlys, er alltid en slager

Grunnregler for massasje

Den som blir massert, bør ligge på en fast seng eller på gulvet. Underlaget dekkes med myke håndklær slik at partneren ligger godt og for å beskytte mot massasjeoljen.

Dersom du masserer påkledd, bør klærne være behagelige og ikke hindre bevegelsene dine.

Sørg for at hendene er rene med kortklipte negler uten skarpe kanter.

Selv om massasje gir stor nytelse, er det ikke alltid massasje kan anbefales: – Masser aldri over åreknuter eller nytt arrvev. – Masser ikke hvis partneren har feber, hud infeksjon, smittsom sykdom, blodpropp, årebetennelse eller hjerteproblemer. – Masser ikke dersom du eller partneren nettopp har gjennomgått en operasjon, og heller ikke ved alvorlige skader eller akutt smerte. – Masser ikke dersom du eller partneren har store hevelser eller blåmerker eller akutt betennelse. Dersom du er i tvil, bør du søke råd hos lege.

 

Litt pirrende massasje

Ønsker dere å utforske hverandre ekstra mye, så prøv en erotisk og intim massasje av hverandres kjønnsorganer. Her får du en oppskrift:

Før du begynner å massere partnerens kjønnsorganer, stryker og kjærtegner du resten av kroppen hans/ hennes ømt og kjærlig. Nærm deg kjønnsorganene langs innsiden av låret, i seg selv et høyst erotisk område.

For henne

  1. Begynn med en av de ytre kjønnsleppene, trekk den forsiktig nedover og slipp i en fast rytme. Begynn i den nederst ende og arbeid deg oppover til klitoris. Gjenta med den andre kjønnsleppen og gjør det samme med de indre kjønnsleppene.
  2. Ved stimulering av klitoris bruker du en smurt finger og tegner små sirkler rundt klitorishodet i jevnt tempo og med lett trykk. Deretter forandrer du retning og masserer i motsatt retning.
  3. Etter ca 20 runder hver vei, gnir du fingertuppene lett opp og ned langs siden av klitoris, 20 ganger på hver side. Nå gnir du frem og tilbake rett under klitoris 20 ganger.
  4. Til slutt masserer du fra klitoris og ned til skjedeåpningen 20 ganger.

For ham

  1. Begynn med å helle litt varm olje i hendene og gni partnerens kjønnsorganer inn. Pass på at penis, testikler og mellomkjøttet er godt dekket.
  2. Først griper du rundt penishodet med høyre hånd og legger venstre hånd under testiklene hans med fingrene mot anus. Samtidig som du lukker hånden godt rundt penis og lar høyre hånd gli nedover penisskaftet, stryker du med venstre hånd oppover fra testiklene.
  3. La høyre hånd gli oppover penis igjen til under testiklene. Arbeid jevnt og langsomt. Dette er utgangspunktet for nedtellingen, og fortsettelsen kan bli en overveldende sensuell opplevelse for ham.

Du gjør følgende:

10 ganger det første strøket og deretter 10 ganger det andre.

9 ganger det første strøket og 9 ganger det andre.

8 ganger det første strøket og 8 ganger det andre, og slik fortsetter du til du kommer ned til ett strøk

 TIPS! Oppvarming av massasjeolje

Massasjeoljen må varmes opp før dere begynner. Dette kan gjøres ved å la flasken stå i en skål med varmt vann noen minutter.

Husk å bruke rikelig med olje, spesielt på kjønnsorganene!

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter