TA MEG HARDT

Pin it Reddit

TA MEG HARDT

Jeg satt på en restaurant og hadde meg en bedre middag. Det var tidlig på kvelden så det var ikke så mange gjester. Jeg undret meg litt på hva jeg skulle finne på. Mens jeg satt der så møtte jeg blikket til en mann jeg aldri hadde sett før, han var høy, muskuløs og hadde kort mørkt hår. Jeg kjente jeg ble varm i skrittet av at han så på meg, så mørke og sexy øyne hadde jeg aldri sett før. Jeg smilte til han og han holdt blikket sitt festet på meg, og jeg kjente at jeg hadde lyst på han. Han kom bort til meg og satte seg ned. Han lurte på om jeg hadde lyst å spise dessert sammen. Jeg svarte at det ville jeg svært gjerne med et smil. Han fortalte meg at han het Leonard, og jeg svarte hva jeg het. Vi pratet litt om alt mens vi spiste desserten. Av og til la han hånden sin på låret og strøk forsiktig oppover mot trusen min. Jeg kjente at den var våt, og Leonard sa til meg at jeg skulle ta av meg trusen og gi den til han. Må jeg gjøre det her, spurte jeg han, og han sa at det måtte jeg gjøre, for ellers kunne jeg bli straffet med et lurt smil og glimt i øyet. Å tenkte jeg med meg selv at han liker å dominere. Dette kan bli en interessant natt, tenkte jeg. –  Nå sa han gi meg trusen din? Jeg gav han et tungekyss og sa at han måtte vente litt. Han så meg inn i øynene og tok fingrene sine inn under den våte trusen min og stakk de inn i min våte fitte. Han masserte klitoris og sa at jeg ikke fikk lov til å komme. Jeg klarte nesten ikke å sitte stille, men til slutt så kom jeg. Jeg lirket av meg trusen som var våt av mine safter og gav den til Leonard. Leonard smilte og spurte meg om jeg ville bli han med hjem. Jeg så på han og smilte og sa ja.

 

Leonard tok min hånd og ledet meg ut av restauranten, og etter kort tid kom det en svart limousin og stoppet like ved siden av oss. Sjåføren åpnet døren for meg og jeg satte meg inn. Leonard sa noe til sjåføren før han satte seg inn i bilen ved siden av meg. Han begynte å kysse meg, og jeg så at det bulte ut i buksen hans. Han løftet meg opp på fanget hans, og snudde meg rundt slik at jeg var vendt mot ruten. Han strøyk hendene nedover lårene mine og trakk opp skjørtet. – Hendene på knærne, baby. Bøy deg fram, og opp med den praktfulle rumpa. Han åpnet buksen sin og den store harde pikken hans kom til syne. Leonard kjente at jeg var våt og kåt. Han holdt meg rundt hoftene slik at vi kunne bevege oss sammen. Jeg skøyv fra med føttene og han trengte inn i meg – inn og ut. Jeg stønnet høyt. Jeg holdt meg fast i døren. Han små beit på øreflippen min og så nappet han til. Han støtet inn i meg, igjen og igjen. Jeg hevet hoftene, og senket dem, og mens vi fant rytmen, beveget han hånden under skjørtet og pirret meg på klitoris. Jeg kjente den velkjente nytelsen bygge seg opp, og Leonard økte tempoet sitt og støtet hardt og dypt, men Leonard sa at jeg ikke fikk komme. Han kom selv og ble værende der inne litt før han løftet meg av. Der fikk du litt siden du trosset meg, sa Leonard til meg. Jeg trakk ned skjørtet mitt og så på han. For en sexy og mystisk mann. Skal vi kjøre lenge, spurte jeg han. Han fortalte meg at vi var snart hjemme hos han. Han gav meg et glass champagne og kysset meg heftig.

 

Det var mørkt ute så jeg klarte ikke se hvor vi var hen. Jeg merket at bilen hadde stoppet opp foran en port. Porten åpnet seg og vi kjørte gjennom en park og bilen stanset foran et stort hus. Huset var på størrelse med et slott. Leonard gikk ut av Limousinen og åpnet døren for meg. Hvem var denne mannen, tenkte jeg med meg selv. Det var tjenere som tok imot oss. Jeg sa hei til de med et smil. Leonard førte meg inn i stuen foran peisen. Han satte på en rolig men forførende musikk, og spurte meg om vi skulle danse. Han holdt rundt meg og vi danset tett inntil hverandre. Han begynte å kysse meg, og de ble heftigere og intense kyss. Jeg kjente at jeg var våt mellom beina, og jeg ville ha han inni meg. Jeg presset kroppen min inntil han og han lirket av meg skjørtet

 

Der stod jeg foran denne sexy mannen, iført stay ups og ingen truse. Han tok av meg toppen og bh, og brystvortene mine struttet imot han. Han tok min hånd og jeg ble ført inn i et annet rom. Dette er lekerommet mitt, sa han til meg. Han bad meg at jeg skulle bli stående der ved inngangen til han var klar. Jeg klarte å se meg litt rundt, og det var et stort rom. Jeg så på veggen og der hang forskjellige varianter av pisker og paddel. Et annet sted på veggen var det et slags edderkoppnett der man kunne bli lenket fast i reimer. Det var også en seng, og en rød sofa og et rundt bord. I en skuffe hadde han forskjellige produkter som håndjern, analplugg, fotlenker, G spot vibratorer, naturtro dildoer med sugekopp, og øye bind og silkebånd.

Leonard kom bort til meg og gav meg noen heftige tungekyss. Nå kjente jeg at jeg ville ha han inni meg. Han tok meg i hånden og førte meg bort til edderkoppnettet. Han kysset meg samtidig han tok en lenke og festen håndleddet mitt. Så gav han meg et nytt kyss og lenket meg fast det andre håndleddet mitt. Han festet også anklene mine. Der stod jeg å kunne ikke røre meg. Leonard begynte å kysse meg, mens hånden hans beveget seg først til brystvorten min. Han tok den i munnen og sugde på den, og den andre hånden hans fant klitoris og begynte å massere den. Han tok opp en G spot vibrator og lekte med den på klitoris før han førte den inn i meg. Den traff G punktet mitt. Jeg små stønnet og prøvde å vrikke litt på hoftene. Kom å ta meg hardt, sa jeg til han. Leonard åpnet buksen sin og den store harde pikken kom frem. Han tok av seg buksen og stod tett inntil meg, og jeg kjente at han var kåt. Han bøyde seg ned og slapp mine ankler løs. Deretter tok han den ene foten min opp på hoften hans. Han holdt meg fast som han samtidig trengte seg inn i meg. Med harde støt tok han meg hardt og jeg stønnet. Han støtet hardt og dypt, og jeg kunne kjenne hver eneste cm av han. Han var så stor og fylte meg opp. Han begynte å øke tempo, og han sa til meg at jeg ikke fikk komme. Men jeg klarte det ikke og en voldsom orgasme skyldte gjennom kroppen min. Leonard kom også og han ble værende inni meg. Han trakk seg ut og løste opp reimene rundt håndleddene mine.

–  Kom og still deg ved bordet her, og spred beina litt sa han til meg. Han tok fotlenker på meg, og ba meg bøyde meg over bordet. Jeg klarte å se at han gikk bort til veggen og hentet en pisk og en paddel, og han åpnet en skuff og tok frem en analplugg. Jeg merket at jeg at jeg var våt og kåt, og jeg ville ha mer

Hold deg fast i bordet, sa han til meg, og gav meg et slag på rumpa med paddelen. Jeg små stønnet litt og kjente at det svei på rumpa og jeg fikk et nytt slag på rumpa nå både pisk og med paddelen. Jeg kjente at jeg ble opphisset av det. Han gav meg et kyss og tok på meg et øye bind. Du vil oppleve dette mye sterkere når du har på deg øye bind. Jeg kjente at han tok glidemiddel og strøyk det på rumpa mi, og jeg merket at jeg var våt der. Leonard tok en analplugg, og jeg kjente at den glei inn i meg. Jeg hørte at han åpnet buksen sin og presset seg inn i meg. Analpluggen ble presset litt lengre inn, og det kjentes deilig ut. Han støtet hardt inn og ut av meg og fylte meg opp. Han gav meg et dask på rumpa med pisken. Han fortsatte å støte hardt og dypt og økte tempoet sitt. Han tok ut analpluggen mens han kjente at min orgasme var på vei Jeg kjente at det bygget seg opp orgasmer, og jeg klarte ikke å holde igjen. Bølge etter bølge skyldte gjennom kroppen min. Leonard kom også inni meg og ble værende der. Han løftet meg opp og bar i den røde store sengen. Han kysset meg mens han tok av meg øye bind og fotlenker. Han masserte mine bein og håndledd og han la seg tett inntil meg. Vi sovnet.

 

Ut på natten en gang våknet jeg opp litt fortumlet, og trodde dette var en drøm. Jeg så meg litt rundt og ved siden av meg lå Leonard den fremmede mannen og sov. Skal jeg vekke han tenkte jeg med meg selv. Men jeg lot han sove. Istedenfor stod jeg opp og tok med meg en naturtrodildo med sugekopp. Jeg fant badet rett ved siden av lekerommet. Der inne var det en stor dusj, badekar og en badstue. Temmelig heftig tenkte jeg og han må jo være rik. Jeg skrudde på dusjen og plasserte den store naturdildo med sugekopp på en vegg. Vannet rant nedover min kropp, og jeg masserte den ene brystvorten min slik at den ble stiv. Den andre hånden tok jeg på klitoris og jeg kjente at jeg var våt og klar. Jeg presset meg ned oppå dildoen og lot den fylle meg helt. Jeg kjente at jeg ble vant med tykkelsen og størrelsen. Jeg økte tempoet og jeg beveget meg opp og ned. Orgasmen min kom og den varte og varte. Etterpå vasket jeg meg og gjorde meg ferdig.

Leonard kom inn på badet og så meg med den store dildoen i hånden. – Du er klar for mer ser jeg? Jeg så på han og smilte. Han tok min hånd og vi gikk inn i badstuen. Han satte seg ned på benken og han ba meg om å sitte ned foran han. Jeg måtte adlyde hans kommando. Han tok tak i håret mitt og bøyde hode slik at jeg kunne suge han. Med et fast grep kysset jeg han oppover skaftet mens jeg lekte med pekefingeren rundt hodet, dro tungen over strengen og så tok jeg han dypt i munnet, han stønnet høyt og beveget på hoftene mens jeg sugde han hardt helt til han kom i munnen min. Han var fortsatt hard. Jeg så på han mens jeg slikket meg rundt munnen og sa ‘’knull meg hardt’’. Han knurret stønnende og tok tak i hoftene mine og satte meg på fanget hans. Jeg rei han mens han kjærtegnet puppene mine og kysset meg på halsen. Vi kom sammen og vi satt der lenge, fortsatt med han inni meg bare satt vi der og holdt rundt hverandre og pustet tungt.

Han bar meg inn på leke rommet og la meg ned i sengen. Han dro fram et svart silkebånd fra skuffen og så på meg spørrende, jeg nikket. Han bandt båndet rundt hodet mitt så det dekte øynene mine. Jeg kjente han gikk ut av sengen og så forsvant han, han kom tilbake og jeg kjente et stikk av kulde på magen min. Han hadde hentet en isbit som han førte over kroppen min mens han stakk en finger inn i meg, han førte isbiten til puppene mine og gned den rundt puppene mine, de ble steinharde og kalde. Han fingret meg hardt helt til jeg nesten kom, da sluttet han. Han tok tak i føttene, snurret meg rundt i sengen til jeg lå på magen, og han ba meg løfte på rumpa og jeg gjorde akkurat som han sa. Han kysset meg ømt nedover ryggraden mens han knadde rumpeballene mine, så helt plutselig kjente jeg han kom hardt inn i meg, fylte meg helt. Det kom så brått at jeg nesten skrek ut i nytelse, han tok meg hardt bakfra mens han slo meg hardt på rompa med en paddel.

Jeg kom to ganger og følte meg helt mo i knærne, hele kroppen min ristet av nytelse. Han dro i løkken på silkebåndet så det falt av og han tok tak i håret mitt og lugget meg, han bøyde seg fram og bet meg i skulderen. Han tok tak rundt meg og i ett så satt jeg oppå han, jeg begynte å ri han mens jeg knadde meg selv på puppene, han så på meg mens han stønnet. Han satte seg opp og kysset meg samtidig som han kom inni meg. Vi la oss ned i sengen og pustet tungt, så sovnet vi.

Jeg våknet før han den morgenen, la meg over på magen og så på han. Han våknet av en alarm på telefonen sin, han så på meg og smilte. Han kastet seg over meg og kysset meg, jeg lo lekent mens han kilte meg på ryggen med små kyss. ‘’Jeg må på jobb om to timer’’ mumlet han med munnen mot korsryggen min. Han sukket tungt, reise seg opp og tok et hardt slag på rumpa mi, han kysset meg på ene rumpeballen og spurte ‘’skal vi ta en kjapp en i dusjen før jeg kjører deg hjem?’’.

 

 

 

 

Kommenter