SUPER ORGASMEN

Pin it Reddit

SUPER ORGASMEN

Gjør deg klar for en av de mest eksplosive opplevelsene i ditt sexlivs historie. En blandingsorgasme er altså en kombinasjon av både klitoris- og g-punkts orgasme. En herlig miks med andre ord.

Av de to, er klitorisorgasme det enkleste – klitorisen er jo et lett tilgjengelig område. G-punktet er imidlertid noe vanskeligere å finne, men til gjengjeld blir orgasmen mye mer intens.

På samme måte som at menn kan få en forsterket orgasme via “edgning”, kan også kvinner oppleve dette fantastiske fenomenet. Men nå blir det kalt for “30 minutters-orgasmen” eller “super-orgasmen”. Hele konseptet bygges på å senke intensitetsnivået rett før det ikke er noen vei tilbake, for så å ta det rolig og deilig fram til det begynner bygge seg opp igjen. Slik fortsetter det fram til du når et fantastisk topp som du hverken klarer eller ønsker stoppe. Se for deg en orgasme som er så sterk at hele kroppen buer seg, at lydene som kommer ut ikke har noen kontroll, og varme bølger skyller over kroppen i et intenst tempo. Deretter kommer en nummende, varm slapphetsfølelse. Kroppen er svett, hjernen inneholder ikke en eneste sammenhengende setning og hver eneste kroppsdel er lammet.

30-Minuttersorgasmen

Hvordan går du fram?

Først og fremst må du sette av litt tid til å være alene. Og enten du er lydløs eller ikke til vanlig eller ikke, kan det være greit å passe på at forholdene ligger til rette for at eventuelle lyder ikke vil få deg ut av modus. Gjør det du trenger for å lage behagelige omgivelser, enten det er å sette på musikk, legge deg i badekaret, eller bare legge deg i sengen. Du kan med fordel bruke glidemiddel å smøre inn klitoris med. Ikke bare fordi det generelt øker nytelsen, men også fordi den gjerne kommer til å få seg noen omganger. Superorgasmen handler jo nettopp om dette at du ikke skal bruke de normale 1-10 minuttene. Så, hvis du foretrekker et hjelpemiddel i form av et sexleketøy er tiden kommet får å sette i gang dette.

Finn en behagelig stilling, smør på glidemiddel, og gi all din oppmerksomhet til klitoris. La intensiteten jobbe seg oppover slik som normalt, men så må du være obs, for enkelte er det veldig lett å miste kontrollen på et tidspunkt og her må du lære deg selv å kjenne. Poenget er at du skal roe helt ned rett før punktet du mister kontrollen og rir videre, eller ramler helt av ved stopp.

La det bygge seg opp så mange ganger du orker. Og det er greit å ha i bakhodet at jo lengre du holder på, jo mer krever det av kroppen og musklene for å fullføre. Når du når punktet der armer og ben begynner bli nummen av anstrengelse, er det på tide å bli med til den siste toppen, for ærlig talt: det er for dumt å miste hele orgasmen fordi kroppen gir etter. For det er nettopp dette som er det geniale med det hele: Når du har nådd den himmelske superorgasmen en gang, har du fortsatt mulighet til å toppe den enda mer. Toppen av klimaks begrenses ikke av annet enn hva kroppen din klarer å håndtere.

Synes du det er vanskelig å komme over første og andre kneika, uten at det er noen vei tilbake, kan det være lurt å trene opp muskulaturen. Dette gjør du selvfølgelig kontinuerlig på denne reisen, men du kan også bruke knipeøvelser eller bruke vagina kuler i ulike størrelser

Tips:

Det er trolig best å være solo når du jakter på den første blandingsorgasmen din. Prøv deg litt fram selv i begynnelsen, slik at du bedre kan instruere partneren din senere.

Slik gjør du:

1.Legg deg på ryggen i en komfortabel stilling. Slapp av i kroppen.

2.Begynn å stryke klitoris med lette bevegelser.

3.Etter hvert som du blir mer og mer opphisset, øk trykket og farten helt til det er rett før du kommer.

4.Flytt deretter hånden fra klitoris til g-punktet. Begynn med forsiktig massasje.

5.Når du merker at kroppen reagerer på g-punkts berøringen, begynner du å stimulere klitoris igjen med den andre hånden (eller en vibrator).

6.Kjør på med simultanstimuleringen inntil du når din første, eksplosive, pulserende blandingsorgasme.

Dersom du ikke får det til med en gang, ikke mist motet. Øvelse gjør mester.

 

Inviter partneren din

Når du har klart å oppnå en blandingsorgasme på egenhånd, er tiden inne for å involvere partneren.

Den beste startstillingen er denne: Legg deg på rygg i senga. La føttene dingle utenfor kanten. Putt et par puter under rumpa for å heve bekkenet. Stillingen gjør at penis lettere treffer g-punktet.

La ham trenge inn i deg i knestående eller stående stilling (avhengig av hvor høy han er og hvor høy senga er). Kroppene deres vil nå forme en L.

Når du kjenner at penisen hans treffer g-punktet, la ham fortsette til du kjenner at du nærmer deg klimaks. Mens han ser på, begynn å stimulere klitoris selv.

Prøv å bytte på, slik at dere veksler mellom g-punkts- og klitorisstimuli. Fortsett helt til dere ikke klarer å la være å gjøre begge deler samtidig, og du vil snart oppleve en av de mest eksplosive finalene i ditt sexlivs historie.

Etter hvert som dere blir mer drevne, kan dere prøve å gjenta suksessen bakfra. I «doggystyle» finner penisen hans enkelt g-punktet ditt. Len overkroppen mot senga for støtte, slik at du kan masserer klitoris samtidig som han trenger inn i deg bakfra.

 

 

 

 

 

 

Kommenter