STRANDSLOTTET

Pin it Reddit

SVØMMETUR I MÅNESKINNET

En sen sommerkveld ankom jeg strandslottet. Det var en lang flyreise så ganske sliten var jeg, men jeg våknet fort, da jeg så hvem som tok i mot meg ved resepsjonen. En mann med mørkt kort hår, brede skuldre, et vakkert smil, og med glimt i øyet ønsket meg velkommen til Strandslottet. Jeg fikk et nydelig stort rom med eget svømmebasseng. Her kan jeg til og med bade naken, tenkte jeg. Det var fullmåne og måneskinnet lyste opp svømmebassenget. Mannen som hadde bæret opp bagasjen min stod der i bar overkropp, og ordnet noe i bassengkanten. – Hei, sa han til meg. Han spurte meg om jeg ville ta en svømmetur i måneskinnet sammen med han. Jeg tenkte med meg selv, og sa ja til den nydelige sexy mannen. Allan heter jeg forresten, sa mannen med glimt i øyet. Jeg svarte hva jeg het med et smil. Jeg skal bare ordne meg litt så kommer jeg om en liten stund, svarte jeg til Allan.
Jeg tok på meg en bikini, og den passet perfekt til den solbrune kroppen min. Jeg tok med meg en badekåpe og gikk ut til svømmebassenget. Allan hadde på seg badebukse, og han så veldig sexy ut der han stod. Allan så på meg og smilte da han fikk øye på meg. Vannet var varmt og herlig, og jeg svømte noen runder. Allan svømte også noen runder og kom bort til meg. Plutselig kysset han meg på munnen, og jeg kysset han tilbake. Vi kysset hverandre med ømme og våte kyss og jeg kjente ereksjonen hans, og han ville ha meg med en gang.
Månen skinte på vannet og det var en magisk stemning. Allan spurte meg om jeg ville bli bedre kjent med han på rommet og ha litt vin sammen, og litt massasje på svart silkelaken. Jeg tenkte litt på det før jeg svarte ja til Allan. Jeg tenkte at, jeg skulle være her på Strandslottet en stund så hvorfor ikke bli kjent med denne sexy mannen. Vi avsluttet svømmeturen, og jeg tok på meg badekåpen og gikk inn på rommet hans. Jeg oppdaget at rommet hans lå ved siden av mitt rom. Inne i stuen hans stod det levende lys på et salongbord, romantisk musikk i bakgrunnen, og to glass og vinen til kjøling. Hmm, tenkte jeg med meg selv. Allan hadde kanskje allerede planlagt dette på forhånd eller i det han så meg. Allan rakte meg vinglasset og gikk for å hente body massasje oljer. Etter et bad er det godt med litt massasje, sa Allan. Allan brettet ut svart laken og la det på sengen sin. – Nå kan du komme til meg, sa han. – Du kan starte med å massere meg på ryggen. Jeg tok fram oljeflasken og lot oljen renne litt på ryggen før jeg begynte å massere ham. For en flott kropp, tenkte jeg. Jeg masserte hele kroppen hans, og det så ut som han likte det veldig godt. – Nå er det din tur, sa Allan til meg. – Jeg må nok ta av deg bikini behåen, sa han med et lurt smil om munnen. Trusen min ble værende på, og jeg kjente at kjønnet mitt begynte å bli veldig fuktig. – Snu deg rundt og legg deg på ryggen, sa Allan. Allan tok mer olje på hendene sine og masserte bena mine. Så plutselig tok han et fyldig bryst i hånden sin. Brystvorten min stivnet etter den deilige berøringen. Allan så på meg og smilte, og så kysset han meg på munnen. Det var et ømt kyss, lidenskapelig kyss. Han tok den ene hånden ned i trusen og begynte å stimulere klitoris. Så tok han to fingre inn i vagina mens han kysset meg. Jeg kjente at han var stiv og helt klar til å trenge inn. Fingrene mine gled gjennom håret hans. Jeg tok tak i brystvorten hans og presset leppene mine rundt den. Den andre hånden hjalp jeg ham med å ta av badebuksen. Han beskyttet seg raskt og støtet hardt inn i meg. Han passet helt fullkommet. Han økte rytmen og tempo, og jeg støtet mot han. Vi nærmet oss klimaks, og varmen steg i kroppen min. Hoftene stod i bue, da orgasmen kom, og Allan skrek ut sin orgasme. Vi ble liggende tett inntil hverandre, og falt i søvn.
Etter noen timer våknet jeg og jeg tok på meg trusen, behåen og badekåpen. Jeg kysset Allan så han våknet litt og jeg sa at jeg måtte gå hjem på mitt eget rom. Vi sees i morgen sa jeg til Allan med et smil. Det gjør vi, sa Allan

Kommenter