SPA PÅ OJAI STRANDHOTELL

Det var en herlig tidlig morgen, og det var sol og blå himmel ute. Jeg ankom strandslottet i går, og da ble jeg kjent med Allan. Jeg tenkte på han og jeg tenkte så vakker han var. Allan hadde mørkt kort hår, brede skuldre og et vakkert smil. Nydelig kropp, en riktig veltrent kropp hadde han, og jeg smilte mens jeg undret meg på når jeg fikk se ham igjen. Jeg gikk ned til restauranten og spiste en god frokost. Mens jeg satt der lurte jeg på hva jeg skulle gjøre i dag. I går kveld hadde jeg en herlig og erotisk kveld ved svømmebassenget. Den sexy mannen fra i går var også i restauranten, og han kom bort til meg. – Hei sa han og takk for i går. – Takk selv, svarte jeg. Allan spurte meg om jeg ville bli med ham til Ojai Spa og spise middag sammen etterpå. Spa senteret kunne tilby saltvanns basseng, varme steiner, og flere typer massasjer. Vel saltvanns bassenget kunne jo være bra for min vonde ankel, som jeg nettopp hadde skadet. Jeg svarte at det ville jeg svært gjerne. Vi drar om en time, sa Allan. Jeg gikk opp på rommet mitt og begynte å pakke. Jeg tok med meg den lille svarte kjolen, hofteholder og strømper.
Det tok oss en liten time å komme til Ojai Spa. Mens vi kjørte snakket vi om alt vi hadde opplevd. Så vakkert det er her, sa jeg til Allan, da vi var fremme. Storslått og likevel innbydende og fredfullt med sin meksikanske stil kunne Ojai Spa by på vakre gule kalksteins tak, stoppede hvite sofaer, håndknyttede tepper og eksotiske planter.
-Velkommen til Ojai Spa, sa en kvinne. En frisk, ung mann og en ytterst trent kvinne i 50 årene, begge kledd i hvitt gled opp til dem med to kopper fulle av vann som duftet av sitron og agurk. De brakte oss til omkledningsrommet. Jeg fikk en myk hvit badekåpe. Ta deg en dukkert i saltvanns bassenget før du skal ha massasjen, Miss, sa kvinnen til meg.-Takk sa jeg. – Nyt oppholdet og massasjen, og rommet ditt er nr 5 og er bak den døren, sa kvinnen. Etter 30 altfor korte minutter gikk jeg opp av vannet og tok på meg badekåpen, og så satte jeg kursen for massasjerom 5. Belysningen i rommet var behagelig dempet og det var avslappende musikk i bakgrunnen. Jeg så en lapp på bordet, og instruksene var å kle av deg og legg deg på magen. Jeg tok av meg badekåpen og la meg under lakenet med et smil om munnen. Massøsen kom inn og tok olje på hendene, og satte i gang å massere ryggen. Med ett kjente jeg at det var mannshender grove og sterke. – Har du det bra? Jeg snudde meg rundt og lakenet falt til siden, og blottet den nakne kroppen min, og der stod Allan. – For grovt? – Nei, sa jeg. Han tok mer olje på hendene og begynte å massere meg. Oppi en pose hadde han varme steiner, og disse tok han på ryggen min. Varme bredte seg raskt fra magen min og nedover mellom hoftene. – Snu deg rundt og legg deg på ryggen, sa Allan. Han plasserte nye varme steiner på hoftebenet og ribbeina. Magen våknet til live og brystene stivnet og brystvortene reiste seg. – Nyter du det? Spurte Allan. – Ja, svært svarte jeg. Han bøyde seg ned og kysset meg på munnen hardt og brutalt. Jeg slengte armene om nakken på ham og trakk ham ned oppå meg, og jeg kjente den vidunderlige vekten av ham. Allan kysset meg med åpen munn og videre på nakken, kravebenet og fjernet de varme steiner etter hvert som han flyttet på seg og fuktet den varme huden min med tungen. Så tok han et fyldig bryst i munnen og sugde på den. Han flyttet seg nedover kysset magen og beveget seg sikkert på målet. Han reiste seg og fattet om baken min med hendene sine og skjøv meg fremover. Han skilte de bøyde bena fra hverandre med et smil om munnen. Allan senket hodet og tok kjønnet mitt med munnen og sugde meg og han lot tungen spille over nervebunten i kjønnet. Det var altfor lenge siden sist jeg hadde opplevd denne nytelsen. Jeg lot hodet falle bakover. Varmen steg i meg, og jeg visste at den etterlengtet orgasmen ville komme. Hoftene mine sto i bue og jeg pumpet mot munnen hans. Hete, press og anspenthet drev meg samlet over regnbuen og til en intens nytelse.
Allan så på meg og tok opp håndkleet og la det varsomt over meg. – Nå må jeg gå, sa han. Han bøyde seg over meg og kysset meg på munnen. –Vi sees om ca to timer ved hotell rommet som de har her. Etter den siste behandlingen hadde en dame kommet for å hente meg og bragte meg ut av kurbadet og over til hotellavdelingen. Damen fortalte meg at jeg skulle vente her på Allan i denne fantastiske suite med utsikt til en liten innsjø. Allan ville at jeg skulle hvile til han kom tilbake. Vi skulle jo spise middag sammen her. Jeg fant den lille svarte kjolen i sekken min sammen med svart hofteholder og strømper til. Jeg gikk ut på badet, og der lå det en liten gave – et nydelig halskjede med diamanter rundt en stor safir sten. Jeg tok på det nydelige smykket og så meg i speilet. Det glitret og hjertet mitt banket litt fortere da jeg tenkte på Allan sin gave til meg.
Hovmesteren banket på døren og han kom inn med duften fra stekt lam og nybakt rosmarin-brød. Døren gikk opp og inn kom Allan, og han var kledd i svart dress og nystrøken hvit skjorte som var åpen i halsen. – Du er så vakker, sa han til meg. – Tusen takk for det, og takk for det nydelige smykket. Maten har akkurat kommet så nå kan vi spise den gode middagen og vinen. Vi spiste og koste oss og snakket om den deilige behandlingen hans på spaen. Allan reiste seg og gikk bak meg og stakk hånden sin under kjolen min og fant brystvorten min. Jeg kjente at jeg ble våt i kjønnet mitt. – Ta meg til sengs, sa jeg. Jeg lukket øynene mens Allan varsomt la meg ned på sengen. Allan senket seg ned oppå meg og fanget munnen min. Tungene våre møtes og tungekysset. Deilige våte kyss etterpå. Vekten av ham tente meg, brystet hans klasket mot mitt og ereksjonen hans presset herlig mot magen min. Han gned leppene frem og tilbake over min og fuktet overleppen min med tungen og sugde litt på den. Jeg stønnet litt og spente hoftene i møte med ham. Undertøyet kjentes fuktig og virket hemmende. Jeg la hendene om nakken på ham og begravde fingrene i håret hans. Han tuklet med skulderstroppene og trakk kjolen ned. Med en hånd utforsket han det fyldige brystet og den andre hånden smøg han ned i trusen min og la den over den svulmende v-en mellom lårene mine, og stakk to fingre inn. Allan kjente på hastverket mitt og fortet seg å ta av alle klærne våre. Han strakte seg mot nattbordet og beskyttet seg selv. Han tok stilling oppå meg og jeg spredte beina. Han passet perfekt inne i meg. Han var dypt inni meg da han trakk seg tilbake. Han tok en pute og plasserte den under hoftene mine. Denne forsterker opplevelsen, sa han. Jeg vrikket meg under ham og han smilte. Han hevet seg ut av meg, støtet så inn igjen med lange glidende harde støt. Jeg kjente at spenningen i kroppen min steg og han grep meg under baken og rytmen økte kraftig til jeg stod i bue. Så falt jeg sammen sank ned i nytelsens bølger og rystelser, heten og alle de elektriske støtene. Allan nådde sitt klimaks og skrek ut sin nytelse. Så kysset han meg lenge og ømt. Tilslutt sovnet vi begge to.
Allan stod ved vinduet i suiten og betraktet den svarte himmelen og månelyset som ble spist opp ved skumringstimen før soloppgang. Jeg våknet og oppdaget at Allan hadde stått opp. Jeg så han ved vinduet og stilte meg opp ved siden av ham. Han så på meg og smilte og han så det blonde håret mitt danse om skuldrene mine. Jeg flyttet meg taust fremfor ham og spredte fingrene utover brystet hans. Han pustet ut, og sakte gled fingrene mine ned over magen og til det svarte håret under navlen. Jeg kunne kjenne at han var hard allerede før jeg tok penisen hans. Jeg masserte ham, gned ham fikk ham til å stønne av begjær – og så når han ville ta meg, slapp jeg ham. Sakte knelte jeg meg ned og skjøv beina hans fra hverandre. Stram i underlivet av forventning grep Allan tak i dørkarmen. Jeg grep om bakenden hans med en hånd, samtidig som jeg lirket ham på plass i munnen min med den andre. Jeg sugde hardt og lekte med tungen min rundt penishodet. Jeg kjente at han nådde sitt klimaks og jeg smakte på den. Jeg kysset han på kinnet og på munnen etterpå og sa god morgen med et smil.
Etter på en herlig dusj ringte vi på rom-service og de kom med en herlig frokost. Jeg takket Allan for en fantastisk opplevelse ved dette hotellet. Etter noen timer kjørte vi hjem til Strandslottet. Takk for turen og vi sees sikkert senere i dag og kysset Allan på munnen. Det gjør vi, sa Allan med et smil.