SOMMERFLØRT I PARKEN

Pin it Reddit

SOMMERFLØRT I PARKEN

Det var en vakker morgen, og jeg stod i min silke morgenkåpe ute på verandaen og lot solstrålene varme kroppen min. Jeg kjente den svale vinden blåste varm luft mot kjønnet mitt, og som begynte å bli fuktig. Treffer jeg en spennende mann i dag, tenkte jeg mens jeg så på den vakre utsikten.

Jeg gikk inn og tok på meg svarte nettingstrømper og en svart lårkort kjole. Oppi den lille svarte blonde truse plasserte jeg Moxie, (trusevibratoren), som kunne gi meg heftig nytelser og, da bestemte jeg meg for å ta en liten tur til parken. Parken lå i nærheten der hvor jeg hadde huset mitt. Jeg tok med meg en termos med kaffe og jeg fant meg en benk som jeg kunne sitte på. Jeg så på alle menneskene som skyndte seg av gårde, og jeg tenkte med meg selv «tenk hvis en flott sexy mann kom og tok meg med storm» Med ett hørte jeg en mann stemme som sa» – Kan jeg sitte her – du er så vakker?» Jeg svarte at det kunne han. Jeg kikket opp på han, og så hvor sexy og flott han var. Han hadde blondt kort hår, mørkeblå øyne med glimt i øyet, og en veltrent kropp. Jeg kunne bare tenke på hvordan resten av kroppen så ut. Jeg så at han bulte ut i buksen, og jeg ble våt av lengsel til å kjenne på han. Han bare må jeg bli kjent med, tenkte jeg med meg selv. « Mitt navn er Nicholas» Jeg svarte hva jeg het med et smil om munnen. Vi satt lenge der på benken, og av og til kom han borti meg og strøyk meg på låret. Jeg fikk mobilnummeret hans, og vi avtalte å møtes i parken ved det store treet litt senere på dagen. Vi avtalte at vi kunne ta med oss en kurv med god mat og drikke, og nyte denne flotte dagen.

For et herlig møte, tenkte jeg med meg selv, mens jeg vandret hjemover til huset mitt. Jeg fant en kurv, og der tok jeg oppi, ost, kjeks, en kurv med jordbær og litt krem, massasjeolje, kilefjær med silkebånd somtilbehør, og Manta (Fun Factory) en vibrator for han. Ellers litt kake og vann og litt frukt, og et stort pledd la jeg oppi kurven min. Så var det bare til å vente til jeg skulle treffe han.

Jeg kunne se det flørtende blikket fra Nicholas som sto inntil det store treet i parken. Sommerfuglene danset rundt i magen min da han begynte å gå mot meg. Dette skulle bli vår aller første date, tenkte jeg med meg selv, og jeg tipper han har sommerfugler i magen han også.. Nicholas gav meg en klem, og de myke leppene hans streifet kinnet mitt, og jeg ble våt mellom beina, og jeg kjente ereksjonen hans presse mot meg. Nicholas tok kurven min og hjalp meg å bære den.

Vi smilte til hverandre og gikk bortover stien ved vannet. Sola skinte sterkere enn før, og det var varmt Vi gikk bort til et litt bortgjemt område i parken, rett ved vannkanten. Nicholas brettet ut teppet han hadde under armen og ba meg sette meg ned. Den intense kriblingen i magen flyttet seg automatisk ned til skrittet da jeg satte meg ned på teppet.

Nicholas satte seg ved siden av meg og løftet en vinflaske ut av sekken han hadde med seg. Han ga meg et vinglass av plast og skjenket villig oppi med deilig hvitvin. Jeg tok ut osten, kjeks og jordbær og kremsprayen, frukt og litt kake ut av kurven min De andre tingene ble liggende litt, tenkte jeg. Jeg skal nok passe på å ta de ut og etter hvert Jeg tok noen digre slurker av vinen som gikk rett opp i hodet, sikkert på grunn av den sterke varmen.

Nicholas tok opp et jordbær og lot hånden gli mot munnen min. «Gap opp», sa han og smilte. Jeg gjorde som han sa og tok en bit av jordbæret. Blikkene våres møttes på en intens måte, og jeg klarte ikke helt slippe taket på jordbæret der jeg satt i min egen verden. Jeg kjente min våte hule begynte å bli enda våtere, og jeg begynte å danne meg et bilde på hvordan Nicholas store stake var.

«Bli med og ta et bad!», sa Nicholas ivrig i det han reiste seg opp og vrengte av seg t-skjorta. Den veltrente kroppen glinset i sola slik at jeg nesten ble blendet. Før jeg rakk å dra av meg kjolen var Nicholas allerede langt uti vannet. Jeg gikk ned til vannkanten og kjente forsiktig på vannet før jeg gikk uti. Jeg svømte ut til Nicholas som hadde vått og bustete hår etter å ha dukket under. Han fikk øye på meg og svømte meg i møte.

Jeg kjente hendene til Nicholas ta tak på ryggen min og dro meg forsiktig mot seg. Han så meg dypt inn i øynene og smilte forsiktig. Før jeg visste ordet av det traff de deilige og myke leppene hans mine, og jeg mistet nesten pusten der vi lå og duppet uti vannet. Jeg ville ikke la leppene hans forsvinne så jeg tok et godt tak rundt nakken hans.

Han presset meg enda nærmere kroppen sin, og jeg kjente den stive pikken mot musen mi. Det begynte å pumpe enda mer i underlivet da han tok hånda si ned i trusa mi. Plutselig smatt den ene fingeren hans inn i fitta, og en deilig følelse fylte kroppen min. Jeg stønnet forsiktig og fortsatte å kysse de deilige leppene hans. Jeg var våtere enn jeg hadde vært på det jeg kunne huske, jeg ville bare ha pikken hans inni meg!

Han dro av meg den lyserosa string trusa med den andre hånda si samtidig som han smatt enda en finger inn i musen min. Jeg kjente fingrene hans fylle meg opp, og jeg klarte ikke holde stønningen tilbake. Det tok ikke lang tid før jeg dro ned bokseren hans så det stive pikken spratt ut. Jeg satte meg forsiktig oppå den mens vi fløt rundt i det deilige vannet.

Han tok tak i rumpa mi og løftet meg opp og ned på den grove pikken sin. Vannet sirklet rundt på kroppene våre og ga meg den deiligste følelsen jeg noen gang hadde hatt! Jeg klamret meg fast i nakken hans og stønnet. Jeg så meg forsiktig rundt, men ingen andre var å se noe sted. Pikken hans sklei ut og inn mens vi danset rundt i vannet, og jeg merket hvor følsom jeg var!

Nicholas tok et enda fastere grep på rumpa mi og presset pikken sin så langt han kunne inn i den våte fitta mi. Hele kroppen blei fylt med masse deilige følelser, og jeg kjente at han fylte meg opp. Han fortsatte å presse meg mot seg, og jeg skjønte at jeg ikke kunne holde ut så mye lengre. Orgasmen bygget seg opp og vi kom på likt. Vi holdt rundt hverandre før vi svømte inn mot land. Vi fant håndkle og tørket oss og satte oss ned på pleddet.

Det var godt, sa jeg til Nicholas med et smil om munnen. Jeg tok meg litt mer vin og spiste litt av maten. Jeg tok med meg noe pirrende som jeg tror du vil like, sa jeg til Nicholas. Jeg tok frem massasje oljen, kilefjær og Manta vibratoren. Det kan jo være at vi må bade igjen, sa jeg og smilte til han. Legg deg ned på ryggen på teppet, sa jeg til Nicholas. Jeg tok Orgie massasjeoljen og begynte å massere han på brystkassen. Brystvortene hans ble stive og jeg bøyde meg ned å sugde på de. Han likte det og jeg kunne se ereksjonen hans ble større og hardere. Jeg masserte videre ned på magen, og jeg tok den ene hånden min ned og tok tak i penisen hans. Jeg tok den opp og ned og Nicholas stønnet. Jeg tok frem Manta og tok den oppå penisen hans samtidig jeg sugde han. Jeg klarer snart ikke mer, sa Nicholas, og jeg må ha deg nå, sa han til meg. «Snu deg rundt og stå på alle fire» sa Nicholas til meg. Jeg gjorde som han sa og stilte meg opp. Nicholas gikk bak meg og jeg kjente at han trengte seg inn i meg hardt. Harde og dype støt inn og ut, og han økte tempoet sitt. Han holdt fast i hoftene mine og søtet hardere og raskere, og stønnet høyt da han nådde sin orgasme. Jeg kom jeg også og sammen sank vi ned på teppet og holdt rundt hverandre. Vi sovnet begge to.

Da vi våknet kysset han meg og sa det var på tide å dra hjem. Det begynte å bli mørkt i parken og vi samlet tingene våre og tok på oss klærne. Dette stedet må vi huske, sa jeg til Nicholas. Nicholas tok hånden min og vi vandret med et smil om munnen. Til vårt neste møte, sa han, da han dro sin vei. Jeg undret meg om jeg skulle treffe han igjen, hvem vet?

 

 

 

 

 

Kommenter