SNARVEI TIL NYTELSE – ANAL PLUGG

Pin it Reddit

SNARVEI TIL NYTELSE – ANAL PLUGG, TIPS

Analsex kan gi en helt ny følelse, og en sterkere seksuell opplevelse. Det at det kjennes litt forbudt kan også tilføre en ny dimensjon.

Det er ikke uten grunn at analsex er blitt dyrket siden tidenes morgen, og ikke kun av homoseksuelle menn. Det er utrolig mange nerveender i og omkring anus, på både kvinner og menn, hvilket gjør at det er en meget erogen sone som kan gi stor glede.
For menns vedkommende, er prostatakjertlen også et meget erogent sted, som ved stimulering, kan gi orgasmer som føles helt annerledes enn dem som oppstår når penis stimuleres. Prostatakjertlen kan kun stimuleres inne fra anus, da den er plassert et godt stykke inne i kroppen.

Analsex kan føles utrolig deilig hvis ringmusklen omkring anusåpningen er helt avslappet, men det kan også føles meget ubehagelig og smertefullt, hvis mottakeren er litt anspent, og det hele går for raskt.

Anal plugg

Analplugg er et sexleketøy som passer for alle, uansett kjønn eller legning. Er du litt nysgjerrig på analtrenden? Her får du vite hvorfor og hvordan…

Uansett om du er kvinne eller mann, gift, singel, hetero eller homo – alle har en rumpe og det er ingen hemmelighet at analsex eller anal-lek kan være en pirrende opplevelse som gir både  glede og lyst hos nordmenn. En analplugg (eller buttplug på engelsk) kan brukes på mange ulike måter. Her får du en kort innføring om analpluggen…

 Hva er det?

En analplugg er en form for dildo eller vibrator som brukes i anus, enten under samleie, som oppvarming til analsex eller ved onani og anal-lek. Den er ofte kortere enn en vanlig dildo og har en avsmalnet tupp for å lette innføring, med en påfølgende bred base for å holde analpluggen på plass. Det kan nemlig oppstå vakuum i rektum, som trekker produktet inn. Derfor er en bred base alfa og omega, og det er svært viktig å bruke leketøy spesielt beregnet for analt bruk.

Hvorfor bruke analplugg?

Det er flere grunner til at analpluggen er en av våre bestselgende sexleketøy. Mannen har som kjent et eget “sweet spot”, også kalt perineum eller p-punktet, som best nåes via analen. Når dette punktet stimuleres kan mannen oppleve en himmelsk kroppslig orgasme, og for kvinner er det bare en smal elastisk “vegg” som skiller skjeden og analen.

En analplugg kan stimulere skjeden indirekte, og hvis den brukes under vaginalt samleie kan den gjøre skjeden trangere og mer følsom. Området rundt anus og i rektum er også en av våre mest erogene soner, spekket med pirrende nervetråder. Mange opplever at orgasmene blir sterkere og mer intens ved bruk av analplugg, andre igjen bruker det som en spennende variasjon en gang i blant, for å piffe opp sexlivet. Noen par bruker også analplugg for å varme opp til analsex, da det kan være lurt å utvide ringmusklene sakte før analsex, spesielt om man er nybegynner.

Hvordan brukes analplugg?

Noen bruker en analplugg som en vanlig dildo, ved å heise seg ned og opp på den. Andre lar den bare være inne under samleie eller onani, eller trekker den ut under orgasmen for en ekstra pirrende opplevelse. Når orgasmen melder seg vil ringmusklene gripe rundt analpluggen på en fantastisk deilig måte. Når det kommer til anal-lek er det bare en ting som gjelder; glidemiddel, glidemiddel og atter glidemiddel. Vi har ingen naturlig fuktighet der bak, og det er helt essensielt å bruke et godt analt glidemiddel for å få en tilfredstillende opplevelse.

Forskjellige typer analplugg

Det finnes anal plugg i forskjellige størrelser, og med og uten vibrasjon.. Et eksempel er Give it all, silikonsett i 3 forskjellige størrelser. Butt plug i silikon med diamant.Ditto fra We Vibe er en analplugg som du kan også styre med mobilen. Det finnes også analpugger som stimulerer prostata slik som Duke fra Fun Factory

Ulike alternativer?

Det finnes mange alternativer for de som ønsker å ta anal-leken et hakk videre. Eksempelvis har du vibrerende prostatavibratorer som treffer p-punktet med spennende vibrasjoner, eller analkuler som trekkes ut under orgasmen, for en ekstra pirrende følelse.

Bruk alltid KUN leketøy som er beregnet til anus!

Tips

Hvis du bruker et anal-leketøy med en relativt flat base, for eksempel en buttplugg, kan du onanere på følgende måte:

Smør med glidemiddel, plasser buttpluggen der den skal være, og prøv så å sette deg forsiktig på en stol, skammel eller lignende.

I denne stillingen kan du stimulere deg selv, ganske enkelt ved å skubbe deg litt frem og tilbake på stolen. Hvis du helst vil ha en litt mer direkte stimulering, kan du legge et sammenrullet håndkle over stolen, og sette deg på det, så ‘rullen’ presser opp mellom rumpeballene og på kjønnsleppene. Det er en veldig god måte å unngå de store akrobatiske øvelsene, og du kan også gjøre det til en meget langtrukket seanse, hvor du for eksempel kan sitte og jobbe ved pc`en eller se tv imens velværet brer seg.

Dette kan også være en rikgtig god øvelse hvis du trener anus i å slappe av ved stimulering.

 

 

Kommenter