G punkt finnes

Pin it Reddit

SEX I FRITIMEN

Solen strålte uhemmet fra en skyfri himmel og jeg var lykkelig for at jeg endelig kunne forlate den varme gymsalen. Oppgaven var fullført og nå var det bare å vente på karakteren på denne prøven. Bjørn som jeg hadde hatt et meget godt øye til i de siste ukene, satt fortsatt og svettet da jeg forlot skolegården. Nå blir det godt med fritime, tenkte jeg med meg selv.

Vel hjemme i tomt hus slo jeg meg ned på verandaen for å få litt sol på en vårblek kropp. Jeg så på klokken, og så at jeg hadde noen timer fri før jeg måtte tilbake til skolen. Jeg måtte ha sovnet litt for jeg våknet brått av at noe landet på kroppen min. Det var et papirfly og jeg forstod fort hvem som var avsenderen. Bjørn ropte opp til meg om jeg ikke skulle slippe ham inn, og jeg var ikke direkte tung å be.
Det var han, og for første gang tok han kontakt med meg. Bjørn gikk i en annen klasse, men vi hadde noen timer sammen. Jeg tok bare håndkleet rundt min nakne kropp og åpnet døren for Bjørn. Det virket mørkt inne i leiligheten etter det skarpe sollyset ute. Bjørn gikk rett forbi meg og inn i stuen mens han mumlet noe om denne oppgave, som han endelig var blitt ferdig med. Jeg lo og svarte at den var da ikke så ille. Bjørn svarte med å bøye seg frem mot meg mens tungen hans begynte å slikke meg i øret. Jeg ble veldig overrasket over det kjappe fremstøtet. Han sugde varsomt i de varme øreflippene mine før han kysset meg både på halsen og munnen. Jeg stod rett opp og ned på gulvet mens jeg kjente hvordan fingrene hans løsnet håndkleet jeg hadde dekket meg til med. De deilige kyssene som varte og tungene som lekte med hverandre. Jeg kjente at jeg var blitt våt mellom beina.

Uhemmet lot han fingrene sine gli over ryggen min, sakte dro han dem fremover til brystene mine og jeg holdt nesten pusten da han begynte å leke med brystvortene mine. Jeg visste at jeg burde ha stoppet ham, men jeg klarte det ikke. Jeg var for svak og hadde for mye lyst selv, jeg var kåt på ham og hadde vært det lenge.
Plutselig slapp han meg, men det var bare for å ta av seg sine egne klær. Pikken hans stod stiv og pekte rett oppover, og jeg tok den ene hånden min på pikken hans og bøyde meg ned og tok den inn i munnen min. Jeg sugde og lekte og gav et lite press med tungen. Han stønnet og holdt meg litt fast. Etter en stund stoppet jeg og reiste meg opp. Han kysset meg igjen på munnen, og jeg kjente den harde og store pikken presset seg mot meg.
Endelig kjente jeg den ene hånden hans mellom lårene mine, og fingrene hans gled lett mellom de allerede våte kjønnsleppene. Langfingeren hans gled rett inn i meg, og jeg kunne ikke annet enn å sukke høyt. Det bølget av varme og kåthet mellom oss og hoftene mine beveget seg i takt mot hans. Jeg kunne ikke stoppe.

Han manøvrerte meg bort til en lenestol og knelte foran meg. Så spredte han bena mine og snuste seg innover den våte fitta. Jeg kjente varmen av den forte pusten hans, og tungen hans kilte så deilig over den stive klitten min. Hendene hans strøk over brystene mine, og det ble så godt at jeg hikstet høyt.

Jeg er redd han trodde at det var ubehagelig, for han reiste seg fort opp, og egentlig var det greit, for nå ville jeg kjenne pikken hans inne i meg.

Øyeblikket etter gled han inn i meg. Glatt og dypt. Han stønnet og dro meg litt ut av stolen for å komme bedre til. Og snudde meg slik at jeg stod med rumpa mot han. Han trengte seg inn i den våte fitta mi. Dypt og hardt inn og ut av meg. Støtene hans ble dypere for hvert støt han tok og bunnet meg. Jeg ville bare ha mer og mer av pikken hans. Jeg stønnet og Bjørn holdt meg godt fast rundt hoftene mine. Jeg klarte ikke å holde tilbake mer og bølge etter bølge skylte gjennom kroppen min. Bjørn økte tempoet sitt og sprutet den varme sæden inn i meg.
Sammen gikk vi i dusjen og vi rakk akkurat å deise ned i hver vår sol stol, og så fant vi ut at vi måtte tilbake til skolen for de to siste timene. Bjørn gav meg et kyss som varte og sa at vi skulle treffes etter skolen for runde 2. Jeg svarte ja at jeg var klar for runde 2.

 

Kommenter