Pin it Reddit

SEX I DET FRI

 

En morgen fikk jeg en melding fra Christian, og han spurte meg om jeg ville bli med på telt tur med hestene i det herlige sommerværet Christian sa at han ville vise meg noe helt spesielt. Han sa at han hadde tenkt på meg lenge og lengtet etter å møte meg igjen. Jeg skrev tilbake at jeg også savnet han og at jeg gledet meg til å se ham igjen. Så utrolig gøy å dra på tur igjen med Christian og hestene hans.

Jeg koste meg med en god frokost og etterpå pakket jeg en sekk med mat og klær og annet utstyr til overnattingen. Jeg tenkte for meg selv mens jeg tok på meg ridebuksen og en sexy topp at denne turen ville bli helt fantastisk. Jeg kjente at jeg var våt mellom beina bare ved tanken på Christian, og hans deilige hete og lidenskapelige kyss og ikke minst hans store harde pikk som alltid var klar.

Jeg pakket bilen og kjørte til stallen der jeg skulle møte Christian. Christian gav meg et våt og et intenst kyss, og jeg presset kroppen min inntil han. Er du kåt nå spurte han meg. Jeg svarte at jeg var våt og klar for han. Kom sa Christian og tok min hånd. Vi fant et rom og der var noen pisker som hang og annet utstyr. Christian tok tak om hoftene mine, og dro ned ridebuksen og den lille string trusen min. La meg kjenne på deg sa Christian og tok to fingre inn i meg. Jeg små stønnet litt, da han traff G punktet mitt Han kysset meg på munnen, halsen, og så hørte jeg at han tok av seg ridebuksen sin. Du må bøye deg litt frem, sa han til meg. Han presset seg inn i min trange, våte mus og støtet hardt og dypt Han støtet dypere og dypere for hvert støt som han tok til han til slutt bunnet meg. Plutselig kjente jeg noe på rumpa, og den herlige sprangpisken traff rumpen min gang på gang. Christian økte tempoet sitt og sprutet inni meg.. Christian ble værende en liten stund før han trakk seg ut av meg og snudde meg rundt og holdt rundt meg. Ta på deg klærne for det kommer noen nå.

Jeg tok på meg klærne og gikk ut av rommet og bort til Christian sin bil. Hestene var allerede i transport vognen. Jeg tok tingene mine og la de i Christian sin bil. Vi snakket om alt mens Christian kjørte. Av og til la jeg hånden min få låret hans og strøyk den på hans voksende pikk.

Etter noen timer stoppet vi like ved et skogholt. Vi salet på hestene, og tok utstyret med oss. Det var så utrolig vakkert sted å ri på. Jeg ble mer begeistret jo lengre vi kom inn i skogen, og det var en magisk stemning rundt oss. Jeg kjente at jeg begynte å bli kåt igjen. Lengre og lengre inn i skogen red vi, og det toppet seg da vi kom frem til det vakre uforstyrrende stedet som Christian hadde funnet for oss. Det var like ved et tjern, og vi kunne se et fossefall som var på den andre siden av tjernet. Plassen var perfekt til å sette opp et telt og hestene kunne gå og beite her. Vi var helt alene, bare oss og hestene.

Vi satte opp teltet og lagte oss litt mat. Vi gav hestene litt av foret vi hadde med oss og vann, og etter en stund spurte jeg Christian om han ville bade. Jeg tok av meg alle klærne og stod naken foran han Christian tok av seg raskt klærne og jeg kunne se hans store harde pikk var klar. Jeg gikk ut i vannet som var varmt og herlig og Christian kom uti

Vi ble stående med vann til knærne å betrakte hverandre. Jeg gikk sakte bort til ham, så vi ble stående tett inntil hverandre. Jeg begynte å stryke hånden over den stive pikken hans. «Så pen den er», sa jeg med et smil. Beina hans ble til gele. Hun er villig, tenkte han. Uten å tenke seg om satte Christian seg på kne og begrov ansiktet i kjønnet mitt. Musen min smakte sol og sommer. Christian begynte å slikke meg og jeg ynket meg. Jeg tok tak i brystene mine og gjorde brystvorten stiv. Christian fortsatte og slikket å suge meg, og han brukte fingrene til å skille fitteleppene, slik at han kan sutte på klitoris. Med pekefingeren og langfingeren penetrerte han musen min med langsomme bevegelser. Samtidig brukte han tungespissen til å kjæle med klitten min. Jeg kjente at det bygget seg opp en orgasme, og stønnet høyt. Christian økte tempoet og fingret meg hurtig inn og ut av meg. Orgasmen min kom, og det rant ut av meg. Jeg ba Christian om å reise seg opp, og han gjorde som jeg sa. Jeg kysset han heftig på munnen, og så beveget jeg meg ned på kne foran. Jeg tok tak i hans store, harde pikk og lirket den inn i munnen og begynte å suge han. Med den ene hånda holdt jeg rundt skaftet og strøyk opp og ned samtidig lot jeg tungen jobbe rundt penishodet Christian begynte å stønne og jeg tok penisen lengre inn i munnen og sugde han hardere Inn og ut, inn og ut. Samtidig brukte jeg fingrene til å massere ballene hans. Jeg stoppet opp for jeg ville ha han inni meg. Jeg snudde meg rundt og bøyde meg litt, og Christian tok tak rundt hoftene mine og presset seg inn i meg. Med harde støt inn og ut, samtidig han gir rumpa mi et klaps. Jeg stønner, og Christian tar meg hardere og hardere, og vi kommer på likt. Han snur meg rundt og holder rundt meg. Christian tar hånden min, og sammen går vi opp fra vannet.

Jeg gav et håndkle til Christian, og tørket oss. Jeg tok på meg svarte stay ups og med svart hofteholder, og ingen truse. Jeg fant en passende topp som var utringet Jeg så at Christian fulgte meg på hva jeg gjorde, og smilte til meg. Christian tok på seg klærne sine

Jeg tok noen gulerøtter i hånden og spurte Christian om han ville være med å gi hestene mat. Hestene gikk og koste seg og beitet, men de kom løpende bort til oss. Vi gav de maten. Jeg sa til Christian at jeg ville at vi skulle sitte på hesten begge to, og skritte litt. Jeg er våt og kåt nå, sa jeg med et lurt smil om munnen. Christian løftet meg opp på hesten, og jeg satte meg helt fremme. Christian satte seg bak meg. Christian tok tak i tøylene, og vi begynte å skritte. Christian tok to fingre inn i meg, og kjente at jeg var våt. Jeg løftet litt på rumpa og bøyde meg frem og holdt meg fast rundt halsen på hesten. Hesten bøyde hode sitt og begynte å spise litt gress. Christian hadde åpnet buksen sin og tok sin harde pikk og trengte seg inn i meg. Han støtet hardt og dypt, og jeg stønnet. Christian beveget seg inn og ut av meg, og jeg kjente at orgasmen bygget seg opp. Han gjorde det hardere og hardere for hvert støt han tok. Jeg måtte holde meg bedre fast om halsen på hesten, og med hestens bevegelse i tillegg, kom vi på likt i en kraftig og heftig orgasme som varte og varte. Christian trakk seg ut av meg, og jeg satte meg opp. Han snudde hesten og skrittet rolig tilbake til den andre hesten. Christian tok imot meg, da jeg skulle stige av hesten. Vi tok av salen til hestene siden de ikke trengte å bruke den om natten. Vi bandt hestene med langt tau så de kunne stå der om natten. Vi gav de mat og vann.

Jeg hadde nesten ikke lagt merke til at det var skumringstime. Det begynte å bli mørkt i skogen, men det var fullmåne, og den speilet seg i vannet. Det var en magisk stemning ute. Vi lagte oss en god middag og koste oss med vin og øl til maten. Vi ble sittende å snakke til langt på natt.

Jeg gikk inn i teltet og tok på meg et sexy undertøy, og gjorde meg klar for Christian kunne ta meg med storm. Jeg begynte å leke med brystvorten min, og den andre hånden fant klitoris. Jeg lekte og masserte den, og to fingre gled inn i den våte, trange åpningen. Christian kom inn og så på meg, og klærne hans gikk fort av og han la seg ned ved siden av meg. Han ville se hva jeg gjorde, og han gav meg ømme kyss på munnen, og tungene våre møttes. Jeg spredde beina mine, og Christian la seg mellom de og presset seg inn. Han ble liggende litt i ro først slik at jeg kunne kjenne vekten av han. Han passet perfekt inni meg. Jeg løftet opp hoftene mine og beveget meg, og Christian begynte å bevege seg rytmisk inn og ut av meg. Han tok mine bein og la de oppå skuldrene sine for å så trenge dypere inn i meg. Jeg tok en pute å la den under rumpa mi. Christian støtet hardt og dypt inn i meg og jeg stønnet, Jeg ba Christian om å legge seg ned på ryggen, for nå ville jeg ri han. Jeg satte meg ned på hans glinsende pikk, og begynte å bevege meg opp og ned til han traff punktet mitt. Jeg stønnet og orgasme etter orgasme skyldte gjennom kroppen min. Snu deg på alle fire, sa Christian, og jeg kunne nå skimte en paddel i hånden hans. Du trosset meg litt i dag, sa han, mens han gav meg mange klaps på rumpa med paddelen. Han trengte seg inn i meg og holdt meg rundt hoftene. Med dype støt kom han lengre og lengre inn, og han fortsatte og gi meg klaps på rumpa. Han økte tempoet sitt og sprutet inn i meg, og ble værende der inne. Etterpå lå vi tett sammen i soveposen og sovnet.

Vi våknet opp neste morgen, og gav hverandre morgenskos. Både Christian og jeg var kåte igjen. Jeg lå på siden og Christian trengte seg inn i meg. Inn og ut av meg med dype og harde støt, og han økte tempoet sitt og kom inni meg. Vi holdt hverandre og sovnet litt. Etter en stund kledde vi på oss, spiste frokost og salet på hestene og begynte på hjemturen. Dette er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, sa jeg til Christian da vi var hjemme i stallen, og Christian gledet seg allerede til neste eventyr med meg…….