SENSUELT FORSPILL

 SENSUELT FORSPILL

En kan ofte undrer seg over hvorfor kvinner vil ha mer. Når det gjelder kvinner så må vi ikke alltid ha forspill for å ha glede av sex. Enkelte ganger er kvinnene like klar som mannen til å hoppe over forspill å gå rett på sak, og det er spesielt når hormonene gir kvinnene økt libido.

Stort sett ønsker kvinnene mer forspill, fordi vi har flere svinger på veien til orgasme enn menn har. Hvis en mann har ereksjon, får han vanligvis også orgasme. En kvinne kan være kåt uten at orgasmen er en selvfølge. Kvinner trenger ofte tid til å bygge opp den seksuelle spenningen, og la de fysiske prosessene utvikle seg, slik at kvinnen kan komme. Ofte har kvinnene emosjonelle blokkeringer som forhindrer dem til å få orgasme, og da trenger vi at mannen gir kvinnen nok tid. En kan ha i tankene sine hva slags forspill liker partneren din, hva tenner vi på?

Forspill kan være mye forskjellig, og det finnes tusen ting du kan gjøre for å forbrede det.

«Mannen bør tilnærme seg kvinnen slik hun vil, og han kan bruke de midlene han kan, for å vinne hennes tillitt», tenker jeg.

Hva liker du, og hva får saftene dine til å strømme? Du skal bli våt nok til at mannen kan trenge inn i deg.

Forspillet begynner som en slags lystfølelse i hodet. Er det mannen sine kyss på forskjellige steder på kroppen som tenner deg.? En enkelt liten handling kan sende raske signaler til kjønnet ditt, og gjøre deg klar for full kroppskontakt etter noen få sekunder.

Det kan varierer dag for dag hvor mye forspill en trenger, men hva du liker er mer konstant, men gi deg tid til å bli kjent med alle erogene sonene vi har. En ivrig og hengiven partner vil alltid finne et nytt og deilig punkt på kroppen din.

Under et forspill så er det mange kvinner som tenner på å kysse lenge, og det er viktig å ikke undervurdere kyssing under et forspill. Det er deilig å bli kysset eller kjærtegnet i nakken, og på innsiden av låret, og du kan bli fort opphisset av slik berøring. I tillegg til de åpenbare stedene, brystene, lårene er det også pirrende å bli berørt på magen, på innsiden av armene og i knehasene. Det aller beste er når han leker på disse stedene på kroppen, stryker, blåser og kysser, før mannen berører kjønnet ditt.

Tenk etter hva liker du? Noen kvinner kan få orgasme bare av å bli kjærtegnet, kysset eller sugd på brystene, Noen kvinner er svært følsomme bryster og foretrekker da fjærlette kjærtegn, mens andre blir opphisset av røffere behandling. Forspill er ikke noe man bare må bli ferdig med, for å komme til hovedretten. Du må huske på at det er en viktig del av den seksuelle nytelsen, men det krever fantasi og et ønske om å behage den andre.

Å utsette tilfredsstillelsen er kanskje den aller beste måten å bygge opp opphisselsen og spenningen på, men den blir ofte oversett. Forspillet kan strekkes ut over en eller flere dager, helt til det har bygd seg opp en så sterk spenning at dere ikke lengre klarer å stå imot

Tips: Frekke tips til forspill som garantert vil gjøre henne vill

Det kan være smart å bruke meldinger og litt intime bilder for å øke forventningen når dere er borte fra hverandre. Du kan erte ham med fingrene, og gi ham hint som vekker seksuelle fantasier. Du kan begynne gjerne når du vil ha sex, men så kan du ikke alikevel. Det er sexy å vente, og mulighetene er mange. Eller så kan du foreslå at han tar kontrollen og styringen.

Et eksempel er at du kan fortelle mannen at du vil elske med han i morgen kveld, og hvis han spør om hvorfor ikke nå, svarer du ikke på det spørsmålet. Bare si at han må vente til sex til i morgen kveld. Men du må prøve å ikke la deg rive med uansett hvor lidenskaplig han kysser eller prøver å berøre kjønnet ditt. Dette vil føre til at mannen får store forventninger og det vli føre til at han blir veldig kåt på deg. Om kvelden vil han være veldig klar for deg.

 I løpet av dagen kan du pirre kjæresten din ved å sende frekke SMS-er eller ved å hviske skitne ord i øret hennes på restauranten. Tanken på hva hun har i vente vil få henne i rett humør.

Hvis kjæresten din liker at du tar på brystene hennes, så er det bare å gå i gang med å leke med dem. Det vil sende henne i 7. himmel.

Det er og blir superfrekt, hvis du tar av klærne på kjæresten din, uansett om hun er ikledt sexy undertøy eller joggebukser. Det pirrende elementet gjør det verdt det.

Det er ikke kun vaginaen hennes som skal gnis og kysses, men også ører, brystvorter, lepper og hals. Alle disse stedene er veldig følsomme.

Frem med leketøyet fra bunnen av skuffen. Vibratorer og pisk kan være ganske underholdende innslag i dobbeltsengen, som en frekk appetizer.