SENSUELL SPANKING

Pin it Reddit

SENSUELL SPANKING

Noen forsiktige rapp på baken kan være veien til partnerens hjerte…

Erotisk og sensuell spanking er enkelt, pirrende og kan krydre sexlivet uten at man trenger å gjøre det spesielt røft.

Spanking er sexy, kjærlig, kan knytte deg veldig tett til kvinnen og gi forholdet en helt ny dimensjon. MEN – du må gjøre det på riktig måte. Erotisk spanking har ingenting med avstraffing å gjøre i vanlig forstand.

Tvert imot skal du få henne til å føle seg sårbar og trygg på samme tid. Når hun ligger avkledd med rumpa i været på fanget ditt, skal det for henne føles som om hun kan legge hele sitt liv i dine hender. For kvinnen ligger ikke opphisselsen først og fremst i spenningen ved å kjenne smerte. For henne dreier deg seg om følelsen av å være hjelpeløs og sårbar, hun elsker oppmerksomheten du gir rumpa hennes – som er en sterk, erotisk sone, hun nyter at en varm og sterk hånd berører henne bak, samt forventningene til en sterk, seksuell opplevelse som er i vente.

For mennene ligger den erotiske spenningen ved spanking i følelsen av kontroll og makt over den du elsker, spenningen i å kunne leke med den deilige rumpa hennes (som du ellers bare ser på), gi den smack som gjør den svakt rosa, og vite at du klarer å få henne i ekstase for virkelig heftig sex.

En kvinnerumpe er en av hennes aller viktigste erogene soner, og bortsett fra at vi ser på den, gir vi den gjerne altfor lite oppmerksomhet. Men i motsetning til bryster og nakke, så ligger nervene som gir seksuell opphisselse dypt inne under hudlagene, og krever hard stimulering for at de skal bli trigget. Som spanking.

For at en kvinne skal bli opphisset til orgasme, kreves det at det samler seg blod i og omkring musa. Spanking fører nettopp til at dette skjer. Slagene gjør til at det samler seg blod i rumpeballene – og videre til området rundt kjønnet og klitten.

I tillegg til det rent fysiske, trenger også mange kvinner å føle at de overgir seg eller underkaster seg for virkelig å kunne gi opp den kontrollen de ellers gjerne vil ha. Først da klarer de å oppnå maksimal erotisk nytelse.

Først og fremst er spanking en av de letteste måtene å eksperimentere med BDSM og den litt røffere siden av dere selv på. Alt du trenger er en hånd, en bakdel og litt kraft i den nevnte hånden. Uskyldig og lett spanking er risikofritt, uten å etterlate mottakeren full av blåmerker eller sår rumpe.

Det er mange grunner til hvorfor flere par utøver spanking, og grunnene varierer selvfølgelig. Noen liker rett og slett bare følelsen det gir, noen liker følelsen av å være dominant, eller følelsen av å bli dominert.

Spanking kan nytes av begge parter, så lenge man følger et par enkle regler:

 

Tips:

Riktig teknikk er viktig. Hun skal kjenne at du slår – men på en god måte. Du må både bruke hånden riktig og treffe riktig:

1. Varm opp håndflatene mot hverandre før du begynner å berøre assen hennes, så du ikke kjennes hard og kald. Begynn med å stryke henne bak før du går hardere til verks. Fortell henne hva du kommer til å gjøre med rumpa hennes, og hvordan den vil bli seende ut. Kjenn etter om hun begynner å bli våt når hun ligger på fanget ditt. Hvis du merker at hun sitrer av spenning, da vet du at hun er klar!

2. Den beste måten å gi spanking er å bruke en svakt krummet hånd, med fingrene sammen. Det skaper en god «smack»-lyd, samtidig som det gjør at huden blir varm og rosa – men uten å gi unødvendig smerte.

3. Du må treffe rumpa riktig. Det beste området er midt på og litt i underkant av rumpeballene. Treffer lagene for høyt, risikerer du å slå halebeinet – og det er ikke behagelig! Øvre del av rumpa er også mer som nedre del av ryggen. Her er det ingen erogene soner.

4. Begynn med å spanke henne mens hun har klær på. Det gjør både rumpa gradvis klar for hardere slag, og er med på å gjøre det hele mer spennende. Når du først har varmet opp assen, er selvsagt det aller deiligste å gi henne slagene direkte på bare rumpa. Dra av henne buksa – så trusa.

5. Du må føle og høre hvordan hun reagerer. Noen trenger hardere slag enn andre for å bli virkelig opphisset. Reagerer hun ikke på krummet hånd, må du kanskje spre fingrene og slå hardere til du hører hun begynner å klynke.

6. Husk å veksle mellom spanking og erotisk stryking. Berør gjerne klitten hennes innimellom. Gjør det hele i et rolig tempo, uten noen fast rytme for slagene. Spenningen øker når hun ikke vet nøyaktig når neste slag kommer. Bruk tid, sørg for all for at det ikke føles som en masse hektiske slag og berøringer. Legg all din kjærlighet og alt ditt begjær for henne i hvert eneste slag og hver eneste berøring.

7. Husk, det er ikke antall slag og hvor harde de er som gir henne maksimal opphisselse. Nøkkelen til suksess med spanking er hvordan behandlingen din klarer å gi henne den riktige følelsen av kjærlighet, trygghet, helpeløshet, underkastelse og erotisk opphisselse til det hinsidige på samme tid. 

8. En virkelig god spanker kan noen ganger gi partneren orgasme bare ved hjelp av slagene når hun ligger over knærne hans med assen i været. Etterhvert som du blir kjent med hvordan dama blir opphisset på denne måten, vet du nøyaktig når det er på tide å skifte fra spanking til å trenge deg inn i henne og kjenne hvordan rumpa hennes sitrer rundt kjønnet ditt før dere kommer sammen.

 

 

Utstyr

Hånden: Det klassiske og enkleste spanking-verktøyet. Gir deg full kontroll over intensiteten i slaget.

Paddel: Paddle kommer i mange varianter av materialer i alt fra tre, metall til lær, for å gi variert følelse. Ikke start med å gå rett over til paddle, bygg opp spenningen med noen slag med håndflaten før du går videre.

Pisker og flogger: Disse kommer i haugevis av varianter, og alle byr på en egen type deilig svie. Piskens lengde, materiale og tekstur har noe å si for følelsen den gir.

 

Gode tips

Start mykt: Begynn med massasje av bakdelen ved å stryke mykt før du går over til hardere saker. Dette bygger opp forventningene til det første slaget, og følelsen når behandlingen går fra mykt til sviende gjør at du vil få partnerens fulle oppmerksomhet.

Ta sikte: Pass på å treffe lavt og midt på, der rumpeballene møter lårene. Vibrasjonene fra slaget vil stimulere hennes mest følsomme deler nedentil. Hvis det er en mann som blir spanket, ikke kom for nær testiklene!

Bygg opp med puter: Om partneren din ligger med ansiktet vendt ned over fanget ditt, kan du få rumpa høyere ved å legge en pute under magen hans/hennes. Det hjelper deg med å treffe riktig, og gjør at partneren din vil kjenne slaget bedre.

Ekstra moro med kuler: Med et vibrerende egg, vibrerende vaginakuler eller vanlige treningskuler på plass inni henne, vil hvert slag gjøre at kulene beveger på seg og blander sviende smerte med herlig nytelse der nede.

 

Kommenter