Romantiske og frekkere tips for Jula

Pin it Reddit

 

Romantiske og frekkere tips for Jula

Har julestresset tatt knekken på deg, og har du og din partner liten tid for kjærlighet? Stress ned før jul og kom i romantisk stemning med disse tipsene.

Julestrømpe
Lag den voksne utgaven av julestrømpen og fyll den med undertøy, massasjeolje, håndjern, øyemaske og andre sexleketøy som dere kan kose dere med sammen.

Pynt opp sengen
Ikke glem soverommet når du pynter til jul, men sørg for å velge romantisk og smakfull pynt som får dere begge i stemning.

Sørg for å være nakne sammen

Selv om du har det veldig travelt med å koke risgrøt og pakke inn gaver, må du ikke glemme å være intim med din partner.

Det kan være så enkelt som å gjøre ting dere pleier – bare nakne.

Gjør det til en misjon å være nakne sammen – kanskje under dynen, mens dere snakker eller foran TV mens dere ser på en film. Det gjør at dere kommer tettere på og merker hverandre.

Gi dere i kast med en sexlek

I en travel desember kan det være ekstra vanskelig å finne tiden og inspirasjonen for å hoppe til køys med hverandre.

Derfor kan det være frekt og underholdende og kombinere sex og lek.

Begynn for eksempel med et annerledes forspill som putekamp eller wrestling i sengen, der dere har det morsomt og møter hverandre.

Har dere brukt for noe mer konkret, så prøv å spille Twister nakne eller et strippe-kortspill.

”Naughty and nice” rollespill

Rollespill er en morsom måte å eksperimenter på, og tenne gnisten på soverommet i en ellers kald tid. Utnytte sesongen og bruk den kjente talemåten: “Har du vært snill eller slem i år?” som en åpning.

Kanskje har dere allerede et julekostyme liggende hjemme, som bare må børstes støv av. Men alle julenisser har også bruk for en slem nissejente – heldigvis finnes det mange frekke julejentekostymer.

Uansett deres inngangsvinkel til et morsomt rollespill, er et sexy nissejentekostyme et absolutt must for å skape den helt rette julestemningen på soverommet. Med nisselue, “Nipple Covers” med bjeller og frekke nissejentetruser, vil julenissen slett ikke kunne holde fingrene fra deg. Og skal dere gjøre det litt ekstra frekt, så bruk en misteltein til å pirre hverandres kropper.

Overraskelser
Bak eller kjøp inn favorittjulebaksten til din kjære, og når hun eller han minst forventer det, tar du baksten frem fra fryseren og lager en romantisk kosestund med kaker og kaffe

Ta et varmt bad
Ta et avslappende bad med din kjære før jul. Husk levende lys, badeolje og avslappende musikk.

Gi hverandre en massasje

Ta på en god massasjeolje og legg deg godt til rette på sengen. Partneren smører på olje på kroppen, og kanskje blir det noen herlige kyss både her og der som fører videre til en god nytelse.

Kald fornøyelse
Lag varm sjokolade og ta en tur ut i kulden og se på månen. Veldig sukkersøtt, men også veldig romantisk

Legg ting på is
Ta på dere skøytene og ha det morsomt på isen.

Ha et juleverksted sammen! Lag pepperkakehus, pynt det sammen, spill julemusikk og kom i en fin julestemning. Pakk inn gaver, bak julebakst, pynt til jul og kos dere skikkelig.

Finn frem en skål og skriv ned 5 av deres favoritt middagsretter. Trekk lapp og lag middagen sammen. Tenn lys, sett på god musikk og nyt kvelden bare dere to!

Lag en snømann sammen! Slipp kreativiteten og barnsligheten løs med å lage en gøyal snømann! Dette krever jo selvsagt at det er snø utenfor.. Men dersom dere har veldig god tid og mye fritid men lite snø, kan dere jo alltids ta en dagstur på fjellet for å lage en?

Spis dessert sammen på en ny måte! Bestill bord på en sjokolade-cafe eller kjøp cupcakes og spis dem i en park!

Tøm bilen for å så fylle den opp med romantisk stemning. Kjøp inn digg snacks, gjerne takeaway mat og drikke. Fyll baksetet opp med dyner, puter og pledd. Kjør til et fint sted, gjerne med utsikt og nyt timer i sammen på en ultra koselig biltur! Legg ned setene, åpne bagasjerommet og kos dere under varme pledd med fin utsikt, god mat og hverandres selskap.

Ta et isbad sammen! Sleng på dere badetøy og ta årets siste bad sammen! – UTE! Dersom dere ønsker å gjøre enda mer ut av badet – ta på dere nisseluer 😉

Finn frem gamle bilder av hverandre, fyr i peisen og fortell gøyale historier fra barndommen. Dette er jo bare så koselig og ikke minst morsomt!

 

 

 

 

Kommenter