RABBITVIBRATOR – Et orgasmefylt bekjentskap

Pin it Reddit

Alle kvinners drøm er den pirrende følelsen av å bli stimulert på både klitoris, G punkt og andre erogene sonene på samme tid. Det gir en helt annen opplevelse enn å ha sex med en mann, og for mange kvinner er det lettere å oppnå orgasmer på denne måten

Det er nok mange kvinner som har sett episoder av Sex & the City, og da kan vi huske i fra den første sesongen hvor Charlotte isolerte seg på soverommet med rabbit vibratoren sin. Det var nettopp i denne episoden som ga rabbitvibratoren det gjennombruddet den fortjente.

En rabbitvibrator er svært mange kvinners yndlingssexleketøy, og det er nettopp fordi den kan kombinere flere forskjellige typer stimulering, slik at du kan nyte det hele på en gang. En rabbitvibrator leverer ytre stimulering av klitoris. Klitorisstimulering på en rabbitvibrator er som utgangspunkt formet som en kanin, hvor de to ørene pirrer klitoris. Utover å stimulere utvendig, så stimulerer også en rabbitvibrator innvendig på G punkt liksom en dildo. Samtidig har en rabbitvibrator roterende kuler innvendig i skaftet som masserer din vagina.

En rabbitvibrator kan være et fantastisk stykke leketøy å ha med i sengen som par. Den gjør noe helt annet enn det en mann kan gjøre med sin penis. Men la mannen bestemme når den skal brukes og hvor lenge av gangen. Hvis du og din partner liker å ha analsex er en rabbitvibrator den perfekte tredje part i leken.

Med en rabbitvibrator vil den løfte dine orgasmer opp til nye høyder, og gi den en av de mest stimulerende onani opplevelser overhodet mulig. For mange kvinner er det enklest å nå et klimaks gjennom aktiv stimulering klitoris, men de dypeste og mest intense orgasmene kommer oftest ved stimulering av G punktet. En rabbitvibrator kombinerer de to, slik at det blir enklere å komme, samtidig som orgasmene blir enda mer intense. Det er altså ikke uten grunn at den pene Charlotte fra Sex & the City ikke hadde lyst til å gå utenfor en dør når hun hadde en rabbitvibrator tilgjengelig.

Tips:
Du kan starte med å la rabbitvibratoren kjærtegne deg utvendig. Men bruk rikelig med vannbasert glidemiddel, kan du la den gli rundt om kjønnsdelene før du fører den inn. Når den skal slås på er det opp til deg. Det kan være pirrende å leke med den uten vibrasjonen, og først slå på vibrasjonene som en ekstra turbo når du bare ikke kan vente lengre. Du kan også føre vibratoren inn fra starten av og slå den på og la den sørge for at lysten brer seg i kroppen. Særlig rabbitvibratoren er konstruert til å gjøre en stor del av arbeidet, uten at du skal gjøre annet enn å lene deg tilbake og bare nyte følelsen.

Kommenter