PIRRENDE PÅSKE AKTIVITETER

Pin it Reddit

Snart står Påsken for tur, og da er tiden for å pleie forholdet og gjøre nye opplevelser sammen. Dere vil skape felles minner og dermed få en sterkere relasjon.

Kanskje du vil utfordre kjæresten med en adrenalinfylt aktivitet? Eller ønsker du å pleie kjærligheten med en romantisk opplevelse?

Med disse opplevelse-gavene får dere garantert kost dere sammen, på den ene eller andre måten.

Spa dag med lunsj

Skjem bort kjæresten med en velværende spadag! Her kan man virkelig senke skuldrene og slappe helt av – en perfekt gave til en kjæreste som kanskje er litt stresset? Inngang til svømmebasseng og badstue, og dere kan gi hverandre god massasje, som igjen kan føre til en pirrende og god nytelse for begge to. Tilslutt spis en deilig lunsj sammen med god mat og drikke.

Floating

Har du hørt om floating? Dette er en av de hotteste trendene i «velvære» bransjen. Dere ligger sammen i en lys og lydisolert tank, fylt med vann saltere enn Dødehavet. Her flyter man helt uten å anstrenge seg, og det føles som om man svever. Esponsaltet i vannet har dessuten mange helsebringende effekter. En fin gave til partneren din som vil bringe dere nærmere hverandre.

Salsadag for to

Dette er en romantisk og kjekk aktivitet å gjøre for kjærestepar. Salsa trinnene er forførende og sexy, og dere kommer tettere sammen i denne dansen. Så lær salsa, le, imponer hverandre og få en felles interesse. Overrask vennegjengen på neste fest ved å ta over dansegulvet med proffe salsatrinn.

Vinsmaking for to

Har du en partner som er glad i vin? Enten det er til bursdag, eller bare fordi du vil overraske partneren din med en morsom aktivitet dere kan gjøre sammen. Her lærer dere om vin produkter, og får smake på mange forskjellige viner.

Romantisk middag med «Trådløs egg»

Gå på en restaurant og spis en deilig middag. Ta på deg det trådløse  egg og gi fjernkontrollen til partneren din. Fortell han at han kan variere i styrke og hastighet, og du vil da få en opplevelse og nytelse som gjør det kanskje litt vanskelig å sitte stille.

Snik deg inn på ham og overrask ham med å ha på deg sexy undertøy, hofteholder, stay ups strømper. Stå bak han mens du stryker han nedentil, hviske han i øret og kyss han.

Frys ned isbiter

Frys ned ekstra store isbiter, og de er gøy og pirrende å sette på forskjellige steder på den nakne kroppen, og bytt på å gjøre det på hverandre

Forfør ham: Pirr ham

Romantikk er ganske ofte lik sex – især for menn. Og tenker du allerede nå, at deres romantiske aften skal være en frekk date, så skriv en sexy melding til han på mobilen. Fortell ham at du har veldig lyst på ham at du planlegger å elske ham langsomt og lidenskapelig hele natten. Har en frekk overraskelse til han om kvelden.

Sensuell opplevelse

Gi ham en sensuell opplevelse. Ta et bad sammen og etterpå gi ham en erotisk massasje. Legg jordbær, fløte eller sjokolade på kroppen din, og la han slikke det av deg. Bind ham til sengen og kile ham pirrende på kroppen met en fjær

Kostyme/ Rollespill

Et kostyme som for eksempel (sykepleier eller politi) kan brukes for å piffe opp og gjøre « voksenleken» litt ekstra spennende. Noe av det viktigste ved å kle seg ut, er at fantasi antrekket skal være mest mulig forskjellig fra din vanlige klesstil. Slik at du kan leve deg inn i fantasien og gjemme ditt vanlige jeg. Partneren din vil elske å se deg opptre for ham. De fysiske følelsene forsterkes også under fantasisex, og det vil gi deg lyst til å prøve igjen.

Kjapp sex

Ta en kjapp sex, og det er bra for forholdet. Lidenskapen kan oppstå raskt og den bør tilfredsstilles raskt. Prøv å ha sex på nye steder, slik som kjøkkenbenken, badet eller andre spennende steder uten å bli oppdaget.

Gi hverandre nærhet

Gi hverandre nærhet, og gi hverandre gode klemmer i løpet av dagen. Flørt med hverandre, og ligg tett inntil hverandre og kyss i 10 minutter.

Kommenter