PIRRENDE OG KÅT – SKI TUREN

Pin it Reddit

Jeg våknet opp tidlig påskemorgen, og oppdaget at jeg ikke lå i min egen seng. Jeg kikket omkring meg, og så han flotte sexy mannen som fortsatt sov og var i drømmeverden. Det var jo mannen jeg møtte i går som het Rick. For en herlig opplevelse det var i går og så inderlig kåt jeg var, og med ett kjente jeg at det var jeg fortsatt. Jeg får vel vekke Rick tenkte jeg og gav ham et vått, bløt kyss på munnen. Jeg gled nedover og fant brystvorten hans og sugde og små bet han. Han stønnet litt, og jeg tok en hånd ned i buksen hans og tok et godt tak i den struttende pikken. Jeg la meg godt til rette, kjælte litt med den harde kåte penisen, før jeg lirket den på plass i munnen min. Jeg sugde og lekte med tungen rundt penishodet, og da han var på nippen til å komme stoppet jeg opp, og sa:» Kom ta meg bakfra». Jeg stilte meg opp på alle fire og han presset seg inn. Jeg stønnet litt og harde og dype støt inn og ut av meg. Han holdt meg godt fast om hoftene mine, og gav meg et smekk med hånden på baken. Det pirret meg og jeg ville ha mer, og han gav meg flere smekk på rumpa. Han økte tempoet og jeg kjente at jeg var på vei til å komme. Vi kom på likt og han ble værende inni meg før han trakk seg ut av meg. Jeg sank sammen ved siden av ham og sa: – God Morgen Rick. Rick kysset meg ømt tilbake. Etter en stund gikk jeg tilbake til mitt eget hotell rom for å dusje og skifte klær, og vi hadde avtalt på forhånd at vi skulle spise frokost sammen nede i restauranten.

Vi møttes som avtalt nede i restauranten, og Rick så vakker og sexy ut. Rick sa til meg at han likte det jeg gjorde mot han, og jeg svarte at det gjorde jeg også. Rick spurte meg om jeg ville gå på skitur sammen med han og gå til en hule som han hadde funnet for noen dager siden. En fin hule og der kan vi lage bål og kose oss. Det blir gøy, svarte jeg, men vi må nok ta meg oss varme klær og mat og drikke. En sovepose også, sa Rick. Vi går og pakker til turen så møtes vi snart.

Det var herlig å gå på skitur når solen skinte fra den lyse blå himmelen, men etter flere timer med fullstendig stillhet, hadde vinden nå begynt å rive i oss, og alt annet som måtte stå i dens veg. De delene av skiløypen som ennå ikke var fokket igjen var umulig å se på grunn av all snøen som virvlet i luften. Stillheten vi hadde kommet hit for, føltes med ett truende. – Er vi snart fremme spurte jeg Rick. – Ja den er her og pekte mot en inngang i fjellet. Vi gikk inn i hulen, og der inne lå det litt pinner og ved like ved et bål. Vi la pinner og ved og fyrte opp ild, og det varmet godt. Rick tok frem parafinlampen så det ble lyst inni hulen. Vi tok frem nisten og drikken og satte oss i soveposen. Vi spiste og koste oss og snakket om alt, og vi merket ikke at det vinden økte på. Etter en stund kikket Rick ut av hulen, og sa til meg at vi måtte vente en stund før vi kunne dra av gårde eller bli hentet av noen. Rick tok min og hans sovepose og lagte en stor sovepose.

Plutselig hørte vi en som sa: – Hallo, er det noen der inne? – Vi sa ja bare kom inn. Inn kom det en mann, kraftig og lyst hår og et vakkert smil, og han spurte oss om han kunne søke ly for snøstormen ute. – Ja, bare kom inn du, svarte jeg. Mannen takket og sa at han het Martin. Rick sa sitt navn og jeg svarte hva jeg het. Rick sa at han kunne legge sin sovepose sammen med vår, slik at vi kunne holde på varmen. Martin bodde også på det samme hotellet som vi bodde på, og Martin spiste og fortalte litt historier.

Nå må vi ta av oss alt det våte klærne slik at de for tørke seg, sa Rick til meg og Martin.
Jeg gjorde det og med ett lå jeg halvnaken i en forvokst sovepose sammen med to menn. Han ene hadde jeg nettopp blitt kjent med og han andre var helt fremmed for meg. Det føltes rart. Litt forbudt liksom, men jeg likte det. En indre ro senket seg over meg og snart sovnet jeg. Det var som jeg hadde sovet i timevis, men det kan ikke ha vært særlig lenge for da jeg kikket opp gjennom det lille luftehullet var det fortsatt snøstorm ute. De to mennene på hver sin side av meg pustet tungt og rytmisk. I det jeg skulle snu litt på meg kom jeg borti Martin og merket med ett at han var stiv. Jeg skvatt til litt, men han sov like tungt. Maktesløs forført i drømme lå han der og så riktig fornøyd ut. Det var første gang jeg hadde to menn i en seng. Det vil si her var det jo ikke en seng men underlag, snø og sovepose. Etter en liten stund kunne jeg ikke dy meg, men la hånden forsiktig mot den harde penisen til Martin. Det strømmet ytterlig blod til der nede. Jeg lot den andre hånden stryke ham kjærlig over brystet og kjente at jeg ble kåt selv av evnen til å tenne ham.

På den andre siden av meg hadde tydeligvis også Rick begynt å drømme for nå la han armen rundt meg. Hånden havnet på brystet mitt og jeg nøt følelsen av nærhet. Fortsatt med den ene hånden på penisen til Martin grep jeg Rick sin hånd og førte den over sin egen kropp. Over det andre brystet, magen og sakte ned til klitoris. Det ble liv i hånden og den tok over bevegelsen min. Etter hvert ble det også liv i Rick og han trakk fort til seg hånden da han skjønte hva han drev med. Nei! Hvisket jeg og trakk ham tilbake. Lyst er sterkere enn vilje og han fortsatte. Rick var ordentlig god til å fingre og snart var jeg så kåt at alle tanker og bekymringer var ute av hodet. Bare et eneste ønske var igjen, og det var å bli knullet. Hardt og lenge av en sterk, maskulin mann. Jeg snudde meg mot Rick og la det ene benet over hoften hans. Den stive pikken hans kilte meg på magen og jeg kjente hvor desperat jeg nå var etter å ha ham inni meg. Omsider trengte han inn i meg. Bestemt førte han penisen opp mellom bena mine og inn i det våte mørket. Jeg elsket hvert sekund. Nå hadde visst Martin også våknet. Litt forvirret kikket han på meg som lå der og ble knullet mens hånden min fortsatt berørte penisen hans. I stedet for å si noe, kysset han meg varsomt i nakken mens han befølte meg nedover ryggen og rumpen. Jeg svarte med å runke ham på en deilig feminin måte.

Med Rick langt inne i meg vred jeg hodet mot Martin og sa «Kom inn i meg». Jeg gjorde tegn til han med hånden. Han stivnet et tidels sekund, før han førte den stive penisen mot den flotte rumpen min. I min munn fuktet han fingrene for så å gni inn det blanke penishodet. Jeg var så trang og han kunne kjenne pikken til Rick som beveget seg. Rick, på sin side, nærmet seg klimaks med stormskritt. Jeg kjente at jeg var snart på toppen av klimaks Martin knullet meg hardt bakfra, og jeg kjente at han økte tempo og presset seg lengre inn. Rick nådde sitt klimaks og ble liggende inni meg, og jeg ble fylt opp av hans varme safter. Martin nådde sitt klimaks og ble værende der en stund før han trakk seg ut. For en deilig følelse av å bli fylt opp av to sexy menn Vi falt inn i søvnen, og jeg tenkte med meg selv at det var plass til tre i soveposen.

Jeg våknet og jeg så ut at det var opphold og ingen snøstorm og vind. Jeg vekket begge mennene og sa at nå kunne vi gå tilbake til hotellet. Vi tok på oss klærne og pakket utstyret og spente på skiene. Mens vi gikk alle tre tenkte jeg på hva jeg hadde opplevd. For en nytelse og for noen orgasmer jeg fikk av disse to mennene. Denne ski turen kommer jeg nok ikke til å glemme. Da vi kom fram til hotellet fikk jeg et het kyss av begge menn, og vi møtes nok igjen sa Rick til meg

Kommenter