PIRRENDE OG KÅT PÅ PÅSKEAFTEN

Pin it Reddit

Det er herlig med påskeferie, tenkte jeg med meg selv mens jeg lå i den store dobbel sengen på det nye høyfjellshotellet. Jeg så ut av vinduet, og det var nydelig vær sol og blå himmel. Jeg stod opp, og spiste en god frokost i restauranten, og da la jeg merke til en høy mann med mørkt kort hår, brede skuldre og et nydelig smil. Han smilte til meg og sa til meg. – Sees ved kafeen, sa han til meg. Jeg svarte ja til han kjekke sexy mannen. Da jeg var ferdig med å spise, tok jeg på meg ski klær og fant skiutstyret mitt utenfor hotellrommet

En magisk stemning var det i slalåm bakken, og etter en stund var jeg trøtt så jeg bestemte meg for å ta en pause i kafeen. Solen stekte på den blå himmelen, og kulden kjentes kun i de små vinddragene som snek seg rundt hjørnet. Jeg hadde på meg mine nye solbriller og jeg satt og koste meg med lunsjen mens jeg fulgte med på aktiviteten rundt meg. Skiene mine stod lent opptil husveggen mot kafeen. Jeg håpet at jeg skulle få se han kjekke mannen igjen.
Jeg oppdaget med ett at han sexy mannen fra hotell restauranten satt på en benk i nærheten av meg og jeg kunne se at han så på meg. Jeg så at han så på min sexy rumpe når jeg beveget meg litt, og det lange lyse blonde håret mitt som danset nedover ryggen min. Jeg lurte på om hvordan det hadde vært hvis han sto tett bak meg, å kunne kjenne på kroppen min og at jeg kunne kjenne hans ereksjon.

Etter at jeg var ferdig med å spise den deilige lunsjen min ville jeg nyte utsikten litt så jeg lente meg mot rekkverket, og med ett kjente jeg noen som stod tett bak inntil meg. Hei, sa han og kysset meg på nakken, og tok en hånd rundt livet mitt. Jeg kunne kjenne hans ereksjon selv om han hadde mye klær på seg, og at han var kåt på meg. Jeg snudde meg rundt og der stod mannen. Han fortalte meg at han het Rick, og jeg sa hva jeg het. Rick spurte meg om han kunne treffe meg igjen og spise en god middag sammen. Jeg svarte at det ville jeg svært gjerne, og jeg tar med meg noe pirrende.

Jeg tok på meg en sexy liten rød kjole, hofteholder med lekre strømper til og trusen lot jeg bli liggende. Jeg tok med meg et trådløs egg med en fjernkontroll til. Rick fikk øyet på meg da jeg kom inn i restauranten, og han tok meg imot med et smil og gav meg et kyss på munnen. Jeg ble litt overrasket siden at han gjorde det på den måten. Det var en romantisk stemning, og vi snakket om alt. Det viste seg at han bodde i nærheten av meg. Etter maten satte jeg meg litt nærmere Rick, og jeg tok egget mitt og la den på klitoris. Jeg gav Rick fjernkontrollen og han skrudde den på. Jeg ble sittende helt tett inntil han, og han tok hånden sin under kjolen min. – Ingen truse på, hvisket han og gav meg et kyss. Jeg kjente at orgasmen bygde seg opp og jeg nådde klimaks. Jeg tok av meg egget og Rick stakk to fingre inni min våte hule. Jeg vil ha deg nå, hvisket jeg til Rick.

Kelneren kom og Rick betalte for den deilige middagen. Rick spurte meg om vi kunne danse, og Rick sa til DJ at de skulle spille sangen «Lady in Red». Vi danset tett inntil hverandre og jeg kjente ereksjonen hans inntil magen min. – Mitt eller ditt rom, spurte jeg Rick. – Mitt rom, svarte han og tok tak i hånden min, og viste meg veien vi skulle gå. Han stoppet opp, snudde seg mot meg og kysset meg bløtt på leppene. Det var så mykt, så deilig og samtidig veldig pirrende..

Da vi kom inn på rommet hans lente jeg meg inntil han, og jeg benyttet anledningen til å snuse på han forsiktig. Det pirret helt ned i tærne, og jeg torde nesten ikke å puste, for jeg ville at øyeblikket skulle vare. Jeg kjente at jeg skalv litt når han kysset meg, og jeg var fullstendig lammet av tiltrekningskraften hans.

Skjeggstubbene kilte meg lekent når han beveget seg nedover halsen min. Han holdt meg tett inntil seg, og han avslørte sin egen lyst på meg. Jeg kjente at han var hard og stor, og snart klarte jeg ikke å vente lengre på han.
Rick kysset meg mens han tok sakte av meg plagg etter plagg. Den eneste beskyttelsen min forsvant plagg for plagg, til jeg stod foran ham naken og sårbar. Blottlagt inn til sjela, men med slørete øyne som sa mer enn ord. Jeg ville ha ham, her og nå.

Kroppen min dirret litt og puppene mine struttet imot ham, og formelig ropte jeg etter varme hender. Jeg åpnet opp skjorten hans og en sexy brystkasse med mørke hår. Jeg lot fingrene mine bevege seg sultent, kneppet opp buksene, og slapp han forsiktig ut. Rick var kåt og hard, og jeg lot hånden gli ned og tok tak rundt ballene og kjælte med dem. Vi stønnet begge to. kåte og nysgjerrig på hverandre. Hendene våre undersøkte hverandre sine kropper, og han kunne kjenne at jeg var varm og våt da han kjente med fingrene sine og presset de inn i meg.. Kroppen min skalv og jeg presset meg mot ham for å be om mer. Jeg prøvde å holde på blikket hans, men gav opp idet jeg gispet etter luft og kroppen min dirret. Rick ventet litt, mens fingrene lettet etter nye steder å utforske.

Kyssene våre var elektriske, og vi klynget oss til hverandre fulle av kåtskap og lyst. Jeg lot tungen min spille over brystkassen hans, sugde forsiktig på brystvorten før jeg beveget meg nedover mot den struttende pikken hans. Hånden min fant den varme harde lysten hans, og tok et fast tak rundt den. Munnen min varmet de kalde ballene, og jeg slikket forsiktig oppover pikken. Stolt og kåt reiste den seg, og ba om å få komme inn i varmen. Jeg slikket den sultent, tungen lekte rundt hodet før jeg tok den inn i munnen. Jeg sugde godt og Rick stønnet etter mer, og hånden min holdt rundt pikken mens jeg runket den rolig samtidig som jeg sugde.

Han kjærtegnet meg forsiktig med fingrene igjen, og jeg vred meg av lyst der jeg satt med pikken i munnen. Så deilig … Nesten motvillig beveget jeg meg oppover igjen. Sugde på brystvortene hans til de ble harde, snuste ham i halsgropen og møtte blikket i de bunnløse øynene.

Jeg var så kåt at kroppen min dirret der jeg satt lent over ham, og han presser seg opp mot kroppen min. Jeg beveget meg oppover, og satte meg skrevs over ansiktet hans, og kjente den deilige tungen hans smelte mot den våte musa. Rick slikket meg og lot tungen skli sakte rundt i foldene mine, og han nøt smaken av saftene mine. Sultent presser han tungen mot åpningen, lot den trenge innenfor før han lot den rotere rundt, fort og vilt. Det var vått og glatt, og duften av meg gjorde ham uendelig kåt.

Han kjente at jeg nærmet meg. Min pust var rask og musklene i kroppen strammet seg. Han slikket meg grådig, lot tungen utforske hver millimeter. Jeg så ned på Rick og det opphissende glimtet i ansiktet han. – Jeg kommer, hvisket jeg
Han holdt tak rundt lårene mine, trakk meg ned mot seg samtidig som han la munnen rundt kjønnet mitt, og sugde og slikket til han kjente saftene renne rundt leppene. Det var deilig å se seg selv komme i munnen hans.

Jeg satte meg opp på ham, og idet pikken trengte inn i meg forsvant jeg et øyeblikk hinsides denne verden. Kroppen min stod i bue, og jeg klynket etter mer idet han venter. Jeg åpnet øynene og møtte blikket hans, og blir uendelig kåt av hans nærhet.
Sakte fant jeg takten igjen, og begynte å ri han i møte. Han holdt meg rundt hoftene, fant takten og lukket øynene, og stønnet høyt. Pikken svulmet inni meg, og jeg stønnet høyt når han støtet til, igjen og igjen.
Han holdt meg ned mot seg, presser pikken sin inn mens han lot spruten stå til. Han fylte meg med sine varme safter. Orgasmen reiv i kroppen så det nesten gjorde vondt.Spenningene i kroppen slapp sakte taket. Pusten gikk fremdeles litt fort.

Vi ble liggende tett inntil hverandre. – Takk for en fin kveld, sa jeg. Rick sa at han gledet seg videre til i morgen for da hadde han nye opplevelser og nytelser for meg.- Å sa jeg lekent, men det får du vite i morgen, svarte Rick med et lurt smil om munnen. Så sovnet vi begge to, og jeg undret meg over fortsettelsen med Rick

2 Comments

    • Gledeseksperten

Kommenter