PIRRENDE KÅT HELE DAGEN

Pin it Reddit

 

PIRRENDE KÅT HELE DAGEN

Jeg våknet tidlig om morgenen, og det var en nydelig morgen og solen skinte på den klare lyseblå himmelen.  Jeg tok på meg morgenkåpen og gikk ut og satte meg ned på en stol ved svømmebassenget mitt. Jeg lurte på om basseng gutten Javier var kommet siden det var tidlig om morgen enda, men jeg kunne ikke se han. Jeg bestemte meg for å ta et bad. Det ville være herlig siden jeg visste at det skulle bli en lang dag på kontoret. Jeg tok av meg morgenkåpen, og hoppet uti naken. Vannet var herlig, og jeg svømte rundt uten å oppdage at basseng gutten Javier stod og så på meg. Hei sa jeg til han, og jeg undret meg på hvor lenge han hadde sett på meg. Hans mørke korte hår skinte i solen, og jeg merket selv at jeg var klar til en morgenstund med han.  Han var kun iført en sexy liten badebukse og jeg kunne se at han var kåt og hard, der han smilte til meg. – Kom uti til meg, ropte jeg på han. Javier hoppet uti og svømte bort til meg. Javier stilte seg opp bak meg, og tok tak i brystet mitt med den ene hånden, og den andre hånden plasserte han på klitoris. Jeg lente meg bakover og han kysset meg ømt. Jeg kjente ereksjonen hans, og han trengte seg inn i meg. Han fylte meg helt opp, og støtet hardt inn og ut. Jeg støtet imot og kjente at pusten min og hans gikk fortere, og han økte tempoet slik at vi kom på likt. Javier kysset meg og spurte om jeg ville ta en dusj med han. Jeg tok morgenkåpen min rundt meg og så raskt på klokken, og fant ut at jeg hadde tid til en dusj og litt frokost før jobben.

Jeg gikk inn i huset og Javier fulgte etter meg. Jeg gav han Cobra Libre ll, og han spurte meg hva dette var. Denne kraftige vibratoren er til å bruke på penishode. – La meg ta den på deg mens vi er i dusjen sa jeg til Javier. – Kom sa han til meg, og tok tak i hånden min, og førte meg inn i dusjen. Vannet rant ned over kroppene våre, og jeg plasserte Cobra Libre ll på penishode og skrudde den på. Jeg holdt den for han samtidig jeg kysset han og stimulerte brystvortene hans. Jeg kjente på kroppen til Javier at orgasmen var på gang. Dette var godt, sa han til meg. Han kysset meg, på munnen, halsen og sugde på brystene mine. Jeg kjente at jeg var kåt på han igjen. – Snu deg rundt og bøyd deg, sa han og trengte seg inn i meg igjen. Oj, tenkte jeg og at han var klar så fort igjen og var kåt på meg. Han støtet dypere og hardere og gav meg et dask på rumpa mi. Han tok et godt grep om hoftene mine og økte tempoet, og vi kom på likt

Jeg tok på meg en svart bh og en liten truse, hofteholder og stay ups strømper. Den lille korte svarte tettsittende kjolen med høye hæler til vil være passende å ha på seg på jobben i dag. Jeg spiste en god frokost som Javier hadde laget til meg.

Jeg kom tidsnok til jobben, og jeg var i et strålende godt humør. Tomas og Leon sa hei til meg, og fortalte meg at vi skulle ha et arbeids møte i kveld. Det var en travel dag og mye å gjøre, og med ett kjente jeg at jeg var kåt igjen. Det var godt at jeg hadde tatt med meg Womanizer Premium klitoris stimulator, siden jeg kjente at jeg var våt mellom beina. Kanskje var det at de to mennene som påvirket meg, og de to sexy mennene har vært etter meg i hele dag, tenkte jeg med meg selv.

Jeg tok meg en pause og tok med meg Womanizer Premium og gikk på toalettet. Jeg tok den på klitoris, og jeg kjente at den sugde noe så heftig, og bølge på bølge med himmelske orgasmer. Det var heldigvis ingen andre som var der, for ellers hadde de hørt meg. Jeg gjorde meg ferdig, smilende og fornøyd og fant plassen min igjen.

Leon kom og lurte på hvor jeg hadde vært siden jeg hadde vært borte en stund. Jeg svarte at jeg måtte gjøre noe som gav meg en tilfredsstillende opplevelse .- Du gjør meg så kåt, sa han til meg. Arbeidsmøte varte hele kvelden, og da de andre kollegaene hadde gått, ble Leon og Tomas værende igjen med meg for å diskutere morgendagens temaer. På tide å feire sa Tomas og hentet 3 glass og 2 flasker med vin. – Hva skjer? Spurte jeg Leon. Leon fortalte meg at de hadde vunnet en stor kontrakt og at de ville feire den sammen med meg. Men hva med bilen min, spurte jeg Tomas. Ikke tenk på det, sa han til meg, og gav meg et glass med vin. Vi ble sittende og drikke vin og snakket om alt.

Leon reiste seg opp gav meg et ømt kyss på munnen, og jeg ble satt ut av det. Tomas kom også bort til meg og gav meg et het kyss. Leon tok frem håndjern, og festet de på meg. Nå får du straff siden du har pirret meg i hele dag. – Gjorde jeg det for det visste jeg ikke, svarte jeg med et lurt smil om munnen. På møterommet var det en sofa, og Tomas bad meg om å legge meg ned på ryggen og armene opp. Jeg gjorde som han sa. Tomas tok av meg de sexy høye skoene og lirket av meg den tettsittende kjolen. Leon begynte å kysse meg og tok en hånd på brystet, mens Tomas kjente jeg var våt, og tok en finger inn i den våte, kåte musen. Han presset litt opp og fant G punktet. Jeg klarte nesten ikke å ligge stille. – Snu deg og stå på alle fire kommanderte Tomas. Leon løsnet håndjernet, og stilte seg opp foran meg. Han tok tak i håret mitt og bøyde det litt bakover, og så lirket jeg den store pikken på plass i munnen min. Jeg sugde og lekte med den.

Tomas stilte seg bak meg, og holdt et godt tak i de faste runde puppene mine – Kom igjen, knull meg hardt, stønnet jeg. Pikken hans var godt plassert så vidt innenfor åpningen min Jeg kjente at den var hard og bankende og klar for meg. Han presset seg helt inn i fitta mi og jeg stønnet av glede. Han merket at jeg var våt og kåt på han. Jeg fortsatte å suge Leon og han kom inn i min munn..

Leon trakk seg ut samtidig som Tomas beveget meg raskt inn og ut av meg. Han merket at jeg var veldig våt og det eneste som var å høre var de kåte, plaskende lydene fra pikken hans i musen min, og litt stønning fra oss begge. Tomas økte tempoet skikkelig og ballene hans slo mot meg. Leon tok frem pisket og pisket meg hardt på rumpa. Det svei, men jeg ble enda mer opphisset. Tomas merket tydelig at jeg trakk musklene sammen av nytelse. Tomas tok meg hardere og hardere og kom dypere og dypere inn i meg. Han økte tempoet og ropte ut sin nytelse.

Tomas satte seg ned på en stol, og Leon ba meg om å legge meg ned på ryggen. Han begynte å kysse meg på de mest følsomme plassene, og jeg kjente at jeg var klar og kåt på Leon. Han la seg oppå meg og jeg spredde lydig beina mine. Er du våt og kåt på meg, spurte han meg. Ja svarte jeg. Er det denne du vil ha? Spurte han meg. Jeg må ha deg inni meg nå, sa jeg. Ta meg hardt, sa jeg til Leon. Leon presset seg inn i meg, og han tok hendene mine og holdt de fast. Han fylte hele meg og han begynte å bevege seg inn og ut. Tomas kom bort og han bøyde seg ned slik at jeg fikk lirket hans store pikk inn i munnen min. Leon kom dypere inn i meg, stønnet og kysset meg på brystvortene mine. Jeg sugde Tomas, og jeg kjente at han nærmet seg klimaks. Han trakk seg ut av meg og oppnådde sin orgasme. Leon økte tempo og jeg kjente at min orgasme var på vei. Kroppen min sto i bue, da Leon og jeg kom på likt.

Jeg kledde på meg og gikk sakte mot døra, men før jeg åpnet den snudde jeg meg og sa til dem: – sees i morgen da, gutter.

 

One Response

  1. Kjet

Kommenter