PIKNIK VED STRANDHULEN

Pin it Reddit

Det begynte å nærme seg slutten av denne deilige, romantiske ferien min her ved Strandslottet. Ukene har gått så fort, tenkte jeg med meg selv, der jeg lå i sengen med Allan. – Jeg lurte på hvor vi kom til å havne, sa jeg til Allan mens jeg boret meg dypere ned i varmen fra brystet hans. Kvelden før glemte vi alt som het middag og stupte til sengs. Der fjernet vi raskt dynene, og kledde like raskt av hverandre. To timer senere sovnet vi, og etter to nye timer vekket jeg Allan med å kysse han på et veldig følsomt sted. Resten av natten fulgte vi stort sett det samme mønstret. Allan kysset meg på hodet. – Hva betyr det å havne? spurte han meg. – Jeg lo. – Jeg undret meg på om vi ville havne i din seng eller min seng, svarte jeg. – Å vel så lenge vi ligger i samme seng, sa Allan og gav meg et kyss på munnen.
Soloppgangen utenfor mitt panoramavindu var strålende og jeg betraktet det kremaktige morgenlyset som innvarslet en vakker dag. Jeg førte hånden nedover brystet til Allan, og til magen spredte fingrene over navlen. Jeg tok hånden min rundt penis og masserte den litt før jeg lirket den på plass i munnen min. Jeg sugde og lekte med tungen min rundt på de følsomme stedene og Allan stønnet. Jeg stilte meg opp på alle fire, og Allan trengte dypt inn i meg bakfra. Harde og dype støt inn og ut av meg, og han økte tempo. Jeg stønnet og kjente at orgasmen kom, og like etter nådde Allan sin orgasme og stønnet. Vi sank sammen og lå tett inntil hverandre.
Etter en stund spurte jeg Allan hvilke planer han hadde, og han svarte at han ville ta meg med til lunsj ute i det fri ved strandhulen.- Strandhulen hvor er det, spurte jeg Allan. – Det er i enden av den vakre stranden her like ved Strandslottet. – Det høres gøy ut, sa jeg med smil, men nå vil jeg bade. Jeg tok på meg bikinien og gikk ut i mitt private svømmebasseng. Det var godt å svømme, og Allan kom uti og svømte rundt meg. Allan kom bort til meg og kyste meg heftig på munnen. Brystvortene stivnet og ble harde. Han tok et fyldig bryst i munnen og sugde på den, og den andre hånden ned i bikinitrusen. Han stimulerte klitoris, og stakk to fingre inn. Allan kyste meg mens han holdt på, og han fant G punket. Jeg klarte så vidt å holde meg i bassengkanten da jeg nådde klimaks. Bølge etter bølge av orgasmer skylte gjennom meg. Vi gikk opp fra svømmebassenget, og gikk til hvert vårt rom. Vi avtalte å møtes om en times tid på stranden ved strandhulen.
Allan satte seg tilbake i den varme sanden og smilte. Han var mektig stolt av arbeidet sitt. Allan så på meg, og han syntes at jeg var strålende i en lys blå bikini. Jeg så at Allan så på meg, og jeg kunne se ereksjonen hans bule ut i badebuksen. Han pekte på gjenstanden han hadde bygget i sanden, og spurte: _- Hvordan ser byggverket mitt ut? – Fantastisk, svarte jeg. Håret mitt blafret i vinden som et gyllent seil. Allan tok hånden min og sa kom med meg å se min overraskelse til deg. Jeg kjente at jeg skalv av forventning, da vi gikk fra stranden og slottene som vi hadde bygget og inn på strandgresset. – Dette stedet fant jeg for en stund siden, sa Allan til meg, og førte meg langs siden på en sandhaug. Lyden av bølgeskvulpet mot stranden hang fremdeles i luften, men her var vi helt alene. Allan hadde funnet et tilbaketrukket sted, en vidunderlig hule. Den uthulte klippen fremfor oss lokket fremmede til seg og vi gikk inn. Midt i hulen, lagt oppå en ren sand, var et fargesprakende teppe. Og på det var det en piknik lunsj plassert. Det var rene festmåltidet, kjøtt, ost, frukt, salat, kake og vin. Alt dette så jeg tydelig, ettersom sollyset trengte inn gjennom en rekke små åpninger i klippeveggen. Allan bad meg sette meg ned på teppet, og en varm solstråle lyste opp skuldrene og hoften min. Allan satte seg ned ved siden av meg.- Hvordan har du greid dette? spurte jeg. Med et smil forsynte Allan seg med en bit melon fra tallerken. Han fortalte at det var noen venner som hjalp han med dette. Allan førte den søte melonen inn i munnen på meg. – Dette måltidet et helt fantastisk og tusen takk for det, sa jeg mens jeg lente meg frem og kysset ham. Så spiste vi den deilige maten og snakket om forskjellige tema.
Tiden fløy og før vi visste ordet av det, var det blitt ettermiddag og solen forsvant. I stedet ble hulen fylt av grå striper og trommingen av regn på huletaket. Jeg ryddet bort tingene og satte dem ved inngangen til hulen. Da jeg kom tilbake til teppet, tok jeg inn synet av Allan. Han så uimotståelig kjekk ut, med sin svarte badebukse, det mørke håret og det intense blikket. – Vi må bli værende her en stund, sa jeg til Allan, og jeg vet hva vi kan finne på, mens jeg fingret med bikinioverdelen. Med et ulveaktig glis kravlet Allan mot meg lik et rovdyr som været byttet. – Jeg kan tenke på flere ting, sa han. – Som hva da? Svarte jeg lekent. Allan la meg på rygg og la haken sin på magen min. Han kysset den varme huden min mens han trakk ned bikiniunderdelen over hoftebenet mitt. Jeg elsket det når Allan nippet og suget og smakte på meg. Jeg vrikket meg under ham, støtte hoftene opp. Med blikket festet til meg, fjernet han bikinitrusen min. Allan spredte bena mine og stakk tungen inn i meg, og samtidig la hendene sine under baken min og presset. Jeg stønnet og knuget sand i hendene. Sakte lot han tungen gli oppover mellom de våte foldene i meg. Frem og tilbake bygget han opp den mest intense orgasmen. – Jeg må ha deg inni meg nå, sa jeg. Allan fortet seg av med badebuksen og trengte seg inn i meg. Dype og harde støt. – Fortere sa jeg og med ett kjente jeg den deilige orgasmen. Allan kom også raskt og stønnet. Han holdt rundt meg, og sammen drev vi inn i søvnen.

Etter noen timer så våknet vi, og det hadde begynt å bli mørkt ute. Vi pakket sammen tingene våre og gikk hjem til Strandslottet. – Tenk i morgen reiser jeg hjem, sa jeg til Allan. Det har vært en deilig og fantastisk ferie og samtidig å bli kjent med deg, Allan. Hvem vet kanskje vi treffes igjen, sa jeg. – Du har vel nummeret mitt, hvis du er på mine trakter, sa jeg. – Ja, vi sees sikkert igjen en dag min kjære, sa Allan. Vi kysset hverandre lenge. – Jeg vil alltid huske det vi har opplevd sammen, sa Allan. – Jeg vil også huske dette og ta det inn i mitt hjerte.

Kommenter