PENISRING KOMPLETT GUIDE

Pin it Reddit

PENISRING – KOMPLETT GUIDE

En penisring er et sexleketøy, som festes rundt penisroten- eller både penis og testikler. En penisring gir deg kraftigere ereksjon, sterkere og lengre orgasmer og større penis. Er det ett produkt du ikke visste du ønsket deg, så er det en penisring! Den er veldig enkel å bruke og utbytte er for de fleste stort.

Hvordan bruker jeg en penisring?

Du kan i hovedsak bruke en penisring på to forskjellige måter; Bare rundt penis (penisroten) og rundt både testikler og penis. Penisring kalles også for ereksjonsring, pubesring, eller bare cockring. Uansett hva du eller vi velger å kalle det, så har det til hensikt å gi en kraftigere ereksjon og en større penis og opprettholde ereksjon.  Du velger selv om du vil ha en som kan settes ved roten eller rundt hele utstyret.  Og en god penisring, holder hva den lover.

Skal jeg sette penisringen på i slapp eller erigert tilstand?

Det kommer an på hvem variant av penisringen du bruker. Fester du ringen ved roten av penis, skal penis helst være erigert først. Fester du ringen rundt både testikler og penis, bør penis være slapp i noen tilfeller og være slapp i andre tilfeller. Dette får du godt forklart lengre ned, her på siden om penisringer.

Av andre ringer som skal brukes på eller i genitial området, finner du også glansringer, testikkelstrekkere (Ball streachers) og hele sleeves som enten forlenger penis eller gir den en annen form.

En penisring er et sirkelformet sexleketøy, som festes rundt penisroten eller både penis og testikler. En penisring som tres rundt hele utstyret er ofte det beste og enkleste. Det er langt ifra så skummelt som du tror. De aller fleste menn blir virkelig overrasket over effekten av en penisring.

Kan jeg få orgasme, imens jeg har penisringen på. Eller må jeg ta den av før utløsning?

Du kan fint ha penisringen på under hele samleiet og også under orgasme/utløsning. Det er slik en god ring skal fungere. I tillegg til dette vil en bra penisring, gi deg både kraftigere orgasme og lengre orgasme. I noen tilfeller, kan du oppleve sterke sammentrekninger i testiklene som i starten kan oppleves som litt stikkende smerte. Dette er oftest forbigående og skjer når du bruker en penisring rundt penisroten istedenfor rundt både penis og testikler.

Tips før du setter på penisring
Fjern hår, som du kan leve uten en stund. Du vil ikke at ringen skal lugge, så klipp hårene helt ned, ta en brasiliansk voksing eller bruk barberhøvelen. Både rundt penis og testikler. Ha litt godt glidemiddel for hånden, fordi da blir det mye lettere, uansett om ringen er strekkbar eller ikke.

Penisring rundt testikler og penis, for kraftig ereksjon og større penis

– De mest solgte penisringene er denne varianten
– Gir en kraftfull ereksjon og ofte mye større penis
– Finnes i en rekke konkrete mål og grader av strekkbarhet

Penisring rundt testikler og penis

Dette er ringer med noe større diameter og laget for å plasseres rundt både testikler og penis. Dette er favoritten for deg som er ute etter kraftfull ereksjon og kraftigere penis. En grunn er at det er mye lettere for deg å finne en som kan passe, en annen er at de er lettere å bruke. I tillegg gir de som oftest full utelling for kraftigere penis og ereksjon.  De fleste blir veldig overrasket og vil fortsette å bruke penisringer.

Prinsippet i disse litt større ringene er akkurat det samme, men i tillegg klemmer disse ringene på det dypere erektile vevet og det er her det magiske skjer; Kraftfull ereksjon og en større og hardere penis.

Dette er en liten øvelse du kan utføre på hånden din, som vil vise litt hva vi mener:
Ta venstre hånd og klem rundt håndleddet på høyre hånd. Gjør lette pumpebevegelser, slik at blodet pumpes ut i hånden. Du føler nok nå at hånden blir stiv og litt øm. Flytt nå grepet, slik at du klemmer nedenfor albuen isteden. Du kjenner da at blodet strømmer til på en mer fyldig måte, samtidig som du har god følelse og bevegelighet. Litt av det samme prinsippet er forskjellen mellom en penisring for roten og en penisring som du fester rundt både testikler og penis.
For deg som oppdager disse ringene, så vil du kanskje utforske denne verden enda mer.

Start helst med en penisring med god trekkbarhet
Oftest starter du med en penisring med mye strekk og elastitet som mykere geleringer.  Etterhvert som du blir vant til penisringen og vil ha et enda større utbytte, så velger du en ring med mindre og mindre elastitet og mer stabil bredde på ringen. Du vil unngå ”syltestrikk-fenomenet” hvor du nærmest struper testikler og penis, i alle fall i en begynnerfase.  Så en viss bredde på selve ringen er en fordel. Du kan fortsatt velge en stram ring, men se etter litt bredde og ikke ”syltestrikk”.

For de mest erfarne og vi understreker erfarne, er det penisringer i stål som gjelder. Dette er ikke å anbefale for deg som er nybegynner. Først som sist; Bruker du en penisring i stål som nybegynner og plutselig skulle ha en super dagsform og har bommet litt på maksimum målene, så vil ringen bli sittende fast. Da må du på legevakten og vi lover deg, at dette er både et syn og en panikk du ikke vil oppleve. Dog, de som oppdager effekten av penisringer ender ofte på stålringer.

Hvordan setter jeg ringen rundt både testikler og penis?

Hvordan sette på en penisring

Dersom du velger en ring med mindre strekkbarhet i, så skal denne settes på i slapp tilstand. Ha litt godt glidemiddel for hånden, i alle fall i begynnelsen. Du dytter en og en testikkel inn og penis til slutt. Penis tåler mye mer enn testiklene dine som oftest, så ikke vær redd for å teste dette. Øvelse gjør mester! Når du har fått ringen rundt hele utstyret så dytt og trekk ringen godt på plass, så nær kroppen som mulig.

Først testikler, deretter penis

Igjen så kan det lønne seg å starte med en penisring med god strekkbarhet, slik at du blir vant med at testiklene også skal inn i ringen. Etter hvert vil du lete og drømme om ”Den perfekte penisringen” for deg.  Noen blir så fan av penisringer at de går til anskaffelse av en skredderstøpt ring som er laget helt perfekt etter dine mål og ønsker.

Hvordan tar jeg av en penisring, som er satt rundt både testikler og penis?

Dersom du har valgt en ring med litt trekkbarhet har du veldig lite å bekymre deg over. Det er alltid litt spennende den første gangen, men dette går helt fint.
Dersom du har valgt en veldig kompakt ring uten noe særlig strekkbarhet, så går det også veldig fint å ta den av uten noen større utfordringer.
Skulle du likevel bli litt stresset, så pust helt rolig. Hell litt glidemiddel over både penis og testikler og fordel glidemidlet godt rundt. Da blir alt helt glatt og du kan bare dra ringen av. Skulle du oppleve at dette er vanskelig, så gå i dusjen og sett på kaldt vann. Tenkt samtidig på noe skikkelig ekkelt og vips så er ringen av.
Når du har fått av ringen, så kan du dobbelsjekke størrelsen – kanskje trenger du en som er 0,5-1cm bredere. Det er oftest de harde stålringene noen menn kan få litt panikk av i starten. De mange menn som bruker penisringer av stål, vet nøyaktig hvor store de blir på en virkelig god dag og har forskjellig ringer etter dagsform. Så prøv deg frem, start forsiktig og ikke gå for en stålring dersom du aldri har brukt penisring før og aldri kjøp en stålring før du har målt omkretsen din.

Penisring for roten av penis, klemmer direkte på blodårene

– Settes på når full eller nærmest full ereksjon er oppnådd
– Klemmer direkte på de ytterste blodårene
– Skal tas av etter 20-30min for å la blodet strømme fritt

Penisring rundt penisrot

De fleste av dere som har testet en penisring har nok satt den ved roten av penis. Noen ringer er laget kun for penisroten, eller passer best til dette formålet. Du trer ringen helt nederst på penis. Ringen skal klemme forsiktig på blodårene, slik at blodet ikke sirkulerer tilbake, men blir i penis og bevarer ereksjonen. Det dypere erektile vevet i penis får full sirkulasjon av blod, men du vil nå fange blodet i den ytterste delen av penis.  En ereksjonsring/ penisring for roten av penis er oftest best for deg som ikke klarer å bevare ereksjonen, eller sliter med å oppnå full ereksjon. Dette er fordi ringen presser direkte på blodårene i penis. En penisring for roten av penis, skal tas av etter 30min for å la blodet strømme fritt. Dette er viktig! Dersom du har en rotring på for lenge kan du skade vevet, så ta ringen av etter 20-30min å la blodet strømme og sett heller på ringen igjen. Det er mest sannsynlig ikke så ofte du trenger en kraftig erigert penis i over 30min.

Ofte er det i forbindelse med sykdom og operasjoner en slik penisring kommer til sin rett, men også ved medisinering for allergi. Best utbytte vil du få dersom du bruker en penispumpe først og deretter setter på ringen.  Målet er å fange blodet i penis, slik at det ikke trekker seg tilbake og gir deg en slappere ereksjon.
Størrelse på ringen kommer an på omkrets på din penis i erigert tilstand, så du bør rett og slett måle penis. Da blir det mye lettere å finne en størrelse på ereksjonsringen som passer deg.

Ved bruk av penisring som plasseres ved roten av penis, kan noen menn oppleve at det gjør litt vondt i testiklene ved utløsning. Det er rett og slett sammentrekninger i testiklene. Du kan løse dette ved å velge en litt større ring, eller å ta den av når du føler at det nærmer seg utløsning. For mange menn er dette forbigående og det oppleves oftest de første gangene du bruker en rotring (penisring ved roten av penis).

Hvordan måler jeg penis for å finne en penisring for penisroten?

Måling av penis for penisring

For å finne den beste penisringen må du finne Ø på din penis eller rundt både testikler og penis, altså diameter. (Omkrets / 3,14) Dette er fordi det er diameter som opplyses om produktene i stort sett alle tilfeller. Den enkleste måten, som de fleste kommer helt i mål med er å måle omkretsen rundt penisroten eller rundt både testikler og penis, når penis er erigert. Legg ett målebånd, en hyssing eller tråd rundt roten av penis til endene møtes på penis sin overside. Hold fingrene på tråden og legg så tråden ved siden av målebåndet og les av omkrets i cm.

Målet du skal frem til er Ø, altså diameteren. Så du deler omkretsen på 3,14 (pi). Eller bare ta mål av omkrets og kontakt din forhandler av penisringer.
Er din penis i erigert tilstand 14,5cm, så deler du 14,5 med 3,14(pi) og svaret blir 4,6. Det er din Ø og dette er målet du skal gå etter for å finne noe som er perfekt eller tilnærmet perfekt for deg. Du kan gjerne gå ned 0,5mm på materialer som er strekkbare.

Ta gjerne mål i både slapp og erigert tilstand
Det beste er at du måler penis i både slapp og erigert tilstand, for deretter å dele målene på to, da vil du lettere finne en ring som gir deg rett stramming. Ta frem et målebånd og en hyssing eller tråd. Legg en hyssing eller tråd rundt roten av penis til endene møtes på penis sin overside. Hold fingrene på tråden og legg så tråden ved siden av målebåndet og les av omkrets i cm. Gjenta dette når penis er erigert. Nå har du to mål. Legg tallene sammen og del tallet du får på 2. Og del igjen dette tallet med 3,14(pi). Da finner du din helt perfekte Ø (diameter).

Materialer og penisring

Uansett hvordan ring du ønsker deg, så kan du få den i både myke og harde materialer. De fleste begynner med en ring med litt god strekk i.
De mest strekkbare ringene er laget i myk gele, disse kan strekkes opptil 10 ganger sin størrelse og er fine for deg som vil teste det ut forsiktig. Dette er også billige penisringer, slik at investeringen er liten og det samme er fallhøyden. Geleringer er det mykeste og mest strekkbare, du slipper å måle omkretsen på penis. Med disse kan du med enkelhet prøve å feste den både ved roten av penis og rundt både testikler og penis.

Neste trinn er mykere plast og gummi materialer. De er ikke så strekkbare som gele, men likevel har du masse strekk å gå på.

Penisringer i silikon, her finner de fleste sin favoritt

Deretter kommer neoprene og silikon med mer og mindre strekkbarhet. I denne kategorien finner du veldig gode penisringer og mange finner sin favoritt. Til slutt har du stålringer eller andre helt harde og ikke fleksible materialer.

Penisringer i stål eller andre harde materialer

Dette er for deg som er viderekommen og godt øvet. Det som er greit å tenke på er at det skilles på penisringer som kan brukes under dagen og de penisringene du bruker for å få større penis og kraftigere ereksjon ved samleie. De penisringene du bruker under dagen skal være litt større enn de du bruker under sex. Ringene skal stimulere, men de skal ikke klemme for mye. De fleste går opp både 2 og 4cm i Ø for slike ringer. Da brukes rett og slett ringen igjennom dagen og man føler seg ”sterk og stor”.

 

Kommenter