PÅ ALLE FIRE

Pin it Reddit

 

PÅ ALLE FIRE

Hotellet lå i en liten fredelig sidegate og jeg parkerte bilen, entret hotellet og slo meg ned i lobbyen, hvor jeg bestilte en kafe latte. Jeg så på klokken og jeg fant ut at jeg var omtrent presis. Puls litt høyere enn normalt, merket at underlivet strammet seg litt, men følte at jeg ellers hadde full kontroll. Sendte en tekstmelding som avtalt til den mystiske mannen og fortalt at jeg var kommet. Litt rart var det for han hadde bare gitt meg mobilnummeret sitt og ikke navnet sitt heller.

To minutter senere tikket det inn en kort sms “224” pluss et kyssetegn. Med ett kjente jeg at jeg ble våt mellom beina der jeg satt, og var spent på hva som skulle skje. Alt hadde vært så mystisk og underlig og det pirret meg Jeg så ned på mine klær og smilte fordi under min korte svarte kjole hadde jeg på meg svart korsett med hofteholder til, og liten truse på. Jeg var klar til denne opplevelsen.

Jeg drakk opp kaffen og fant trappene opp til 2. etg og sto snart foran rom 224 og banket på. Han åpnet døren og slapp meg inn uten et ord. Han hadde mørkt hår, brede skuldre og hadde en maske på som dekket øverste del av ansiktet. Resten av påkledningen var en svart bukse og svart T- skjorte. Han gav meg en beskjed at jeg skulle ta på meg min egen maske. Han kunne se at jeg var litt nervøs siden halsen min og brystet mitt hadde rosa små flekker. Han gav meg beskjed om å ta av den altfor korte kjolen, og jeg gjorde det som han sa. Han så at brystene mine var av middels størrelse, men de virket større pga den litt stramme korsetten der de nærmest fikk de til å velte ut. Brystvortene var brun rosa og brystvortene var store og faste. Han luktet en tung parfyme og masse varm kvinne og kjønn, en deilig kombinasjon. Til hverdags sikkert en vanlig kvinne, tenkte han da han så på meg, men i dag en forførerske som var ute etter å virkelig leve ut sine erotiske drømmer med sin utvalgte mann.

Rommet var spartansk møblert, med bare en lenestol og en dobbeltseng. Han okkuperte lenestolen og pekte på gulvet foran meg og “Ta av deg trusa” var de første ord som ble sagt i rommet mellom oss og jeg trakk lydig trusa ned med pekefingrene og skrittet kokett ut av den minimale nylontingen. Jeg rødmet nå lett i ansiktet og sammen med de rosa flekkene på bryst og hals var jeg et nydelig syn. Jeg sto rett opp foran ham, og han kjærtegnet de blottete brystene mine, og småbet i brystvortene. Jeg var glad at den våte hulen min var glattbarbert og deilig myk for anledningen, og de små kjønnsleppene sprengte seg ut mellom de store. De var våte og glinsende, og hele meg duftet av kjønn. Han dro fingrene opp langs klitoris, og jeg reagerte med et undertrykt stønn. Det var tydelig dette, i tillegg til det å kle seg opp til hemmelig elskov hadde tent meg skikkelig.”Hva er dette”sa han med en bestemt mine mens han holdt fingrene opp foran meg. “Har jeg gitt deg lov til å bli så kåt ?” Jeg så forvirret ut et øyeblikk, men hentet meg fort inn og jeg mumlet et knapt hørbart “nei”

 

Ned på alle fire” kommanderte han og jeg lystret, og jeg var et herlig syn, med ansiktsmasken på og den store , hvite baken struttende ut, og med knærne tett sammen. Så den rødmene hovne fitta med de hårløse skamleppene ble en herlig kontrast mot de kritthvite rumpeballene. Jeg kunne høre at han tok av seg buksa og bokseren i en fart og T-skjorten også. Han skrittet rundt meg, med den harde pikken sin vippende foran meg og så at han var klar og glinsende. Jeg fulgte han med blikket festet på ereksjonen hans.  “Du vet du må straffes,” sa han med streng stemme. Jeg nikket stumt og festet blikket på gulvteppet. Han gikk ned på kne bak meg og ga rumpeballene noen kraftige klaps med en paddel Det sved og jeg kjente at jeg ble sår, men han stoppet å slå etter 10 slag. Jeg stønnet undertrykt og rødmen bredte seg utover den hvite baken. Uten å si et ord stilte han seg opp bak meg og lot alle fingrene sine gli inn i den varme og våte, kåte hulen. Masserte det nå plaskvåte kjønnet mitt, dro forsiktig i kjønnsleppene, en etter en. Jeg pustet tungt og stønnene ble prøvd undertrykt. Han tok tak hoftene mine og lot pikken erstatte fingrene i en nesten sømløs operasjon og lot den gli inn til bunns. Jeg stønnet høyt da han entret meg og jeg begynte å støte imot umiddelbart. En nesten surrealistisk stemning i rommet, hvor den eneste lyden som hørtes var hoftene hans som klasket mot bakenden min. Han merket frekvensen på stønningen økte og han skjønte at jeg var nær orgasme. “Jeg bestemmer når du skal komme,” sa han kaldt, men nå med litt grøtete stemme, og han trakk seg ut av meg. Han reiste seg og gikk foran meg igjen slik at jeg kunne se hans våte kåte pikk viftende foran ansiktet mitt. Jeg ble rød i ansiktet og pusten gikk dypt og jeg virket litt forvirret over avbrytelsen hans der jeg stod foran han med munnen halvåpen. Jeg begynte å ane hvorfor jeg måtte yte for å nyte.

 

“Slikk meg ren ” sa han bestemt, og jeg adlyd han. Jeg la hodet bakover og åpnet de røde leppene for den våte og hovne pikken hans. Jeg visste at jeg hadde en jobb å gjøre og jeg lot tungen min gli lekent rundt pikken hans mens jeg så bedende opp på han. Han tok meg i håret og styrte hodet mitt slik at han sakte munnknullet meg mellom leppene. Jeg brukte begge hendene, mens jeg vekselsvis smårunket han, sugde og kjælte med pungen hans

 

Jeg kjente at han var nær en utløsning, men han hadde all tid av denne verden, og kommanderte meg over mot sengen, med beskjed om å stille seg på alle fire igjen. Denne gangen med overkroppen liggende inn over sengen, og knærne på gulvteppet. Jeg inntok min posisjon og så på han med mine blå og bedende øyne. Denne gangen tenkte han å belønne meg litt og han gav musen min et dypt tungekyss. Jeg trykket baken mot ansiktet hans og han sugde kjønnsleppene mine dypt inn, en etter en. Lot tunga gli ut og inn. Slikket klitoris, lot tunga vandre langs hele åpningen, jeg stønnet kraftig og etter et par minutter kom jeg, og denne gangen fikk jeg lov. Vi hadde sluttet å snakke og jeg bare stønnet dypt når han igjen, med et fast grep om pikken og lot den gli inn i meg . Jeg kjente at jeg ble på nytt fylt helt opp av hans store pikk .Jeg kjente at hans utløsningen bygget seg opp inni meg og han holdt seg inni meg, og han ropte ut sin orgasme.

 

Vi forflyttet oss begge inn over dobbeltsengen og ble liggende i hverandres armer, småklinet og samlet nye krefter. Jeg tok min hånd og kjærtegnet hans store stake igjen og den ble stiv raskt. Når jeg var fornøyd med resultatet, skrevet jeg over han og grådig førte jeg den inn på plass. Jeg beveget meg rytmisk og han støtet inn og ut av meg. Jeg økte tempoet og kjente at orgasmen kom kraftig. Jeg skrevet av etter noen minutter og la meg på rygg med knærne opp og skrevet vidt. Han trengte seg inn og jeg ble på nytt fylt opp, og han gav meg dype støt. Han økte tempoet raskt og fikk sin utløsning.

 

Det var noe med denne mannen, og nå ville ta av meg masken. Vi gjorde det på likt, og der fikk jeg meg en overraskelse. Det var Allan fra Strandslottet. Takk for sist, sa han og så på meg og gav meg et hett kyss. Vi avtalte å møtes igjen til nye opplevelser

 

 

Kommenter