P PUNKT ORGASMEN

Pin it Reddit

P PUNKT ORGASMEN

Menn som tør, blir gjerne belønnet med sterkere orgasmer.

Ved å massere mannens prostata, også kalt mannens g-punkt, lenge nok innenfra vil han kunne få en orgasme ikke ulik kvinnens skjedeorgasme, en sterkere, dypere og mer gjennom gripende orgasme enn han vanligvis får.

Prostata er på størrelse med en 20-kroners mynt, og kan kjennes omtrent fire centimeter inn i endetarmen når du trykker i retning ballene. Mange menn har stor glede av selv å massere kjertelen, eller få partneren til å gjøre det. Du kan også kjæle med prostata fra utsiden ved å stimulere mellomkjøttet.

Når man stimulerer penishodet eller klitoris så får man gjerne en intens kraftig orgasme som varer ganske kort, men når man en prostataorgasme er gjerne dypere og varer mye lenger. Som rolige bølger som slår mot stranden, har noen menn uttalt om etterdønningene av denne orgasmen.

Mange får en sterkere orgasme når prostata blir stimulert, men massasjen trenger ikke å vare spesielt lenge og vanligvis er det nødvendig med stimulering av penis samtidig.   Et tips: Prostatamassasje fungerer altså best kombinert med at du onanerer ham eller gir ham oralsex.

Det er også mulig å kombinere prostatastimulering med vanlig samleie, men dette er litt mer komplisert ettersom det trengs et ganske kraftig trykk mot fremre del av endetarmen, noen centimeter opp, omtrent som en G punkt massasje for kvinner

Det er vanskelig å få til med fingeren hvis han ligger oppå henne, men en mulighet er jo da å bruke en liten buttplugg

Trygt område

Det er mange som ikke vet at ytterste del av tarmen alltid er fri for avføring. Har du en balansert og frisk fordøyelse trenger du altså ikke å være redd for at fingeren skal møte en «kabel» der inne. Når man skal oppdage prostata, som en «uoppdaget øy», er det derfor viktig å fjerne usikkerheten rundt renslighet. Det går også an å bruke en analdysj først før en utforske analen.

Dersom man er nybegynner er det best å bli trygg på det ytre først, som for eksempel at alle kjønn har ekstremt mange nerver ytterst rundt anus som er supersensitive for kjærtegn.

Ett lett pust på anus kan være nok for noen i starten, til å bli kåt. På denne sonen, som alle andre soner på kroppen, gjelder også budet om å bygge kåtheten gradvis opp. Vær forberedt på at det kan ta tid. Er du uproff og stikker en tørr finger rett inn i din kjæres anus blir det så ubehagelig at du kanskje aldri får lov til å gjøre det igjen.

Er du derimot god på forsiktig berøring utvendig først, og har våt fingertupp som presser lett utenpå, vil ringmuskelen i anus åpne seg som en blomst. Både «porten» (ringmuskelen) og «rosetten» (prostata) i taket på analåpningen kan gi nye sanseopplevelser

Et erotisk indre

Anus går faktisk for å være blant de mest erogene områdene på mannekroppen, et område som er like tett med nervetråder som på penis.

Ved å stimulere analåpningen riktig kan man skape en prosess som sender bølger av deilige følelser og ekstase til store områder i kroppen.

Den kansje mest intime og følsomme sonen i en mannskropp er de dypere delene av endetarmen.

Prostatakjertelen har også sine egne seksuelle følelser og prostatastimulans kan også sammen med stimulans av dypere endetarmsregioner gi en orgasme med en mye dypere kroppslig og mental ekstase enn vanlig penisorgasme.

Menn som har eksperimentert med å bruke endetarmen som erogent område, forteller at de opplever at et erotisk indre åpner seg. Andre beskriver at nytelsen ved analsex kjennes som om de skulle hatt en innvendig penis med like mange følsomme punkter innover i kroppen som det penis har, og at det fører med seg atskillige muligheter til intense opplevelser.

 

Tenner på det forbudte

Det er mange kvinner som synes å være veldig positive til å utforske dette området hos menn, noen ser til og med på det som «et krydder i et ellers litt halvkjedelig sexliv»,

Sex skal være sunn, sikker og samtykkende, men vi er så dårlige til å kommunisere. Det at gutter skal kunne si til kjæresten sin at de liker at hun bruker fingrene, det er en veldig høy terskel for mange. Så da tenker man kanskje at det får man bare leve uten, i stedet for at man utforsker hverandre. Samtykkende vil si at man enten skriftlig, muntlig eller bare med kroppsspråk gir uttrykk for at dette liker man

Har man lyst, har man altså lov – og det trenger ikke å bli verken kaldt eller teknisk å gå på prostata-jakt.

Et sånt prosjekt kan faktisk være en bra måte å holde varmen på og trenger ikke å bli kjølig. Det er jo ganske sexy å si til kjæresten at man har lest om, hørt om eller tenkt ut noe man kan ha lyst til å teste ut, er det ikke det da? God teknikk må bare ikke bli for komplisert, det er når det blir veldig fikst og fiffig at det blir kjølig. God teknikk handler om å ha litt erfaring med hva som er godt for en selv og den andre, og da er nettopp den nøyaktige lesingen av den andres responser viktig.

På Prostata jakt:

Stimulering av prostatakjertelen kan gi ham en orgasme som minner veldig om kvinnens vaginale, og mange menn opplever orgasmen som langt mer intens enn orgasmer utløst av stimulering av penis alene. Mange kjenner også orgasmen i større deler av kroppen enn ellers.

 

  1. Vær beredt

Et glidemiddel, latekshansker og kortklipte negler, og du er beredt. Hvorvidt tømming av tarmen er nødvendig og eller hensiktsmessig, er det delte meninger om, men at han har gått på toalettet ikke så lenge før er fint. Viktigst fordi det vil få ham til å føle seg mer avslappet siden man sånn sett senker risikoen for at det skal skje et uhell. Det er likevel fint ar man har snakket om at uhell, de kan skje, det er en del av «gamet».

  1. Ta tiden til hjelp

Start gjerne med litt roterende bevegelser rundt endetarmsåpningen med en lillefinger, til det liksom gir etter. Etter å ha hatt lillefingeren rolig innenfor åpningen en stund, kan man godt gå over til å bruke pekefingeren. Sjekk også ut Sesam, sesam -trikset som får anus til å åpne seg som ved et trylleslag!

  1. Den som leter, finner

Med peke- eller langfingeren kan man finne det mannlige g-punktet ca. 5-8 cm inn på den «veggen» som vender inn mot magen. Det kjennes litt hardt ut i forhold til det omliggende vevet, omtrent som en liten valnøtt. Vanligvis vil han også kjenne det ganske godt når man treffer det riktig!

  1. Pirr ham opp

Kjertelen stimuleres litt på samme måte som kom-her-teknikken som brukes ved stimulering av kvinnens g-punkt. Noen reagerer også positivt på rask og rytmisk tapping mot kjertelen, mens andre liker at man gnir i åttetall, andre i sirkler og så videre. Noen liker også inn- og ut stimulering der fingrene treffer prostata for hver gang.

  1. Kjør kombinasjon

Det er heller ikke noe i veien for å kombinere prostatastimulering med annen stimulering. Når han ligger på ryggen, kan man for eksempel krølle en finger opp mot magen slik at man treffer prostarakjertelen, samtidig som man suger, slikke eller runker ham. Man kan også vente med å stimulere dette punktet til han nærmer seg orgasme

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter