Naken og våt på audition

Pin it Reddit

 

Naken og våt på audition

Nå var dagen kommet, og litt nervøs var jeg, for jeg visste ikke hva jeg gikk til. Damen ropte mitt navn, og gav meg et strålende smil. Jeg gikk inn, og jeg kjente at det kilte i magen, og hjerte begynte å slå fortere. «Vennligst sett deg ned, « sa damen til meg. Hun spurte meg om jeg hadde blitt informert av Petter, og om jeg hadde erfaringer med voksenfilmbransjen, og med to menn samtidig. Jeg fortalte til Damen om mine erfaringer og hvorfor jeg søkte denne spennende og pirrende jobben.

«Vi begynner med noen bilder, sa hun til meg, og du må kle av deg alle klærne, og stille deg der borte. Ser du teipen på gulvet?» «Ja» «Tærne skal være plassert rett bak teipen.» Jeg reiste meg, og jeg kjente nervøsiteten og spenningen slå ut for alvor. Det begynte å brenne i underlivet. Damen fant frem et stort kamera, og satte seg på pulten foran meg, og begynte å stille inn de riktige innstillingene. «Nå?» spurte jeg forlegen og reiste meg sakte. Damen nikket, uten å møte blikket mitt. Jeg kremtet svakt, og kledde raskt av meg. Luften var kjølig mot huden, og fikk brystvortene til å knoppe seg. Underlivet var helt bart, og jeg kunne se at damen så raskt opp og lot blikket gli over kroppen min, før hun viet oppmerksomheten mot kameraet igjen. «Tærne bak teipen», instruerte hun meg og reiste seg fra pulten. Jeg rettet opp ryggen, prøvde å få puppene til å strutte litt – bestemte meg for å legge sjenansen på hylla. «Bra», smilte damen og begynte å knipse. «Du har flotte former. Delikat. Har du silikon?» Jeg ble tatt litt på senga, hadde aldri fått det spørsmålet før. «Nei», sa jeg og så nedover meg selv. Puppene var runde og stramme. De hadde alltid struttet, med to små brystvorter tittende diskre frem. Jeg var selv fornøyd. «Heldig», blunket damen. «Disse kom ikke gratis, for å si det slik». Hun ristet litt på sine egne, store pupper, og de danset mykt i blusen. Jeg smilte til henne.

«Vi må foreta en liten test. Kall det en audition om du vil. Vi må rett og slett se at du fungerer sammen med to menn også. Det er et lite kamera i hjørnet…», pekte damen. «og jeg vil gå ut av rommet og sende inn to kollegaer. Det er ikke noe plott i første omgang, kun sex. Tror du at du kan gjøre det?» Jeg åpnet munnen, men lukket den raskt og nikket. Adrenalinet strømmet ut i årene. «Flott», smilte hun betryggende og satte kamera på plass. Hun sparket klærne mine lett under pulten, og begynte å hale den ene sofaen midt ut på gulvet. Jeg stod stille og fulgte godt med, men skjønte ikke helt hva som var i ferd med å skje. «Da går jeg, og sender inn en som heter Bjørn, og han andre som heter Daniel. De er kjekke å jobbe med, og du vil være i gode hender.» Damen klappet meg på skulderen, gav en tommel opp til kamera i hjørnetaket, og forlot rommet – alt dette før jeg fikk gitt noe svar. Jeg stod igjen aleine, naken og nervøs. Det var helt stille i rommet, og jeg kunne høre mine egne åndedrag økte for hvert pinefulle sekund. Plutselig gikk døra opp, og inn kom to menn. Han første var høy og slank,og utrolig sexy øyne, kort blondt hår og et lurt smil. Etterfulgt kom en kortere mann inn – ei mer formfull, med mørkt kort hår og brede skuldre med et forførende blikk som han satte i meg. Jeg ante ikke hva jeg skulle si. Hva skulle jeg gjøre? «Hei sa jeg, og de presenterte seg for meg . «Du er ei søt ei! Andreas har gjort en god jobb i denne runden av ansettelser», sa Daniel og dultet borti Bjørn. «Jeg er ikke ansatt enda», stotret jeg frem og prøvde å smile blygt. «Å, tro meg. Med en kropp som dette», begynte Bjørn og klemte en hånd over den ene puppen min. «Er det absolutt ingen tvil.» Han vendte på hodet og strøk en hånd over rumpa mi. Jeg beit meg i leppa. «Og ansiktet!» sa Daniel og nikket seg enig. Han lot en finger gli over kinnbeina mine, helt ned til leppa. «Du er yndig. Det er en uslåelig kombinasjon.» Jeg trakk sjenert på skuldrene og lo forsiktig. Jeg hadde alltid blitt kalt søt, og noen ganger irriterte det meg. «Ja!» nikket Bjørn engasjert. «Og vi gutter elsker å se ei søt jente pule. De liker å se den frekke siden komme frem. Og for å være ærlig, du gjør meg ganske kåt selv.» «Mhm», nikket Daniel og smilte lurt. «Til og med jeg vil se den ville siden din. Så søt og yndig som du er. Store, uskyldige øyne. Liten munn, høye kinnbein, jeg bare elsker ansiktet ditt.» Han strøk nedover midjen min, lot hånda bevege seg bak mot rumpa og kløp hardt til. Jeg ynket meg. «Til og med lydene er søte!» lo han og så på Bjørn. Jeg visste ikke om det var et kompliment, men jeg kunne ikke annet enn å takke. «Spre beina», sa Bjørn og så tydelig ned på underlivet mitt. Jeg kjente rødmen spre seg i ansiktet, spredte beina noen centimeter til siden. Han satte seg på huk og vendte hodet nedover. «Så søt. Til og med musa di er yndig. Små delikate lepper. Liten og søt klitoris.» Han sendte Danielle et frekt blikk, fikk han til å knele ved siden av seg. Jeg trakk pusten, så opp i taket og følte meg totalt blottet. Undersøkt. Gransket.

Plutselig kjente jeg noe berøre musen mi, og jeg skvatt til. Daniel hadde en finger direkte mot klitorisen min, og han begynte å sirkulere den rundt. Det trykket på. «Sett deg tilbake i sofaen», hvisket Daniel sensuelt og dyttet meg bakover mot sofaen. Jeg satte meg ned, kjente hjertet dunke mot huden. Han spredte beina mine mer, og bøyde hodet fremover. Tunga hans traff der fingeren var, og jeg stønnet forsiktig. Det var varmt og mykt. «Hun smaker godt», mumlet han mot fitta mi, og jeg kjente den varme og behagelige pusten stryke meg over hele musa. Tunga trengte seg mellom leppene, lot den vandre ned til hullet og jeg trakk pusten instinktivt. Den lekte seg rundt, gjorde det vått og varmt. Jeg så på han, visste hva som kom og lukket øynene i nytelse. «Det ser trangt ut», gliste Bjørn sultent. Daniel nikket, og lot en finger presse seg mot hullet. Jeg kjente musklene stramme seg – og idet fingeren trengte seg innover ble nervene satt i fyr. Jeg gapte opp, og lot kun tunge åndedrag slippe ut. «Hun er det.» mumlet Daniel med våkent blikk. Fingeren gled helt inn, og han drog den helt ut igjen. «Og våt. Trang og våt. Det er slik vi liker det.» Bjørn smilte og lot hånden gli fra puppen og nedover magen. Fingrene traff klitoris, og jeg stønnet høyt. Daniel tok opp tempoet, og begynte å fingerknulle meg fortere. Klitorisen svulmet opp, og Bjørn tok den mellom to fingre og runket den forsiktig. Jeg pustet tungt, kjente fitta gløde av nytelse. «Du får ikke komme», lo Bjørn og stoppet. Daniel trakk fingeren brått ut av meg, og jeg kunne føle fittesaften renne nedover rumpa. «Skal du lykkes i denne bransjen kan du ikke bare motta. Du må gi også.» Daniel så på Bjørn og blunket til han. Jeg så på de begge to, og sa at de skulle sette seg ned i sofaen. Jeg satte meg ned foran Bjørn som spredde litt på beina sine, og den store harde pikken kom til syne. Daniel sin pikk hadde også blitt hard og stor, så jeg lot min ene hånd gli opp og ned på skaftet sitt. Jeg tok Bjørn sin pikk i munnen og begynte å suge og slikke. Bjørn tok tak i håret mitt og holdt meg fast. Jeg økte takten litt, og begge to stønnet.

Jeg stoppet opp litt og tok Daniel sin pikk i munnen og begynte å suge den, mens den andre hånden min fant frem til Bjørn sin glinsende pikk og førte den opp og ned. De stønnet og stønnet, og begge to sa på likt til meg at nå måtte de ta meg. Jeg la meg ned på siden på sofaen som var stor nok til å være tre personer på. Bjørn trengte seg inn i min våte, trange mus, og begynte å støte inn og ut av meg med dype og harde støt. Daniel smørte litt av de deilige saftene mine i rumpa mi og presset seg inn. Han begynte å støte han og, og han kom dypere inn for hvert støt.Nå følte jeg meg fylt opp begge plasser og de hadde så store, harde pikker, som støtet og støtet inn i meg. Bjørn kysset meg intenst og økte tempoet sitt. Daniel tok et bedre tak rundt hoftene mine og økte tempoet sitt og, vi alle kom på likt.Begge mennene holdt rundt meg, og koste med meg, før Bjørn sa at nå ville han bytte plass med Daniel. Han gav meg et kyss, og sa at jeg var deilig, våt og trang.

Daniel kom og la seg foran meg, og begynte å stimulere meg på nytt. Han sugde på brystvorten, og han kjente at jeg var på nytt våt mellom beina. Han presset seg inn i den trange, våte musen min. Han begynte å støte inn og ut, og Bjørn kom inn i rumpa mi og støtet hardt og dypt. Daniel kysset meg samtidig som han støtet inn i meg. Bjørn holdt rundt hoftene mine og hardere for hvert støt. Begge mennene stønnet, og jeg kjente at en stor orgasme bygget seg opp. Vi kom på likt alle tre nok en gang, og de ble værende der inni meg.

Plutselig gikk døra opp bak oss, og Damen kom inn. Hun hadde armene i kors og smilte fornøyd mot meg «Du kan komme tilbake på mandag. Om du fremdeles vil ha jobben da?» Jeg så på henne, der jeg lå med to sexy menn, og jeg svarte. «Selvfølgelig .»

 

Kommenter