MIN HETE VALENTIN AFTEN

Pin it Reddit

Jeg kastet et blikk på kalenderen, Joda, nok en gang fikk jeg det bekreftet, det var den 14 februar i dag. Da jeg våknet opp i morges lå det en liten presang og et kort oppå nattbordet. Jeg var så spent at jeg åpnet pakken, og der fant jeg et lite trådløst egg med en fjernkontroll. Jeg klarte ikke å la være å kjenne på egget, og med ett kjente jeg at jeg ble våt mellom beina. Jeg bestemte meg for å prøve egget litt. Jeg la den på klitoris, og tok fjernkontrollen med den andre hånden og skrudde på styrken. Jeg kjente at det vibrasjonen i egget var kraftig og orgasmen bygget seg opp i kroppen min til jeg ikke klarte mer og bølge etter bølge skyllet igjennom kroppen min. Etterpå leste jeg kortet og der sto det at jeg skulle ha på meg egget og ha med meg fjernkontrollen og møte Nicholas på restauranten klokken 20 om kvelden. Jeg kjente at jeg gledet meg, mine forventninger var store. Nicholas og jeg hadde bestemt oss for at denne Valentinsaften skulle vi la oss rive med av romantikken og ut å spise!

«Kan vi få en øl og en vin takk,»- Nicholas smilte til kelneren men sa det så bestemt og mandig. Jeg var vant til at han ordnet opp, jeg likte det. Vi ble sittende og nippe til hver vår drikke – etter maten – mens vi så på hverandre og småsnakket litt om alt og ingenting. Vet ikke hvordan eller når ideen dukket opp. Men med ett reiste jeg meg opp og bøyde meg over bordet og hvisket han noe i øret. Dette hadde jeg hatt lyst til lenge. Nicholas så på meg og han smilte. Han skjønte hva jeg ville og klappet på det ledige setet ved siden av seg i sofaen. Jeg gav han fjernkontrollen, og hvisket ham i øret og sa at jeg hadde egget på meg og at han kunne styre den.

Med en lett bevegelse var jeg rundt bordet. Og jeg satte meg så tett inntil han jeg kunne. Jeg bøyde meg frem og kysset han ømt på munnen. Jeg smakte på leppene hans og lot tungen min forsiktig gli innenfor og berøre hans. Nicholas klemte meg tettere inntil seg og jeg nøt varmen fra den sterke maskuline kroppen hans. Det var dette jeg ville. Jeg ville ha han, her. Nå. Med ett skrudde Nicholas på styrken på egget, og jeg klarte nesten ikke sitte stille, og ikke kunne jeg lage noen lyder siden vi var på restauranten. Men jeg klarte ikke å stoppe orgasmen som kom kraftig, og samtidig løftet jeg den ene hånden og strøk han over låret. Og jeg kunne kjenne at han strammet musklene under buksen. Jeg små bet han litt på halsen, og kysset han igjen før jeg flyttet hånden min og berørte skrittet hans. Jeg kjente tydelig den harde kulen. Nicholas smilte av berøringen min. Og jeg kneppet opp buksa hans så den harde staken spratt ut. Nicholas ga fra seg et lite stønn, og han var tydelig både kåt og overasket over mitt frekke utspill. Jeg bøyde meg ned og kysset den lett…

Imens kjente jeg nå hånden hans som masserte meg over ryggen. Opp og ned. Den var tung, men varm og deilig utenpå den tynne blusen jeg hadde på meg. Et øyeblikk stoppet han opp over buksekanten, og smøg hånden sin forsiktig under linningen på skjørtet mitt. Så deilig å kjenne håndbaken hans over rompa mi. Naken hånd på naken hud. Jeg lukket øynene… «Har du ikke truse på», hvisket Nicholas. Og jeg kunne høre at han var overrasket. Jeg smilte for meg selv, men konsentrerte meg om det jeg drev med. Jeg løftet litt på baken for å la han komme bedre til. Og han lot seg ikke vente. Hånden hans skled ned mellom beina mine og berørte kjønnsleppene med fingrene. strøk, befølte, og lekte med klitoris. Jeg ville ha mer. Og da han spredte kjønnsleppene mine med fingrene og presset to fingre inn, kunne jeg selv kjenne saftene mine som rant ut idet han åpnet opp. Jeg ynket meg lett og stønnet svakt.

Det kommer noen, hvisket Nicholas hest. Vi rettet oss opp og prøvde å se så respektable ut som mulig. Den eneste i baren var en litt sliten fyr som jobbet der, og han hadde ikke sjans til å se oss der vi satt. Men nå kom han og spurte om vi trengte noe mer. Jeg fniste litt. Et øyeblikk etterpå hadde Nicholas betalt, og med hans hånd i min geleidet han meg mot utgangen.

Men isteden for den friske luften som en kald februardag gir, ble jeg møtt av en varm svak blomsterduft bak døra. Og snart oppdaget jeg at vi befant oss på do. Jeg har så lyst på deg, hvisket Nicholas. Kan ikke stoppe nå. Døra smekket igjen bak oss, og der sto vi på et bittelite rom. Men baren var fin, og toalettet så flotte ut. Han tok tak rundt hoftene mine idet han kysset meg krevende på munnen, og skjørtet ble snart liggende som en ball rundt føttene mine. Nå var jeg naken nedentil, bare iført mine svarte høye støvletter. Jeg så opp i de dype blå øynene hans. Nicholas smilte lekent til meg og løftet meg opp.

Først hadde jeg bena rundt livet hans, men han heiste meg høyere. Og snart var bena mine rundt nakken hans. Jeg grep tak i håret hans da tungen hans berørte klitorisen min og jeg lente meg inntil veggen. Han lekte med tungen over kjønnet mitt, sugde på den, slikket meg ertende og småbet litt. Jeg bøyde meg bakover og nøt, mens jeg holdt meg lett i håret hans. Pusten min gikk fortere, og jeg nøt hvert sekund.

Da han satte meg ned var jeg mer enn klar og tok fort tak i lemmet hans og førte det mot underlivet mitt. Han satt på toalettlokket, og forsiktig skled jeg ned mot han. Jeg kjente hvordan han fylte hele meg, og kysset han møtte meg med på munnen idet han trengte inn i meg føltes så nært og ømt. Jeg gispet etter luft. Sakte men sikkert støtet jeg ned på det glinsende tårnet hans. Og jeg skalv lett.

«Knull meg».- stemmen hans var en anelse dypere enn vanlig. Ivrig grep han tak i brystene mine, rullet brystvortene mine og masserte. Jeg løftet litt på meg før jeg satte meg til rette igjen og red han godt.

Jeg jobbet målrettet da jeg kjente min egen orgasme var på vei. Og da han kjente jeg strammet til, – festet han hendene sine godt rundt hoftene mine og trykket meg ekstra tettere mot seg. Ilinger kom oppover hele ryggen min da jeg kom. Og mens han kysset meg så ømt han kunne på munnen stønnet jeg høy lydt nå av den voldsomme bølgen som sprengte gjennom meg.

Jeg kjente hvordan han fylte meg. Han presset ansiktet sitt mot kroppen min, så ingen skulle høre de høye stønnene fra en mann som fikk sin nytelse. Etterpå rettet vi på klærne, og gikk ut av restauranten.

Vi fikk tak i en ledig taxi, og han kjørte oss hjem til hust mitt. Jeg spurte Nicholas om han ville ha litt dessert. – Ja takk, svarte han. Jeg tok frem jordbær i en skål og ferdig pisket krem. Vi spiste litt av den så sa jeg til Nicholas at han skulle ta med seg resten av desserten og bli med meg inn på soverommet. Jeg tok av meg sakte av meg klærne foran han, og jeg kunne se at han var kåt. Jeg hadde på forhånd gjort klart et wet laken game, så jeg la meg ned på ryggen og tok krem på brystene, magen og innsiden av lårene og på klitoris, og oppå kremen plasserte jeg jordbær. – Vær så god, desserten er klar, sa jeg lekent. Nicholas bøyde seg ned og tok et fyldig bryst og slikket av krem og jordbær. Han fortsatte helt til han kom til klitoris, og han tok seg god tid og sugde på klitoris. Jeg kjente at orgasmen bygget seg opp, og jeg sa til Nicholas at han måtte bare ta meg her og nå. Jeg kjente med ett de deilige dype, harde støtene og jeg løftet hoftene mine i møte med han. Så klarte jeg ikke å holde igjen og bølge etter bølge skyllet igjennom kroppen min, og Nicholas kom og skrek ut sin nytelse, og til slutt sovnet vi mens vi holdt rundt hverandre.

For en herlig Valentins opplevelse, tenkte jeg med ett smil om munnen.

One Response

Kommenter