MIN HETE FLYTUR

Pin it Reddit

 

MIN HETE FLYTUR

 

Det har vært en lang reise, men nå var det bare en kort flytur hjem. Det skulle bli godt å komme hjem etter denne ferien. Jeg har vært borte nå i 3 uker så jeg lengtet etter å komme hjem, men kanskje jeg opplever noe spennende på den siste flyturen tenkte jeg med meg selv. Jeg så på klokken og fant ut at det var 1 time igjen til boarding. Jeg fant ut at det var greit å kjøpe et ukeblad i kiosken så kunne jeg lese i dette mens jeg ventet på at flyet skulle gå.

 

Etter å ha handlet litt små ting og blad satte jeg meg ned på en stol ved gaten. Jeg kikket opp for å se meg rundt, og i det jeg løftet blikket mitt får jeg brått øyekontakt med en mann, som satt ovenfor meg, som kjapt flyttet blikket ned mot gulvet. Jeg ble sittende og så på han, i det som må ha vært et par sekunder for lenge, for han rettet blikket mot meg smilte og holdt øyekontakten lenge. Jeg klarte ikke å konsentrere meg om det jeg leste. De mørke øynene hans hadde satt en støkk i meg. Han hadde mørkebrunt hår og solbrun hud, brede skuldre og glimt i øyet og ikke minst en sexy kropp. Han var rett og slett tiltrekkende. Jeg bladde om til en artikkel som handlet om sex med fremmede.» Typisk», tenkte jeg. Mannen som så på meg reiste seg plutselig og satte seg ned ved siden av meg. – Pirrende artikkel leser du? –  Eh ja svarte jeg. – Jeg heter Kevin, sa han og gav med hånden sin. Jeg svarte hva jeg het. – Det blir en veldig fin tur sa Kevin til meg, og jeg tenkte på hva han mente med det.

 

Jeg hadde satt meg ned i setet mitt ved midtgangen, og kjente at jeg ikke klarte å slutte å tenke på Kevin. Jeg tok meg selv i å tenke at jeg håpet han hadde sete lengre bak enn meg, slik at han måtte gå forbi meg mens jeg satt her. I det han passerte meg boret han de brune øynene sine inn i mine, i akkurat et sekund for lenge, og jeg tittet ikke vekk. Sekundet han forsvant ut av syne kjente jeg duften av parfymen hans. En maskulin lukt som gjorde at jeg visste at jeg måtte ha han. Med ett kjente jeg at jeg ble kåtere og kåtere på han og jeg visste med meg selv at jeg måtte bare ha han her og nå-. Jeg tenkte å legge ut en plan på hvordan jeg kunne legge igjen nummeret mitt, og å gå bort til han før flyet landet. Jeg måtte se han igjen, tenkte jeg. Da lyset med sikkerhetsbeltet var slukket reiste jeg meg opp, og latet som om jeg måtte på toalettet, bare for å få enda et glimt av han.

 

I det jeg passerte han fikk vi øyekontakt igjen, og plutselig blunket han til meg, og nikket bakover. « Skjer dette på ekte?», tenkte jeg og nikket nølende tilbake, i håp om at jeg hadde tolket signalet riktig. Jeg gikk helt innerst i flyet og inn på toalettet, uten å låse døra. Jeg lente meg på vasken i det trange rommet, og kjente at jeg var våt. Jeg måtte ha han! Jeg snudde meg, og så meg kjapt i speilet, for å se at alt så fint ut. De harde niplene mine vistes så vidt under den løse, hvite toppen min. Før jeg rakk å tenke noe mer åpnet døren seg.

Han smalt den igjen og låste kjapt. Vi rakk så vidt å si hei før han plutselig sto helt inntil meg. Kevin presset meg opp etter veggen, med de sterke armene sine på hver sin side av hodet mitt. Jeg kjente den harde bankende pikken hans presse mot meg igjennom skjørtet mitt, og jeg gav fra meg et lite stønn. Han kysset meg hardt og presset seg enda hardere inntil meg. Jeg elsket følelsen av en trent brystkasse presset mot meg. – Jeg må ha deg nå sa vi på likt, og han presset overkroppen min mot vasken. Jeg kunne høre at han kneppet opp buksene og dro dem ned, før han løftet opp skjørtet mitt, og drog den klissvåte trusa mi til siden. Han presset fingrene sine mot meg, og stønnet da han kjente hvor våt jeg var. Han lekte litt med den oppsvulmende klitten min med fingrene sine i et par sekunder før han bestemt trengte inn i meg. Jeg kjente at han var stor, tykk og varm, og han fylte meg helt opp. Jeg gav fra meg et lite hikst før han tok hånden sin rundt munnen min. « Husj», sa Kevin og fortalte meg videre at han hadde hatt lyst på meg fra blikkene våres møttes første gang.

 

Kevin støtet hardt og bestemt inn og ut av meg, mens han pustet tungt. Jeg kjente at pusten min begynte å gå fortere og at jeg var i ferd med å komme. Han la tommelfingeren sin på klitoris og jeg kom på sekundet. Hånden hans strammet fortsatt godt rundt munnen min, og Kevin støtet fortere og fortere før han også kom i en deilig orgasme.

Kevin kysset nakken min, tok på seg buksene og hvisket i øret mitt – ser deg senere og gav meg telefonnummeret sitt, før han forsvant ut døren igjen. « Skjedde dette virkelig?» tenkte jeg og smilte lurt til mitt eget speilbilde.

 

Kommenter