MIN FØRSTE STRAFF

Pin it Reddit

Jeg våknet opp av lyden av fuglesang, og vårsolen skinte gjennom gardinene på soverommet mitt. Det kommer til å bli en herlig dag, tenkte jeg med meg selv mens jeg så på gaven jeg fikk i går. Der lå den i sin eske, Jimmy Jane Intro 2, en herlig klitorisvibrator med to kaninører med kraftfulle motorer i hvert øre. Denne blir gøy å ta med inn i dusjen, tenkte jeg.

Jeg lot vannet fra dusjen renne ned over kroppen min, og jeg tok tak i det fyldige brystet mitt og lekte med brystvorten min slik at den ble stiv. Den andre hånden lot jeg en finger leke med klitorisen, og jeg kjente at jeg var klar, og så skrudde jeg på vibratoren min og plasserte den på klitorisen. Den var heftig og det varte ikke lenge før jeg kom og flere orgasmer skyldte gjennom kroppen min. Det var en deilig nytelse og god start på dagen.

Jeg kledde på meg en svart bh, hofteholder med strømper til, svart kort kjole og ingen truse på. Jeg hadde lovet Steven å ta på meg noe sexy. Hvor var forresten Steven? undret jeg meg, og med ett tikket det inn en melding på mobilen min. Jeg så på den og der stod det skrevet, at jeg skulle komme ned på hotellet, for der hadde han leid en suite til oss. Han sa også at han hadde allerede pakket for oss begge to. Hvilken overraskelse dette var tenkte jeg meg selv.

Jeg spiste en god frokost, og hørte på pop musikk. Jeg så på klokken og så at det var på tide å gå, og jeg fant en rød glitter leppestift som jeg tok over de fyldige leppene mine. En ny melding og ny beskjed var at jeg skulle bli hentet, og da måtte jeg ta på meg et svart silkeskjerf som jeg skulle holde foran øynene mine. Sjåføren min kom og jeg satte meg i baksetet og tok på meg silkeskjerfet. Plutselig kjente jeg myke gode lepper som kysset meg ømt, og en hånd på innsiden av låret mitt. Spenningen i kroppen min økte for jeg visste ikke hvem jeg nettopp hadde kysset . En manns stemme sa til meg: – slikk på disse, og jeg kunne kjenne to kuler. – Disse to tar jeg inn i deg, og med ett kjente jeg to kuler som ble vuggende inni meg.

Nå er vi framme, sa mannen til meg og hjalp meg på beina mine. Kulene inni meg beveget på seg, og jeg kjente på gode vibrasjoner og en orgasme som var på vei. Jeg fikk av meg øyebindet og oppdaget at jeg befant meg inne på hotell suiten.

Steven så på meg i bar overkropp, og sa hei, og jeg syntes at han var sexy der han stod. Steven bad meg komme bort til han med en mørk stemme. Med litt nølende skritt gikk jeg bort til han. – Du er klar over at du har vært slem pike i dag?, sa Steven.-  Å, sa jeg og smilte, og jeg kjente at kulene inni meg gav meg en ny orgasme så jeg nesten ikke kunne stå stille der jeg stod. – Hvordan det, spurte jeg Steven. Du koste med deg selv i dusjen, og så lot du en mann kysse deg og ta noe inn i deg og du har ingen truse på deg, sa han med mørk stemme. Han la en hånd på baken min og tok et fast grep rundt den ene rumpeballen min. Han tok frem pisken, og slo 10 slag med den, og jeg kjente den svei og pirret meg på samme tid da den traff rumpa min.

Legg deg ned på sengen så sklir kulene ut av deg, sa Steven til meg. Jeg gjorde som han sa. Steven kom bort til meg og fant frem håndjern. Steven tok på meg øyebind igjen, og så tok han av meg kjolen, men lot bh, hofteholder og stay ups strømpene være på. Steven tok på meg håndjern og jeg ble festet både med arm lenker og ankel lenker og de ble festet til sengen. Han tok på meg silke skjerfet igjen, og kysset meg ømt. Jeg kjente at jeg ble våt og kåt igjen.

Steven tok fram en vibrator og lot den gli mellom brystene mine, nedover magen min til klitoris. –  Kjenn etter den følelsen, sa han til meg. Er det ikke frustrerende når jeg tenner deg slik. – Ta av meg øyebindet nå, sa jeg. Steven gjorde det og nå hadde han også tatt av seg buksene sine. Han tok tak i rumpa min og løftet meg opp, og han trengte seg dypt inn i meg. Han støtet hardt og dypt og jeg kjente at snart kom orgasmen min. Steven stoppet opp og tok av meg lenkene, og sa snu deg rundt og jeg skal ta deg hardt bakfra. Jeg kjente den harde penisen og så var han dypt inni meg igjen. Han økte tempoet og rytmen og vi begge to kom på likt, og flere orgasmer skyldte gjennom kroppen. Vi sank sammen og lå inntil hverandre. Jeg sa til Steven at jeg kommer nok til å være rampete jente i framtiden, fordi jeg likte dette, og han kysset meg ømt, og i tankene mine så lurte jeg på hvem som var i bilen og kysset meg…

Kommenter