MED LUKKENDE ØYNE

Pin it Reddit

MED LUKKENDE ØYNE

Jeg lå i sengen min, og koste meg litt. Jeg lot hånden min gli nedover magen og kjærtegnet den litt med fingrene. Litt berøring så begynte det å stramme seg til i underlivet. Jeg lirket av meg den lille trusen, som allerede hadde blitt fuktig av mine deilige safter. Jeg lot den denne hånden kjærtegne meg på innsiden av låret og opp mot klitoris. Den ene fingeren begynte å leke med klitoris, og jeg tok 2 fingre inn i meg. Jeg var så våt, at safene mine rant ut av meg. Jeg fant frem til g punket, og orgasmen bygget seg, og jeg sprutet, og det rant ut av meg. Jeg lukket mine øyne og sovnet.

Jeg våknet av at mobilen min ringte, og det var Alex. Han lurte på om jeg kom siden han ventet på meg. Jeg svarte at jeg lå enda i sengen. Har du kost deg? Lurte han på, for jeg skulle ikke gjøre det før jeg skulle komme til han. «Vel, jeg var visst veldig morgen kåt, så jeg måtte gjøre noe med det, svarte jeg. Alex sa til meg at jeg måtte forte meg til han.

Hmm tenkte jeg med meg selv. Jeg skal nok ta meg en lang dusj først, og ta med meg dildo med sugekopp inn i dusjen. Jeg var jo enda kåt. Jeg skrudde på dusjen og lot vannet renne ned langs kroppen min. Jeg såpet meg inn og vasket meg. Jeg satte sugekoppen på et tilegnet sted og presset den inn i meg. Jeg stønnet av nytelse siden den fylte meg opp og var stor. Inn og ut av meg. Den kom dypere og hardere for hvert støt jeg presset den inn. Den ene hånden fant brystvorten min, og den ble stiv og struttet. Jeg småkløp meg litt og det pirret meg. Jeg økte tempoet litt, lukket øynene mine og stønnet høyt til bølgene av strømmet gjennom meg. Beina skalv under meg. Jeg kjente at jeg lengtet etter å bli kysset nå. Jeg vasket meg og gjorde meg ferdig i dusjen. Jeg tok på meg et rødt skjørt og en fin topp til, og så spiste jeg en god frokost. Det pep i mobilen igjen, og jeg så at den hadde gjort det flere ganger visst. Det var meldinger fra Alex.

Jeg satte meg i bilen og kjørte bort til han. Jeg passet på at jeg parkerte noenlunde riktig siden han var litt nøye på det. Alex åpnet døren og jeg gikk inn. «Du er sen» ja svarte jeg. Jeg tok av meg jakken. Alex begynte å kysse med lidenskapelig, og tungene våre lekte sammen. Så fin du er, sa Alex og kysset meg. Og som jeg hadde lengtet etter disse kyssene hans. Han tok meg i hånden og vi gikk inn på badet hans. Han satte seg ned på en stol og sa at jeg skulle strippe for han. Å sa jeg, må jeg gjøre det. Ja sa han og gav meg et dask på rumpa. Jeg begynte å ta av meg skjørtet og strømpebuksen samtidig jeg danset litt foran han. Jeg tok av meg toppen og bh og brystvorten min ble stive. Jeg lirket av meg mini trusen min, og kjønnet mitt var allerede blitt glinsende og vått. Alex kysset meg, og tok hånden sin og kjente på klitorisen og hvor dryppende våt jeg var mellom beina

Alex så på meg, og spurte meg om jeg var klar? Ja svarte jeg. Han tok frem et øyebind og bandt det rundt øynene mine. Alt ble svart, og han holdt rundt meg og førte meg inn mot soverommet. Lyden av musikk nådde mitt øre, og jeg fikk beskjed at jeg skulle stå på alle fire på sengen. Jeg kjente en finger som beveget seg mot det deilige stedet, og jeg verket i underlivet og ventet i spenning. Jeg kjente at pikken presset seg inn i min trange, våte mus. Han støtet fort inn og ut, og i nesten som med takten til musikken. Jeg små stønnet siden han traff g punket, men så stoppet han, og jeg fikk en ny beskjed om å legge meg ned på magen. Begge hendene mine ble bundet fast, og jeg klarte ikke å komme løs.

En varm massasjeolje dryppet ned på ryggen min, og han begynte å massere meg. Han trakk seg unna litt, og plutselig kjente jeg en pisk eller noe annet på rumpa mi, og nedover beina. Gang på gang på rumpa så det svei, men det pirret meg så mye at jeg ville bare ha mer. Å stønnet jeg, er det straffen for at jeg ble for sen? Ja svarte han og gav meg en ny smekk.

Alex tok meg på rumpa og masserte den litt, og jeg kjente at jeg var blitt dryppende våt igjen. Nå ville jeg ha pikken inn i min våte mus. Jeg kjente at noe rant inn i rumpehullet mitt, og en finger lirket seg inn. Jeg stønnet for det strammet seg i underlivet. Jeg fikk en pute under magen slik at rumpa mi løftet seg opp. Pikken presset seg inn i den trange rumpe, og han kom langt inn. Han begynte å bevege seg inn og ut, og økte tempoet sitt til han stønnet og kom inn i meg.

Jeg vridde litt på meg, men jeg kom ikke noe sted. Alex snudde meg rundt og løftet armene mine over hodet fortsatt i håndjern. Brystvortene mine struttet, og Alex tok den i munnen sin og småbet i den. Han vekslet med å kysse meg og små bite i brystvorten min. Den andre hånden beveget seg ned til klitoris så var helt klar. «Knull meg hardt nå» sa jeg. Jeg merket at Alex trakk seg vekk fra puppen min, og jeg kjente at han begynte å slikke og suge meg. Jeg løftet rumpa litt opp og Alex holdt meg under rumpa og slikket meg. «Nå sa jeg Knull meg hardt» Alex spredde beina mine, og trengte seg inn i meg. Jeg tok imot han og han støtet hardt og dypt inn i meg med den store harde pikken. Orgasmen min bygget seg opp, og jeg kom igjen og igjen. Han løftet beina mine opp på skuldrene sine, og kom enda lengre inn. Jeg var igjen klar til å oppnå flere orgasmer. Jeg stønnet og Alex støtet hardere for hvert støt han tok. Jeg kom igjen og Alex kom også rett etterpå. Han ble værende der, mens han tok ned beina mine, og løsnet opp  øyebindet mitt. Han kysset meg, og tok av meg håndjernet. Alex ble liggende ved siden av meg og holdt rundt meg.

Etter en stund tok jeg på meg klærne og Alex kysset meg lidenskapelig, og sa at han hadde savnet meg

Kommenter