Massasjelys- et erotisk sextilbehør

Hvis du virkelig har lyst til å krydre sexlivet ditt, la oss introdusere deg for noe enkelt, ikke veldig dyrt og et effektivt sextilbehør; massasjelys!

Disse type lys er perfekte til å eksperimentere og utforske hva som passer for deg og din partner. Lyset er ikke like intenst som for eksempel en flogger eller en pisk, og de krever ikke noe montering som for eksempel en sex-swing  men, de er definitivt vedt å legge til i soveromsrutinen.

Her er det du trenger å vite:

Hva er et massasjelys?

Ikke tro at disse lysene er like de som du selv har liggende hjemme – de er IKKE like! Et massasjelys er spesielt formulert for å smelte ved en lavere temperatur enn hva vanlige stearin lys gjør. Med andre ord vil ikke et massasjelys brenne av deg huden som et vanlig lys kan gjøre.

Lyset fungere slik at voksen smelter til en olje som man heller på huden, en vanlig massasje blir en ekstremt erotisk opplevelse.

Hvordan bruke et massasjelys?

For det første, det tar mellom 20-30 minutter før voksen er smeltet, tenn på lyset og bruk det til å sette en sexy stemning i rommet. Når voksen er helt smeltet heller man det utover kroppen! Hvis du virkelig vil spice ting opp, bruk et øyebind for å skape enda mer spenning for partneren din.

Ting du bør huske på:

  1. blås ut flammen før du heller voksen!
  2. du bør holde lyset 25-30 cm fra kroppen før du heller voksen ut.
  3. test gjerne temperaturen først på deg selv for å være sikker på at den ikke er for varm
  4. finn en plass på kroppen der huden er tykkere, gjerne på magen, øvre del av ryggen eller på lårene

Massasjelys har fantastiske dufter og setter en fin stemning i rommet. Føl deg både avslappet og erotisk sammen med din partner og kos dere!