MASKS ON

Pin it Reddit

 MASKS ON

Jeg satte meg godt til rette i stolen, og leste invitasjonen som jeg hadde fått. Den var fra Sebastian, og jeg ble så glad, for nå var det virkelig lenge siden jeg hadde sett den sexy mannen. I invitasjonen stod det skrevet at vi skulle ha masker på oss, og det skulle være på et slott som heter Klokkedal Slott. Jeg fant Klokkedal Slott på internett, og wow for et fantastisk Slott. Jeg så på datoen på invitasjonen og så at det var om noen dager enda. Det var jo bra tenkte jeg for jeg måtte få tak i klær og maske.

Dagen var endelig kommet, og jeg pakket en liten koffert, fordi jeg måtte reise til Slottet. Da jeg kom frem til Klokkedal Slott ble jeg vist til rommet mitt, som viste seg å være en suite. Wow for et rom, det var gull overalt og til og med på badet. Baderommet var veldig stort med både dusj og et badekar. Jeg så på klokken og det var tid til å gjøre seg klar til denne spennende, hete kvelden. Jeg tok på meg svarte stay ups, ingen truse, og en kort svart tettsittende kjole, og det blonde håret mitt skinte. Masken min var både i svart og sølvfarget med glitter på. Ville Sebastian kjenne meg igjen, og det ville jeg snart få vite, tenkte jeg for meg selv

Jeg gikk ned til stedet vi skulle være, og det hadde kommet mange gjester, og alle hadde masker på seg. Så spennende og pirrende dette var. En kelner kom bort til meg og gav meg et glass med champagne. Jeg tok den imot glasset, og kikket meg rundt. Flere menn kom bort til meg, og han ene strøyk meg på ryggen og ned på rumpa. Han hvisket i øret mitt og spurte meg om jeg var våt. Jeg rødmet litt så litt på han og sa at jeg var det. –  Vent på meg, og så forsvant mannen igjen. Jeg klarte ikke å se om det var Sebastian eller ikke. Dette blir en het kveld tenkte jeg for meg selv.

Jeg hørte noen si at vi måtte sette oss ned ved bordet, og der så jeg Sebastian. Det måtte jo være han, og han kom bort til meg. Han gav meg et kyss, og hånden hans beveget seg nedover ryggen min til den kom på rumpa mi. Møt meg i andre etasje etter middagen, sa Sebastian til meg. Vi satte oss ned ved bordet, og jeg oppdaget at mannen ved siden av meg, som hadde hvisket noe i øret mitt, satte seg tett inntil meg. Han så på meg og smilte, mens han la hånden sin på låret mitt, og strøyk meg på innsiden av låret, og fant min våte klitoris. Han stakk to fingre inn i meg, og jeg fikk problemer med å sitte stille og ikke lage noe lyder. Han fortalte meg mens han traff G punktet mitt, at han hadde avtalt med Sebastian at han skulle være sammen med meg og Sebastian etter middagen. Jeg klarte ikke å si noe, og han sa at jeg ikke fikk komme. Vel jeg klarte ikke å holde meg, så små bølger av orgasme kom.Så kom kelnerne med maten, og vinen.

Jeg satt og undret meg over denne mannen ved min side. Vanskelig å se med disse sexy maskene på. Hele stemningen var magisk og nydelig, gull på stolene, bordet var nydelig dekket. Jeg så at Sebastian sendte meg noen blikk, og jeg var fremdeles våt mellom beina etter de små orgasmene mine. Hånden til den mystiske mannen lå fremdeles og hvilte seg på innsiden av låret mitt, og strøyk meg litt inni mellom. Sebastian holdt en tale for selskapet, og samtidig takk for det var så mange som kunne komme til denne spesielle dagen. Jeg snakket med de rundt meg, og jeg lurte på hvem alle disse menneskene var. Det var jo vanskelig å se på grunn av maskene, og alt var så mystisk. Jeg koste meg med desserten og vinen, og jeg merket ikke at den mystiske mannen hadde godt fra bordet.

En av gjestene kom bort til meg og han ville at jeg skulle danse med han. Jeg svarte ja. Han tok min hånd, og vi gikk mot ball salen. Ved trappen stod Sebastian og den mystiske mannen og snakket, og de så meg ikke. Jeg gikk med mannen inn i salen, og danset. Det var mange gjester som danset. Plutselig kom det bort en mann til meg, og tok hånden min, og leiet meg ut i gangen. Det var den mystiske mannen, og han sa til meg at Sebastian ventet på oss i hans suite, og gav meg et klaps på rumpa. – Er du fortsatt våt, sa han til meg. Hvorfor måtte jeg lete etter deg, og jeg svarte må jo danse når man er på et slott. Han gav meg et klaps til på rumpa, og snudde meg rundt slik at han kunne kysse meg. MMM tenkte jeg, det var noe kjent med det kysset. Sebastian åpnet døren for oss, og han grep hånden min og trakk meg tett inntil seg. Han kysset meg heftig, mens den andre dro ned kjolen min. Den mystiske mannen bøyde seg ned og begynte å suge meg på klitoris. Han vekslet mellom å suge og slikke meg, og tok to fingre inn i meg. Du er våt, sa han og gav meg et klaps på rumpa. Sebastian hadde tatt av seg buksa, og den store harde pikken struttende mot meg. Jeg bøyde meg ned og lirket den på plass i munnen min, og begynte å suge den. Han andre presset seg inn bakfra og støtet dypt og hardt. Jeg tar den store harde pikken ut av munnen min, og kned pikken frem og tilbake til han kom. Jeg stønnet for han støtet hard og dypt inn og ut til vi kom på likt.

 

Vi hadde ennå maskene på oss, og jeg var nå naken med to sexy menn med maske på. Sebastian la meg ned på den store sengen, og ba meg ligge på siden. Sebastian begynte å kysse meg, og brystvortene ble stive. Han tok brystvorten min og sugde litt på den, mens den andre hånden fant klitoris, som var blitt klar igjen. Han andre sexy mannen la seg bak meg, og begynte å massere meg på rumpa, og rundt anus. Han tok litt glidemiddel, og gjorde hullet vått, og han presset seg inn i det trange hullet. Sebastian presset seg inn i den våte musen min. For en følelse av å bli tatt av 2 menn samtidig, og jeg stønnet, og Sebastian kysset meg. Jeg kjente også noe hardt på rumpa mi, og jeg kunne skimte en paddel. Igjen og igjen ble jeg tatt med dype og harde støt. Orgasmen min bygget seg opp, og vi alle kom på likt. De trakk seg ut av meg og vi ble liggende sammen alle tre med maskene på, og vi sovnet

 

Etter en time våknet jeg, og jeg måtte vekke mennene. Jeg så på den andre mannen, og det var noe kjent med han. Stemmen hans og håret og ikke minst kysset. Jeg måtte bare stryke på han litt. Kan jeg nå få se hvem som skjuler seg bak masken? Jeg ble temmelig overrasket over å se hvem det var. Å Allan det var deg. Jeg har savnet deg slik etter vårt forrige heftige møte. Jeg har savnet deg jeg også, svarte Allan. Vi må ta på oss klærne og masken igjen, og fortsette festen med gjestene i ballsalen, og vi skal kose oss alle vi tre igjen i natt Allan jeg vil danse med deg resten av kvelden, og han tok min hånd og trakk meg inntil seg og kysset meg. Ja, svarte han, nå slipper jeg deg ikke igjen, for du er min.

Kommenter