MASKERADEBALLET

Pin it Reddit

 

MASKERADEBALL

Jeg tok frem min invitasjon til maskeradeballet og så på den, og jeg kjente at spenningen i kroppen min økte, for i kveld skulle det skje. Det kunne jo være at jeg fikk se Sebastian i kveld, tenkte jeg for meg selv. Jeg ble kåt og våt bare ved å tenke på han og på vårt møte vi hadde sist. Jeg bestemte meg for at jeg kunne ta med meg noen pirrende ting med meg på maskeradeballet. Jeg tok opp Womanizer Starlet 2 klitoris stimulator, og jeg kjente at jeg var dryppende våt og kåt. Jeg tok den i hånden og tok litt vannbasert glidemiddel på den og la meg ned på sengen. Jeg lirket av meg den våte trusen, og lot den ene hånden på brystet mitt og masserte den, mens den andre hånden plasserte jeg womanizer på klitorisen min. Den har en stillegående motor og de 4 heftige styrkene varte det ikke lenge før jeg kom, og kom igjen og igjen. Jeg måtte hvile meg litt etter alle disse intense orgasmene. Jeg tenkte for meg selv at denne ville jeg ha med meg i selskapet og la den oppi vesken min. Der etter fant jeg en penis ring med kamera, og jeg smilte for meg selv. Det kan jo bli spennende å se seg selv etterpå. Jeg fant mine heftige Fifty Shades vaginakuler, og la disse også oppi vesken min.

Mens jeg sto i dusjen med varmt vann fossende over min nakenhet, kunne jeg ikke få tankene mine vekk fra den siste gangen Sebastian og jeg var sammen. Mens jeg gjenopplevde minnet i hodet mitt, beveget jeg langsomt hånden nedover magen min og stoppet da jeg nådde den følsomme klitten. Lengselen etter å føle den deilige følelsen han hadde gitt meg, gjorde at jeg begynte å jobbe fingeren i en fjærlett sirkulær bevegelse mot klitten min. Jeg tenkte på tungen hans som strøk over de mottakelige stive brystvortene mine som ba om å bli sugd. Jeg begynte å øke hastigheten på fingrene mens jeg spilte scenarioet i reprise i hodet der han stakk to fingre dypt inni den varme dampende grotten min… Han gjorde meg gal. Jeg tok min store Big Boyz dildo med sugekopp, og jeg presset meg ned på den og fylte meg helt opp. Jeg beveget meg opp og ned og stønnet. Jeg økte tempoet, og det varte ikke lenge før jeg kom. Åja, jeg trengte å være med ham igjen Jeg trengte ham sårt på samme måte som jeg var sikker på at han trengte meg. Denne kvelden var sikret til å bli eksplosiv. Jeg gjorde meg ferdig med dusjen, gikk ut av den, og tørket meg.

Jeg tok på meg svart blonde undertøy, hofteholder og stay ups strømper og ingen truse siden kvelden kom til å by på noe spennende. Svart lårkort kjole som fulgte kurvene mine med matchende maske til. En svart kappe med gull kanter og ekte edelstener på glitret da lyset skinte på dem. Midt lyse lange bølgende hår la seg fint og skinte som en engel Jeg satte inn i meg Fifty Shades vaginakuler, og når jeg beveget meg litt kjente jeg at det bygget seg opp orgasmer. Jeg sminket meg og tok på meg en rød leppestift, og tok på meg sko med høye hæler. Jeg tok også på meg den mystiske masken og tenkte på Sebastian. Ville jeg klare å kjenne han igjen når han hadde maske på undret jeg meg.

Min privatsjåfør åpnet døren for meg og gav meg en champagne glass. Jeg kikket oppi vesken og smilte for meg selv. Liv vakten min satt foran med sjåføren og snakket med han. Da vi hadde kjørt en stund var vi fremme, og privatsjåføren min åpnet døren for meg, og sa sees senere.

Det var mange gjester som hadde ankommet selskapet, og alle hadde masker på seg. Det var spennende for du visste ikke hvem som var bak masken. Liv vakten min fulgte etter meg litt på avstand. Jeg fikk en velkomst drink av en kelner. Et band spilte musikk og jeg kikket rundt på alle gjestene som var der Jeg kjente med ett en hånd som tok meg rundt livet og trakk meg tett inntil han. Jeg kjente ereksjonen hans presse seg mot meg, og min vagina kuler pirret meg og gav meg små orgasmer hele tiden. Jeg snudde meg rundt og jeg ble møtt av et heftig, bløt kyss.- Jeg har savnet deg, og tenkt på deg siden sist jeg holdt rundt deg, sa Sebastian til meg. Sebastian var lignende kledd som Batman med kappe, og så temmelig sexy ut. Sebastian gav meg enda et kyss og tungene våre lekte med hverandre. Vi sees etter middagen sa han og ble plutselig borte i folkemengden. Jeg ble stående å se etter han, og tenkte at han var sexy.

Jeg bestemte meg for å ta ut vaginakulene så jeg fant toalettet og gikk inn der. Det var ingen andre der, og jeg gikk inn på et avlukke og dro de ut. Men jeg var fortsatt kåt på Sebastian, så jeg tok opp Womanizer igjen og satte den på klitoris. Jeg små stønnet litt, for det kom så mange og intense orgasmer.

Smilende fornøyd gikk jeg ut, og fant bordet der jeg skulle sitte. Jeg kunne se at Sebastian så på meg bak masken sin. Det var god middag og dessert og mye gode drinker til. Jeg snakket med dem jeg satt med og undret meg over hvem de var.

Jeg satt egentlig og håpet på at det åpnet det seg en mulighet slik at jeg kunne slippe ubemerket unna. Jeg så og søkte ham med blikket. Jeg fant ham og ga ham et lite nikk for å indikere at det var nå de burde gå de som var med ham. Jeg snudde meg og gikk opp trappen og ventet på ham. Han unnskyldte seg et øyeblikk for å fylle opp glasset sitt. Han rundet hjørnet og gikk opp trappene til der jeg ventet på ham.

Han trakk meg inntil seg og holdt armene sine rundt meg, mens han åpnet en dør til ett av soverommene. Han kysset meg på halsen min. Hjertet mitt hamret nervøst da døren lukket seg bak oss. Tuppen av tungen hans berørte leppene mine og jeg la håndflatene flatt mot brystet hans. Munnen hans søkte min og tok den med et voldsomt kyss som gjorde meg helt mo i knærne – knelende. Jeg ville ha ham, trengte ham til å synke dypt med meg, slik at jeg kom gjentatte ganger til jeg ikke kunne lenger. Ja jeg var i trassig humør. Han snudde meg rundt til ryggen min var vendt mot ham. Han la en finger på hver stropp på kjolen og dro den ned til midjen min. De store hendene hans tok brystene mine. Jeg kunne knapt trekke pusten da tomlene hans forførende begynte å gni brystvortene mine til han kjente at jeg ble våt. Jeg lente meg tilbake mot ham og stønnet dypt. Åh, dette kom til å bli deilig. Han bøyde seg ned for å kysse meg på siden av halsen og slapp brystene med hendene slik at han kunne dra dressbuksen sin ned over hoftene til den falt ned på gulvet. Han la den ene armen rundt livet mitt mens den andre flyttet seg nedover magen hennes til blomsten min der han var spent på å finne en annen barriere som måtte fjernes, og lot fingeren gli langs kjønnsleppene mine. Den silkeaktige sødmen min var noe som han aldri hadde opplevd tidligere. Det strømmet fra meg som regn fra en stormfull himmel og det var like før det dannet seg en liten dam i hånden hans. Jeg stønnet enda høyere da han gned den hovne klitten min. Jeg la hånden på toppen av hans og begynte å presse mot bevegelsen hans. Jeg byttet fingrene hans med en av fingrene mine og han flyttet den enda lengre ned og gled den dypt inn i meg. Jeg begynte å gni klitten min og holdt samme rytmen som ham mens han beveget fingeren inn og ut. Pusten min ble ujevn og han kunne føle at jeg spente meg oppover. Han tok det venstre brystet mitt i hånden sin og begynte å jobbe med brystvorten min igjen mens han økte farten med den andre granskende fingeren. Jeg holdt samme tempoet som ham mens jeg rullet hoftene enda hardere mot hånden hans. Akkurat da jeg kjente at jeg ikke klarte å holde igjen lenger, stakk han inn enda en finger som tok meg over kanten til en kraftig, men søt utløsning. Jeg dro av meg kjolen og sparket den til side. Jeg klarte å vri meg rundt i favnen hans. Deretter dyttet jeg ham forsiktig bakover mot den store sengen mens jeg løsnet slipset hans. Da vi nådde sengen, hadde jeg fjernet både slipset og kappen hans og arbeidet meg nedover knappene på skjorten hans.

Jeg strøyk hånden opp langs brystet hans, over skuldrene og dro skjorten av ham. Jeg kysset ham med lette kyss langs brystet hans mens jeg prøvde å løsne beltet hans. Jeg kneppet opp buksene og dro dem ned sammen med trusen hans. Jeg tok frem penisringen med kamera og tredde den på den erigerte pikken hans. Jeg tok pikken hans i hånden min og strøyk den forsiktig. Han stønnet med svake åndedrag mens jeg knelte foran ham. En liten perle av svette kom til syne i pannen hans. Jeg trykket tungespissen min lett mot roten av pikken hans og jobbet seg oppover skaftet til jeg nådde toppen og slikket forsiktig hodet. Det kom et dypt stønn fra halsen hans. Jeg tok ham dypt inn i den varme munnen min og jobbet meg hele veien ned. Han la hendene på hodet mitt for å hjelpe meg med å holde ham stødig. Jeg sugde han mens jeg arbeidet munnen min opp og ned på ham. Jeg strøyk ham lett med den ene hånden mens jeg samtidig sugde ham. Jeg passet på at penisringen med kamera satt riktig på. Jeg følte at han ble enda hardere inni munnen min og jeg visste at det var like før han kom Han trakk meg vekk og stoppet meg. Han løftet meg opp og la meg ned på sengen. Han spredde bena mine fra hverandre med sine egne og senket seg ned på meg. Jeg følte at tuppen av pikken hans begynte å trenge inn i meg og jeg klynket av forventning. Han skyver fra med kraft og trengte dypt inn i meg helt til han kjente at han var nesten i bunnen. Han begynte med å bevege seg sakte inn i meg og presset dypere og dypere inn i meg. Han økte deretter tempoet gradvis. Han kjente at jeg begynte å riste under ham og at jeg var nær ved å komme nå. Han beveget seg inn og ut enda hardere og raskere. Jeg kjente at den dype og intense orgasmen kom og kroppen min sto i bue. Sebastian kom inn i meg og ble værende inni meg. Han kysset meg lenge og ømt. Han tok av seg penisringen og jeg sa at det blir kjekt å se filmen.

Vi tok på oss klærne, og avtalte å møtes nede i gangen. Han gikk i forveien, og jeg ble værende litt igjen for å ordne med sminke. Det banket på døren og det var liv vakten min som sa at vi måtte forte oss hjem. Jeg sa at Sebastian skulle bli med meg hjem til villaen min. Jeg gikk ned og fant Sebastian og han ville bli med meg hjem. Privatsjåføren min kom i sin store Limousin med sotete vinduer. Vi satte oss bak, og der kunne ingen høre oss.

Jeg var fortsatt kåt på Sebastian og han begynte å kysse meg. Jeg reiste meg opp og skrev over han. Jeg kjente at han også var klar og han åpnet buksen sin, og tok den av. Jeg kysset han og tok fingrene mine i håret hans. Han lirket pikken på plass og jeg begynte å ri han. Han traff G punktet mitt og støtet hardt inn i meg. Han økte tempoet og støtet hardt inn og ut, og jeg kjente at orgasmen var på vei.  Jeg lente meg bakover, og ropte ut min orgasme og Sebastian kom han også og ropte ut sin orgasme.

Da vi var hjemme koste vi oss i sengen, og Sebastian lå tett inntil meg resten av natten. Han kysset meg ømt og heftig og sa at han hadde savnet meg og han gledet seg til neste møte.

 

 

Kommenter