MÅ HA DEG NÅ

Pin it Reddit

MÅ HA DEG NÅ

Det var en deilig morgen og jeg kunne se solen skinte mellom gardinene der jeg lå i sengen, og det var snart helg. Jeg skulle møte en venninne og vi skulle ut på en nattklubb for å danse og kose oss. Lørdagen kom og jeg følte meg oppladet, jeg sminket meg minimalt rundt øynene, men hadde en knall rød leppestift og hadde på en utrolig sexy og kort kjole som jeg hadde kjøpt på vei hjem fra jobben. Den var svart, gikk akkurat under rumpa og hadde tynne stropper. Jeg tok på meg høye støvletter i skinn og mitt blonde, lange hår hang lett over skuldrene. Jeg følte meg klar og sexy

Jeg traff min venninne utenfor nattklubben, og vi gikk inn og fant dansegulvet. Etter en stund på dansegulvet gikk vi til baren for å bestille nye drinker. Jeg møtte blikket til en mann jeg aldri hadde sett før, han var høy, muskuløs og hadde kort mørkt hår. Jeg kjente jeg ble varm i skrittet av at han så på meg, så mørke og sexy øyne hadde jeg aldri sett før. Jeg dro nesten alltid hjem alene. Men ikke denne gangen tenkte jeg, jeg bare måtte ha han. Jeg tok drinken min i hånden og gikk bort til han, jeg smilte søtt og så han dypt inn i øynene. Han smilte tilbake med en skjevt smil og jeg kjente det kilte i skrittet. Vi satte oss i en bås bakerst i klubben, vi pratet i noe som føltes som en evighet om alt og ingenting. Han fortalte meg at han het Robert, og jeg sa hva jeg het

Han la hånden min på låret mitt og strøk den forsiktig oppover, jo nærmere skrittet han kom, jo mer kåt ble jeg. På dette punket var jeg så kåt at jeg ikke klarte å sitte stille, jeg bevegde smått på hoftene og bet meg forsiktig i underleppen. Han så på meg men lyst i blikket, så lente han seg frem og hvisket meg i øret ‘’jeg vil ha deg, nå!’’. Jeg klarte ikke å få ut et eneste ord og bare nikket smått. Han kysset med nedover halsen mens han klemte innsiden av låret mitt. ‘’Jeg kommer straks tilbake’’ sa jeg og gikk til toalettet. Jeg så meg i speilet og passet på at alt så bra ut, dyttet opp puppene og tok av meg g-strengen. Når jeg kom tilbake til han så la jeg den i lomma hans, han så på meg med et stort glis om munnen og så kysset han meg. Idet leppene hans traff mine så kjente jeg en strøm av varme og kribling som traff skrittet mitt, jeg stønnet forsiktig mens tungene våre danset sammen.

Han tok hånden sin lengre opp og traff skrittet mitt, bare av å kjenne hans berøring på mine ytre lepper gjorde meg mer kåt enn jeg noen gang hadde vært. Så kom lyset på og musikken dempet seg. Robert lurte på om jeg ville bli hjem til hans hus, og jeg svarte at det ville jeg og gav han et våt, het kyss. Jeg små bet litt i leppen, og jeg så at han så på meg.

Robert tok hånden min, og jeg så venninnen min snakke med en mann. Hun vinket til meg og sa ringes senere.- Kom nå sjåføren vår venter, sa Robert og holdt armen rundt livet mitt, og førte meg ut av nattklubben.Robert vinket til en bil, og den kom, og Robert sa til Sjåføren hvor han skulle kjøre til. Jeg satte meg inn i bilden, og Robert satte seg ved siden av meg. Han førte hånden sin på den harde pikken sin. Han åpnet opp buksen sin, og sa med en bestemt stemme- sug meg nå. Jeg så på han og bøyde meg ned og lirket den inn i munnen min. Den andre hånden tok jeg rundt pikken og masserte den opp og ned. Etter en stund stoppet jeg og satte meg opp. – Hvorfor stoppet du? Og jeg smilte bare til han. Bilen stanset, og vi var fremme. Et stort hus og en stor hage. På baksiden her har jeg en stall og hester sa han til meg. Jeg svarte at jeg likte godt hester. Han tok hånden min og vi gikk bort til stallen. Hestene var nydelige. Robert holdt rundt meg og vi gikk inn i en ren boks. Det var litt høy der, og et stort teppe eller et dekken til hesten. Robert begynte å kysse meg heftig og intenst, og jeg kjente at jeg ville ha han inni meg.- Jeg må ha deg nå, sa jeg til Robert.  Robert reiv av meg klærne, og der stod jeg naken i en stilboks. En ny opplevelse, tenkte jeg for meg selv. Robert så veldig sexy ut der han stod og betraktet meg. Han holdt en liten pisk i hånden, og han sa til meg at jeg måtte stille meg på alle fire, og jeg gjorde som han sa. Jeg var så klar, og jeg dryppende våt. Med ett kjente jeg et slag på rumpa, og et til. Robert presset seg inn bakfra med dype støt inn og ut. Jeg stønnet og fikk enda et klaps på rumpa så det svei. Robert støtet og støtet dypt inni meg og økte tempoet sitt og tømte seg inni meg. Han hjalp meg opp og kysset og hjalp meg med klærne mine. Vi går inn nå, men i morgen kan du låne ride klær av meg så skal vi ta oss en tur.

Det var et stort hus, og Robert førte meg inn på soverommet. Ta av deg klærne og legg deg i sengen, sa Robert. Og hva gjør jeg nå, tenkte jeg. Ridetur sammen med denne ukjente mannen. Vel jeg får vel se hva som skjer, tenkte jeg med meg selv. Robert kom inn på soverommet og stod der naken foran meg. Jeg sprede beina automatisk, og Robert tok på meg et håndjern. Du blir her i natt og resten av helgen for du er min, sa Robert og presset seg inn i meg. Han beveget seg inn og ut av meg og jeg kjente at den var stor og fylte meg på ny. Han tok beina mine på skuldrene sine og trengte seg dypere inn i meg. Jeg stønnet, og han økte tempoet sitt og vi kom på likt. Han la seg ned tett inntil meg og vi sovnet.

Jeg våknet opp om morgen, og solen tittet gjennom gardinene. Jeg undret meg på at dette var bare en drøm, men jeg oppdaget at jeg ikke var alene. Den sexy mannen fra nattklubben lå i sengen. Robert våknet og gav meg et kyss. Robert reiste seg fra sengen og fant frem mine ride klær, og ridebukse passet perfekt.

Etter en god frokost hentet vi hestene. Kan du ri spurte han meg, vel bare litt svarte jeg. Robert hjalp meg opp på hesten, og så red vi ut på en liten tur. Hestebevegelsene var så herlige og de deilige rytmene fra hesten, og jeg kjente at jeg var blitt kåt igjen. Vi red hjem og satte hestene inn i stallen. Robert kom bort til meg og begynte å kysse meg intenst. Jeg kunne kjenne at han var blitt hard og klar. Robert tok på brystene mine, og en hånd åpnet han opp buksen og fant frem til klitoris. Jeg hadde klart å åpne buksen hans og pikken var blitt stor og hard. Jeg masserte den litt og lekte litt med den. – Bøy deg frem, sa Robert og jeg gjorde som han sa. Han presset seg inn bakfra, og han kom dypt. Han kjørte på hardere og hardere og han kjente at jeg var trang. Han gav meg et klaps på rumpa, og samtidig økte han tempoet og kom inn i meg. Når vil du ha neste ridetur med meg?

 

Kommenter