Lengre orgasme med prostata stimulering

Pin it Reddit

 

Lengre orgasmer med prostata stimulering

Man har ikke opplevd skikkelig orgasme før man har fått en prostataorgasme.

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens G-punkt.

Prostata er tross alt er en viktig erogen sone hos menn. Heldigvis er det flere og flere som får øynene opp for å oppleve dypere og mer langvarige orgasmer

Man har ikke opplevd skikkelig orgasme før man har fått en prostataorgasme.

Det er mange andre som er skeptisk til å begynne med og tenkte at ingenting skal opp der. Likevel var det noe som vekket nysgjerrigheten og flere menn er intressert til å utforske denne nytelsen som gir enda bedre orgasmer. Tenk om man skulle gått gjennom livet uten å ha gitt dette en sjanse?

Det er ingen tvil om at stimulering av prostata er en viktig del av mannens seksualitet, og at riktig stimulering kan gi en annerledes og intens orgasme.

Mange menn har kanskje kjent hvor deilig det kan være å bli stimulert utvendig på perineum mellom ballende og anus, og rundt anus, men man vil oppleve en enda mer intens følelse om man stimulerer fra innsiden.

Prostata kan nemlig stimuleres både fra innsiden og utsiden, men det er på innsiden man vil oppleve de kraftigste orgasmene. Anus har like mange nervetråder som penis og er en av mannens mest erogene soner.

Prostatakjertelen sitter ca. 4 – 8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen. Det kan kjennes ut som et litt hardere område, omtrent på størrelse med en valnøtt. Mange menn opplever at det kjennes godt å massere dette området, eller når noen masserer det.

Dypere og lengre orgasmer

Mange menn forteller at de bruker prostatastimulering for å utløse ekstra dype orgasmer.Man kan kose deg på egen hånd og oppleve noe mer enn den vanlige håndjobben, eller la partner gi en helt ny opplevelse. For tro meg, man vil bli overrasket over hvor mange kvinner som har lyst til å eksperimentere mer med sin partner

Slik går du frem

  1. Vær skikkelig tent

Det er viktig å ta seg god tid, spesielt om du ikke har mye erfaring med denne typen stimulering. Sørg for å være ordentlig opphisset, og at penis er erigert. Bruk også et godt glidemiddel for analsex, det er et tykkere glidemiddel som lindrer ubehag og gjør det enklere å slappe av.

  1. Bruk fingeren til oppvarming

Start med å føre en finger rundt analåpningen til du kjenner at kroppen slapper av og du får ført en finger inn. La fingertuppen presse forsiktig opp mot magen mens du fører den inn helt til du treffer prostatakjertelen noen få cm opp. Press forsiktig i en slags «kom-her-bevegelse».

  1. Finn riktig teknikk

Prøv dere frem. Det er vanskelig å si hvordan hver enkelt liker å bli stimulert, noen menn liker direkte stimulering ved at man presser fingeren mot prostata, andre elsker roterende bevegelser rundt og over kjertelen, og noen liker at man drar fingrene frem og tilbake over kjertelen.

  1. Kombiner med oralsex

Et godt tips er å gi prostatastimulering mens man har andre typer sex som oralsex og onani. Det gir den perfekte kombinasjonen hvis man vil ha alt på én gang.

Slik velger du riktig prostatavibrator

Sexleketøy for menn har hatt en enorm utvikling de siste årene, og prostatastimulering har aldri vært enklere enn det er nå. Og når man har funnet prostatakjertelen med fingrene, og kanskje opplevd de unike orgasmene – hvordan kan vi gjøre det enda bedre?

Da mør man absolutt gå til innkjøp av en prostatavibrator. Og en god prostatastimulator bør ha en buet tupp slik at den treffer prostata

Det er viktig at man bruker andre typer analplugger, og at den må også ha en bred base slik at man ikke risikerer å få hele pluggen inn i endetarmen. I tillegg har de fleste prostatastimulatorer vibrering for økt effekt.

Et eksempel for en veldig god prostatavibrator er fra We Vibe Vector. Denne er designet spesielt for prostatastimulering – to kraftige motorer stimulerer prostata og perineum. Vector er 100% vanntett, og kan fjernstyres med mobilen der man kan designe sine egne vibrasjonsrytmer, eller invitere andre til å styre den.

Gi han en gave han sent vil glemme

En orgasme er den deiligste gaven du kan gi, og hvis den i tillegg er ekstra kraftig vil det være en gave han sent vil glemme.

Oppfordrer alle til å kjøpe en prostatavibrator i gave til sin kjære for å utforske mannens orgasme.

Det å prøve noe nytt som er prostatavibrator kan gi det lille ekstra som mange savner i sexlivet sitt. Og når man vet det finnes noe som kan gjøre orgasmen sterkere og lengre, så bør man jo ønske å prøve

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter