Lange blanke sexy støvletter

 

Lange blanke sexy støvletter

Jeg hadde vært på handletur i butikken og Espen så på meg og sa « Hva har du i posen din?»  Opp av posen dro jeg fram et par lange, blanke støvler. Da jeg prøvde dem for han, så jeg med en gang at det bulet ut i buksen hans. Jeg smilte til han og sa at under dette korte skjøret så har jeg ingen truse på meg.

– Nå? Hva synes du, spurte jeg og så spent på han.

Jeg gikk bort til ham og satte meg på fanget hans og sa – Se på støvlene mine. Kjenn på dem også, hvis du har lyst.

Fingrene hans begynte å gli kjærlig opp og ned over de glatte og blanke støvleskaftene mens jeg knappet opp buksa hans for å få fram den store harde pikken Jeg runket den sakte noen drag før jeg satte meg over den. Pikken forsvant opp i den varme og kåte musen min. Jeg red som en erfaren rytterske som hadde full kontroll over hesten sin.

Vi pirret og lekte med hverandre uten å være redde for at det skulle gå for tidlig for noen av oss. Han visste nøyaktig når jeg kom til å få orgasme. Det samme visste jeg om Espen. Han løftet meg opp slik at han ble stående og pule meg. Jeg låste bena mine fast rundt midjen hans så det skulle bli lettere å holde rundt meg.

Til slutt bar Espen meg ut på kjøkkenet uten å ta pikken ut avden våte musen min. Han satte meg ned på kjøkkenbenken og fortsatte å støte inn og ut av meg med dype og harde støt, fremdeles med de fastlåste støvlene rundt hoftene hans.

Nå nærmet vi oss raskt orgasme begge to, og vi kysset hverandre hardt og krevende da eksplosjonen kom. Orgasmen min varte og rakk. Taktfast fortsatte Espen å pumpe pikken ut og inn av musen min lenge etter at han var tom for sæd.

– Hva synes du om de nye støvlene mine? Er de bra nok å knulle med, spurte jeg.

– Mer enn bra nok, svarte han og kysset meg lenge og intenst.

– Dette var jo bare en liten test. Den virkelige støvelprøven kommer i kveld. Eller hva, spurte jeg.

– Ja, det blir det og i kveld skal støvlene virkelig prøves, svarte han.

Lykkelige og tilfredse gikk vi inn i stua og la oss på sofaen for å hvile ut etter strabasene. Jeg sovnet med en gang, og han la et mykt og deilig pledd rundt meg. Da han kikket bort på meg, fikk han ståpikk med en gang da han så de sorte og blanke støvlene jeg hadde på bena. Men Espen måtte ha sovnet likevel. For da han våknet, lå jeg i den samme stillingen mens han lå med ståpikken i hånda.

Han begynte å runke der han lå og tittet på meg. Til slutt fant han en jumper i sofaen som sædspruten hans hadde landet på. Da han våknet igjen, en god stund senere, var det bare støvlene igjen i sofaen og jeg var borte. Fra badet hørtes det brus fra rennende vann…