LÆR DEG DENNE ORGASMETEKNIKKEN EDGING

Pin it Reddit

LÆR DEG DENNE ORGASMETEKNIKKEN EDGING

Lær deg å forsinke orgasmene dine igjen og igjen. Belønningen? Enda kraftigere klimaks!

Skal man holde igjen orgasmen?

Ja, for orgasmer blir ofte bedre når den har fått bygge seg opp over lang tid.

Edging er visst en greie, og nei, vi snakker ikke om å ha dårlig mobilnett på telefonen, men om å utsette orgasmen.

Det er ingen hemmelighet at timing kan være vanskelig når det kommer til orgasme, for det er strengt tatt i ytterst få tilfeller at du og din partner klarer å nå klimaks nøyaktig samtidig (du vet, sånn som på film). Edging kan visstnok være løsningen på det da. Edging er i den enkleste forstand en onaniteknikk som går ut på å utsette orgasmen, altså forlenge nytelsen og den deilige følelsen av å være sprengkåt

Kunsten er å stoppe før det blir umulig, altså før du kommer til «point of no return». Hvis du tenker deg en opphisselsesskala som går fra 0 – 100, så må du sette ned tempoet eller stoppe opp når du kommer på rundt 90-95. Fortsetter du da er det lett å miste kontrollen og da vil det mest sannsynlig gå for deg.

Når «temperaturen» synker, gjør du det som skal til for å få den opp igjen, og på denne måten kan du ligge å kose deg med en av de deiligste følelsene du kan ha. Du blir på en måte liggende å ri på orgasmebølgen, og denne kan du med trening få til å vare lenge.

Du vil ha lengre og dypere orgasmer er det viktig at du øver på egenhånd, helst i rundt 45 minutter. For jo lengre tid du bruker, jo mere energi bygges opp i kroppen, og jo bedre orgasmer får du.

Anbefaler derfor at du stimulerer deg selv til du er nær å komme, så puster du dypt inn noen ganger mens du holder en fem sekunders pause, så forsetter du igjen.

Som hovedregel har orgasmer en superpositiv effekt på oss, men det finnes forskjellige former for orgasmer og noen orgasmer tapper oss for energi, og gjør oss trøtte. Derfor arbeider man i tantra mye med sine orgasmer så man lærer å få orgasmer som ikke dreper energien

Ekstra nyttig for menn å kunne edging

Edging er en teknikk mange menn kan benytte seg av, spesielt hvis man ofte sliter med for tidlig sædavgang.

De kan lære seg å holde tilbake sånn at det ikke går for fort under samleie, noe som sjeldent eller aldri er tilfelle for damer. Det er utelukkende positivt at menn lærer å holde orgasmen tilbake. Det beste er uansett å ikke ha fokuset kun på samleiet når man ligger sammen, for det er ikke veldig tilfredsstillende for damene,

Mannen sin måte å tilfredsstille seg selv på er veldig lik penetreringsteknikken, så det er ikke rart at det nesten alltid går for menn når de ligger med damer. Damers onaniteknikk varierer så klart, men den er som regel forbundet med massasje av klitoris utvendig.

Hvis ikke klitoris får den samme behandlingen under sexen, så er sannsynligheten for at det skal gå for henne svært liten. Sånn er det, fordi anatomien vår er sånn

Ikke alle orgasmer er like digge; mens én orgasme kjennes ut som et spakt fyrverkeri, kan en annen orgasme kjennes ut som tusen atombomber som sprenger unisont. Hele kroppen spenner seg i en bue og du mister all kontroll…

Hva om du kunne komme slik hver gang? Med rett teknikk er det mulig å styre intensitet og timing på orgasmene, slik at både du og kjæresten blir mer fornøyd. Teknikken kan brukes av både kvinner og menn.

Hva er edging?

Edging er en orgasmeteknikk ment for å forsinke orgasmen til enten deg selv eller en partner. Det gjøres ved å stoppe stimuleringen rett før du når “kanten”, altså rett før du når klimaks. Gjør du dette noen ganger i løpet av et samleie, eller alene, vil du bygge opp til en mye sterkere orgasme.

Hva er fordelene med edgning?

En orgasme er seksuell spenning som slipper, og jo mer spenning du har opparbeidet deg, jo kraftigere vil orgasmen føles når du først tillater deg selv (eller en partner) å komme. Hvis du praktiserer edging over flere uker og måneder, vil du få ekstremt god selvkontroll og være i stand til å kontrollere når og hvordan du får orgasme. Dette kan være en stor fordel for par som ønsker å komme sammen, eller hvis du sliter med å komme for tidlig.

Det er også deilig å få kvalitetsorgasmer hver gang!

Hvordan lærer jeg meg edging alene?

Den enkleste måten å bedrive edging på er å onanere til du føler at du er på nippet til å komme, for deretter å stoppe i en kort periode, men ikke så lenge at du mister interessen. Gjenoppta stimuleringen og stopp igjen. Gjør dette et par ganger til og se hvordan du føler deg. Kanskje kan du begynne med å utsette orgasmen én gang, for å øke til 2-3 ganger neste gang.

Når vet jeg når jeg nesten får orgasme?

Er du usikker på når du skal stoppe? Ofte gir kroppen deg noen signaler. Pulsen øker, pusten blir tyngre og kroppen spenner seg. Stopp når du kjenner at fjeset begynner å rynke seg og tærne krøller seg, noen sekunder før orgasmen skyller over deg.

 

Hvordan bruke edging sammen med partner?

I likhet med solo-regimet, bør du stoppe stimulansen som står i fare for å få deg over kanten. En enkel måte å gjøre dette på uten at det blir påfallende, er å bytte stilling. Du kan også rette oppmerksomheten din mot å glede partneren din, heller. Eller ta en kort pause.

Når du har blitt komfortabel med tippepunktet ditt, kan du cruise med i faresonen litt lenger. Fordelen med å bli en god edger er at dere får kvalitet på sexen deres, og begge parter får god tid til å bli kåt og klar. Når du har blitt en riktig god edger kan du bestemme deg for når du vil komme. (Perfekt når dere vil komme i kor.)

Hvordan bruke sexleketøy i edging?

Når du bruker sexleketøy under edging gjelder samme prinsipp. For en kvinne kan det være fint å bruke en wand eller en vibrator på laveste styrke, og dra opp intensiteten sakte, for så å fjerne den i det avgjørende øyeblikket.

For en mann kan Fleshlight Stamina være et ypperlig alternativ for å trene på utholdenhet. Manta penisvibrator egner seg godt å bruke sammen med en partner.

Kan man bruke edging i BDSM? 

Ja, i BDSM-miljøet heter det gjerne orgsasmekontroll. Det vil si at den ene parten tar makten over den andres orgasme.. En partner er f.eks.bundet til sengen, hjelpeløs. Den andre partneren gjør som han vil og erter henne for å komme nær orgasme, for så å nekte.

 

Kommenter