KLAR TIL Å VÆRE DRISTIG – BONDAGE

Pin it Reddit

 KLAR TIL Å VÆRE DRISTIG – BONDAGE

Er du klar for noe nytt på soverommet? Liker du å være litt dristig, eller ser du etter noe som kan fornye sexlivet? Da kan bondage være noe for deg! Bondage er kunsten å binde, lenke, eller på andre måter begrense en persons mulighet til å bevege seg fritt. Mange av dere har kanskje fantasert om, eller til og med prøvd, å bli lenket fast til sengen med håndjern eller silkebånd. Hvorfor ikke gjøre fantasiene til virkelighet og prøve noe nytt og spennende?

Husk at bondage skal være basert på samtykke og felles enighet. Det handler om å hjelpe hverandre å utforske spennende fantasier i trygge omgivelser. Bondage er best med en partner du kan stole på, og som du er trygg på vil respektere dine ønsker og behov.

Det er mange grunner til at bondage kan være en sunn del av et moderne sexliv. Det å utforske egne seksuelle fantasier i trygge omgivelser er en flott måte å lære mer om sin egen seksualitet. Kanskje får du mye sterkere orgasmer når du er bundet og kontrollert? Kanskje er det lettere å prøve noe du har hatt lyst til, men ikke turt å be om, når det ikke er du som «bestemmer»? Bondage kan også være en god måte å slippe unna tradisjonelle roller og forventinger.

En vanlig fantasi hos kvinner er tanken på å bli dominert, men hvorfor ikke snu det på hodet? Ikke la det som er «vanlig» eller «typisk» sette grenser for deres nytelse, gjør det du har lyst til der og da. Sleng partneren din ned på sengen, bind dem fast til sengen og ta kontrollen. Hvem vet, kanskje oppdager du helt nye sider ved deg selv? Drømmer du heller om å bli dominert? Det er helt greit, husk at det er ingen andre som kan bestemme hva som er godt for deg.

Mange par inkluderer elementer av bondage i sexlivet sitt for å krydre det litt Det aller viktigste i bondage er tillit, fordi den ene av partene blir bundet og dermed er sårbar.

Det er et rollespill som går ut på å ta og gi fra seg kontroll. Skal dere praktisere bondage må dere derfor stole fullstendig på hverandre.

Den aktive parten, altså den som binder den andre, skal aldri benytte situasjonen til kun å leve ut sine egne fantasier. Han eller hun skal også være opptatt av å glede den passive parten, altså den som blir bundet.

DEN PASSITIVE PARTEN
Blir du bundet får du anledning til å motta sex og kjærtegn uten at det forventes at du skal gjengjelde handlingene der og da.

Det kan oppleves som befriende, særlig dersom du tar mye ansvar ellers i tilværelsen. Er du av den blyge typen kan det dessuten føles trygt at partneren tar kontrollen i senga.

For noen, kanskje menn især, kan det være vanskelig å innta rollen som den passive – de er kanskje redde for å bli oppfattet som svake. Da kan de kanskje reflektere over hva som er mest modig; å ta kontroll, eller å våge å gi slipp på den?

 

DEN AKTIVE PARTEN
Den som tar kontroll over den andre blir gjerne opphisset over makten han eller hun har i situasjonen.

Har du mye makt i hverdagen kan det å være den aktive part i senga bidra til å bygge opp selvtilliten på dette området. Like fullt kan du få bedre selvtillit om du føler du har lite makt og innflytelse i hverdagen også.

Nyt følelsen av å ha kontroll, men misbruk aldri situasjonen. Alt som skjer skal være begges ønske og vilje.

FORSKJELLIGE UTSTYR

Det finnes mange former for bondage, og enda flere hjelpemidler som gjør leken ekstra pirrende. Her er noen av de mest vanlige bondageproduktene og våre anbefalinger til dere som vil prøve noe nytt:

BONDAGESETT FOR PAR

Alt-i-ett for lekne par! Er du usikker på hvilke former for bondage som passer deg og din partner kan et gavesett med bondageutstyr være løsningen. En god start kan være et sett fra Fifty Shades ,her får du alt dere trenger i én pakke. Fifty Shades of Grey-settene er laget spesielt for par som vil prøve noe nytt sammen. Det fine er at dere får med mer enn bare bondageproduktene, slik at dere uansett får en spennende kveld.

HÅNDJERN OG FOTLENKER

Nyt følelsen av å være bundet fast mens partnere din har full kontroll. Håndjern er nok det mest kjente bondageproduktet for folk flest. Det finnes mange ulike typer håndjern, vi anbefaler håndjern med polstring eller myke håndjern i lær for de beste opplevelsene. Det er også blitt populært med et bondagesett som man fester under sengen, da trenger man ikke tenke på å måtte feste hånd- og fotjernene i noe annet og man vet at båndene sitter godt uansett hva dere måtte finne på.

Det finnes også mer spesialiserte typer remmer og lenker for bondagelek, for eksempel er en spreader bar et metallkryss med hånd- og fotjern i hver ende. Du eller partneren din blir da stående med baken i været, perfekt for deg som elsker å gi rumpa ekstra oppmerksomhet!

ØYEBIND

Demp én sans, så forsterkes de andre. Et mykt øyebind lar deg ikke se din partner, men du kan fortsatt kjenne deres lekne fingre utforske kroppen din. Du aner ikke hva som vil skje – kanskje vil de kysse deg akkurat der du ønsker, eller er det neste du kjenner en tunge som slikker og koser med brystvortene dine? Øyenbind er en rimelig og myk start på spennende bondagelek, prøv selv!

BONDAGETAU

Estetisk og deilig! Her er selve bindeleken like viktig som det som kommer etterpå. Et bondagetau i hemp eller lin tvinnes og surres rundt kroppen for å sette deg eller partneren din i spesifikke posisjoner, stimulere erogene soner og samtidig være vakkert å se på. Utnytt kroppens naturlige former til å skape vakre former. Se på spennende bilder sammen før dere prøver selv, et bildesøk på Shibari eller Kinbaku (erotisk bindelek) gir mye inspirasjon!

SEXY UNDERTØY I DRISTIG LEK

Stemning er viktig for en god opplevelse. Sexy bondageklær i glinsende lateks, gjennomsiktig nettingstoff eller stramme lærbånd lar dere begge slippe dere løs og virkelig nyte hverandres kropper! Undertøy og klær designet for dristige opplevelser har ofte pirrende funksjoner som gjør leken ekstra spesiell.

SPESIAL UTSTYR TIL BONDAGE

Er dere opptatt av kvalitet og har god plass finnes det mange typer bondageutstyr for de ekstra kresne. Et bondagekors som monteres på veggen lar deg feste din partner i ulike posisjoner. Da blir partneren stående på utstilling helt til du lar dem slippe løs. En bondage – gapestokk fester den submissive i doggy-posisjon på alle fire, uten at de kan bevege seg.

 

SLIK GÅR DERE FREM

Her er noen tips til dere som skal prøve bondage for første gang:

Bruk myke silkeskjerf og bytt på å være passiv og aktiv.

Bind den passive parten til noe han eller hun lett kan komme seg fri fra. Dersom trygghet ennå ikke er etablert i en slik situasjon, er det viktig å selv kunne avslutte den uten å måtte be den andre om hjelp.

Føles det i starten litt skummelt å bli bundet, kan det være en idé å først prøve med bind for øynene. Den aktive parten kan massere, kysse og kjærtegne kroppen til den passive.

Fôrede, lodne håndjern oppleves mindre truende enn de av stål. Ikke stram dem så hardt rundt håndleddet at det gjør vondt.

 

SIKKERHETSTIPS:

Dette er ikke noe du prøver med en helt ny partner. Dere skal kjenne hverandre godt for å ha tilstrekkelig tillit i situasjonen.

La aldri noen presse deg til sex du ikke ønsker. Ikke utøv press selv heller.

Det er helt greit å takke nei til et forslag, en god elsker vil respektere det.

Snakk sammen før dere prøver bondage. Fortell hva dere ønsker og ikke. Ikke bryt reglene dere blir enige om.

Ha et signalord som den passive parten kan bruke om han eller hun vil avbryte underveis. Den aktive parten skal da holde opp med det han eller hun gjør umiddelbart.

Bind aldri noe rundt halsen som ikke er spesielt beregnet for det formålet.

Forlat aldri noen mens de er bundet.

 

 

 

 

 

 

Kommenter