Kåt på min beste venn

Pin it Reddit

Kåt på min beste venn

Jeg så på mobilnummeret til Tore, og jeg visste at han var interessert i meg. Beste kompisen min bodde bare 10 minutter i fra meg – Jeg svarer alltid, sa han sist gang vi brøt opp etter en deilig time sammen. Jeg tenkte tilbake på den første gangen vi ble kjent og ble gode venner.

Jeg husker at kaffen hadde fort blitt kald, mens klærne forsvant av og andre interesser hadde tatt over. Minuttene hadde vært meget intense da vi ga hverandre full nytelse ved å suge hverandre på tur. Tore hadde krevd å få spruten i munnen, da han syntes det var både sexy og godt. Så da var det bare å la det stå til og nyte hans grådige munn som svelget ned hver dråpe.

Inspirert av Tore sin iver hadde han selv gjort gjengjeld og angret ikke. Dette var nå bare noen dager siden, og vi hadde utvekslet noen meldinger og hint via snap chat, liksom for å holde ballen varm.

Denne lørdagen var jeg tidlig ferdig på jobb, og kona var på tur til ei venninne til mandag. Jeg hadde visst om turen hennes en tid, og hodet mitt hadde spunnet på kåte tanker om Tore noen dager allerede. Jeg kippet av meg sko og jobbklær og stod naken foran speilet på badet. Jeg kjente at jeg var kåt og fikk en brå reisning mens jeg betraktet meg selv.

Jeg må ha Tore igjen, tenkte jeg. Skulle jeg ta initiativ til et nytt treff?

Jeg runket meg lett mens jeg søkte mot og svar hos meg selv. Så grep jeg mobilen og tekstet «KÅT? JEG MÅ KJENNE MANN IGJEN. LYST TIL Å SEES IGJEN?»

Jeg skrudde på vannet i dusjen og skrittet inn i det varme vannet mens pikken stod knallhard mot de varme strålene. Jeg vasket meg grundig og ga pikk og baller en ekstra god vask. Egentlig følte jeg for å la det stå til og la utløsningen ta overhånd. Jeg tittet ut av dusjen mot mobiltelefonen som blinket blått. Var det han, tro?

Jeg slo av vannet og fikk tørket meg i en fart. Jeg åpnet meldingen på telefonen. «HEI. GJERNE, HOS DEG ELLER MEG? » Nå fikk det bare stå til, og jeg kvitterte «HOS DEG OM 30?» Det gikk gysninger gjennom meg av forventning. Precummet rant av meg, og jeg strøk det fort av og luktet på det mens jeg leste svaret. «OK, GJERNE. DØRA ER ÅPEN, SEES»

Jeg fikk på meg klærne i en fart, presset pikken ned i jeansen og tok meg en rask øl og en grundig tannpuss. Pikken ville liksom ikke legge seg, og det var litt ubehagelig å gå med den harde reisningen. Jeg beveget meg nesten i ørska over til Tore sin leilighet. Turen tok 10 minutter, og jeg var kåtere enn noen gang da jeg tok i dørhåndtaket hos Tore og snek meg fort inn.

– Hei, sa jeg og fikk et svar tilbake inne fra leiligheten. Jeg gikk inn og så Tore sitte i sofaen, splitter naken og med en skikkelig ståpikk. – Kle av deg da? sa Tore. Jeg tok utfordringen og rev av meg klærne og ble stående med mine 16 cm i stolt reisning. – Sett deg hos meg da vel? sa Tore. Jeg satte meg ned ved siden av ham, litt spent og litt nervøs.

Tore grep pikken min og begynte å runke den lett.

Pikken min rant og Tore gliste og og sa: – Jeg får vel smake? Han ventet ikke på svar fra meg, men gapte resolutt over det glinsende pikkhodet og lot tungen rulle lekent rundt det. Jeg stønnet og grep rundt Tore sin nakke og presset pikken inn i den ventende munnen med et høyt stønn. Pikken stod som et spett og jeg famlet etter Tore sin pikk. Tore trakk seg unna og sa: – Kom, vi går inn på senga. – Jeg vil nyte deg lenge, sa Tore til meg og gav meg et vått og intenst kyss. – Håper du har god tid? Jeg nikket til svar før jeg krøp etter Tore i den store senga hans.

Tore gikk ned på meg og slikket baller og pikk med stor innlevelse. – Forsiktig, jeg kommer snart, stønnet jeg. Tore reiste seg opp og la seg ved siden av meg i en 69. Jeg snuste inn precumduften fra Tore og begynte å slikke han forsiktig.

Saftene hans var rikelige og med en lett saltsmak. Jeg lot to stramme lepper suge pikkskaftet hans opp og ned, mens jeg ga de harde ballene noen deilige sveip med tunga. Jeg dristet meg til å slikke bakover mot anus. Det luktet rent, så jeg lot tunga pirre over hullet hans. Samtidig kjente jeg at Tore begynte å suge meg på nytt, mer intenst denne gangen.

Jeg kjente det begynte å knyte seg i ballene og stønnet høyt. – Kommer, sa jeg før jeg slukte Tore sin pikk og sendte min egen sperm inn i munnen hans. Tore sugde og slurpet det beste han kunne. Så stønnet Tore ut selv, veltet seg over meg og tømte seg i noen intense rykninger. Munnen forsøkte å ta i mot, men det ble for mye, og det rant nedover kinnet mitt.

Tore krøp av meg, snudde meg og kysset meg. Jeg besvarte kysset og kjente smaken av spermen våres blande seg i kyssene. – Jeg ble så trøtt, jeg, sa Tore og veltet seg over på siden. Snart sov han tungt, mens jeg selv ble liggende å kjenne på spenningen som roet seg litt i kroppen. Jeg lå å så på Tore som sov, og jeg sovnet med et smil om munnen.

Jeg våknet av at Tore lå inntil ryggen min
med en ståpikk opp mellom rumpeballene mine.

Jeg kjente pikken gled glatt bak der og mistenkte at Tore hadde smurt meg inn. Jeg ble liggende stille og late som jeg sov ennå. Tore jukket ivrig, og jeg kjente pikken støtet mot ballene mine. Det ilte godt da pikkhodet skled bestemt over rumpehullet og stanget mot ballene mine. Liksom ubevisst sukket jeg og rettet meg i søvne slik at hullet mitt ble mer tilgjengelig. Tore merket det nok, for pikkhodet begynte å presse mer og mer mot hullet hans.

Tore pustet tungt bak meg og svelget. Så kjente jeg en kald plastflaske mot rumpa og merket mer olje renne ned mot hullet mitt. Jeg visste ikke om jeg skulle våkne og delta eller bare «sove» og bli brukt. Jeg kjente på det litt frekke og pirrende i å la seg ta i søvne og lot Tore prøve seg fram.

En neve der bak styrte pikken mot hullet. Det smertet litt da han fikk hodet innenfor og ble liggende stille litt. Det gikk kanskje et minutt før Tore presset sakte innover.

Herregud, så opphissende!
Tore beveget seg sakte, ut og inn.
Jeg kjente min egen pikk vokse av opphisselsen.

Så stønnet Tore lavt, og jeg kjente rykninger inne i seg og noe varmt som bredte seg langt inne i meg. Tore trakk seg ut, og så ble jeg tørket med papir der bak. Vi lå stille begge to, før jeg brøt stillheten og sa til Tore: – Var det godt for deg? – Unnskyld, jeg skulle ha spurt deg, sa Tore. – Men du var så fin der i søvne, og det var egentlig ikke meningen å knulle deg, bare kose der bak.

Tore merket ståpikken som pekte til værs. Men jeg suger deg gjerne igjen. Tore krabbet ned i senga og begynte å suge med stor iver. Grådige lepper tok ham helt inn og trykket vokste fort. Jeg så at Tore ble stiv igjen mens munnen hans sugde heftig. – Kom bak meg, hvisket jeg og stilte meg på fire for Tore.

Tore grep etter pikken sinog presset den inn i meg. Tore lot seg ikke be to ganger og støtet inn i meg igjen. To kraftige never spredte skinkene mine og sørget for at pikken bunnet meg i hvert støt. Jeg kjente mer olje renne ned mot hullet mitt, da Tore ville ha det enda glattere. Rittet ble villere og villere, og hans egen pikk verket og vippet opp mot magen hans. Så brølte Tore ut nok en orgasme og pumpet han full igjen.

Samtidig gikk det for meg også i ren og skjær opphisselse. Spermen sprutet opp mot magen min og havnet i store flekker på lakenet under oss. Det dryppet sperm både foran og bak, da Tore trakk seg ut av meg nok en gang.

– Takk, sa jeg og gned pikken og rumpehullet tørre med papir. – Jeg trengte denne runden, hvisket jeg mens jeg fikk på seg klærne. – Når som helst, smilte Tore og gav meg, et vått kyss på vei ut døra. – Det er bare å si i fra, du vet hvor jeg bor vet du, sa Tore

Vel hjemme igjen følte jeg at jeg trengte en dusj for å fjerne sexlukta. Pikken reiste seg igjen, og han jagde fram en utløsning til på de ferske minnene fra i sted. Jeg tok et raskt bilde av en stiv kuk med hvit sperm og sendte til Tore. «OPS. VI BLE VISST IKKE HELT FERDIGE?». Et par minutter senere kom svaret.

«ANTE MEG DET. HAR NYTT LAKEN PÅ SENGA I MORGEN TIDLIG»

 

Kommenter