KÅT PÅ DEG

Pin it Reddit

KÅT PÅ DEG

Jeg våknet tidlig denne morgen, og jeg kjente at jeg var våt mellom beina. Hvorfor er jeg så våt nå, undret jeg meg. Kanskje det var den våte og intense sex drømmen jeg hadde og kanskje den blir virkelig, tenkte jeg med meg selv Jeg kom til å tenke på at Antonio skulle komme hjem i dag. Han hadde nå vært borte fra meg i mange uker, og jeg skulle hente han på flyplassen i ettermiddag. Jeg har jo god tid til han kommer, tenkte jeg med meg selv. Siden jeg var så våt og kåt allerede nå fant jeg frem Feel The Gvibratoren, og tok litt vannbasert glidemiddel på den og førte den inn de den våte musen min Vibratoren har en perfekt utforming og den traff G punkt og klitoris samtidig. Jeg tok den ut og inn, og det varte ikke lenge før den dype, intense orgasmen kom.

Det tikket inn en melding på mobilen, og Antonio var allerede på vei fra flyplassen. Han hadde tatt et tidligere fly, og nå ville han komme så fort som mulig til meg. Jeg svarte at jeg gledet meg til å møte han igjen, og at jeg var kåt på han. Jeg reiste meg opp av sengen og fant frem svarte stay ups strømper, svart bh og en liten string truse. Jeg fant også frem French Maid kostymet

Jeg ble akkurat ferdig på kledd, da jeg hørte at det ringte på døren. Der stod jeg i French Maid kostymet, og gav Antonio et heftig, vått kyss. – Har du savnet meg? Spurte jeg han. Han svarte at han tenkte på meg hele tiden, og han savnet meg. Han holdt rundt meg mens den ene hånden fant åpningen fremme under skjørtet. Han kysset meg lidenskapelig, og stakk en finger inn i meg. – Er du kåt på meg? Spurte han meg. – Ja jeg har lyst på deg nå.

Antonio ventet ikke et øyeblikk, og han klemte meg opp mot veggen i gangen. Jeg tok rundt halsen hans og gav han et dypt kyss mens han la hendene rundt rumpa mi og løftet meg opp. Jeg slo bena rundt han og han presset meg mot veggen mens tunga mi lekte med hans Jeg slapp meg ned og han dro French Maid kostymet av meg. Jeg stod der i bh og truse og mine sexy stay ups strømper, mens han begynte å dra av seg klærne sine, og i løpet av et øyeblikk sto vi der nesten helt nakne i gangen. Antonio løftet meg opp igjen og presset meg mot veggen. Jeg klynget meg litt og jeg kjente at pikken hans ble stiv i løpet av et øyeblikk. Jeg førte hånden min ned og styrte den på plass mellom bena mine. Han kjente at jeg allerede var våt og han støtet hardt inn i meg Jeg ville ha han dypt inni meg og jeg slo bena rundt han og stønnet svakt. Han begynte å knulle meg hardt opp mot veggen i gangen, og han kjente den våte varme fitta mi omfavne pikken hans gang på gang. Etterhvert økte han tempoet og jeg peste inn i øret hans at han skulle ta meg enda hardere. Han tok godt tak i meg og bar meg fra gangen og inn på kjøkkenet. Jeg satte bena ned på gulvet og huket meg raskt ned, tok tak i pikken hans og stakk fram tungespissen og pirret pikkhodet mens jeg runket han sakte. Antonio stønnet og måtte støtte seg på bordet idet jeg lot leppene mine skli nedover skaftet. Jeg sugde han lenge og han kjente at han snart ikke ville klare å holde tilbake, så han tok tak i håret mitt og dro meg opp, la armene rundt meg og løftet meg opp på bordet før han presset meg bakover så jeg ble liggende skrevende fremfor han. Han dro til seg en stol og satte seg foran meg, dukket ned mellom bena mine og lot tungen streife de rosa kjønnsleppene. Saftene piplet ut av meg og han lot tungen gå litt innenfor før han førte den oppover mot klitten min. Jeg stønnet høyt og skalv litt idet han lot tungespissen rotere rundt den. Antonio førte to fingre forsiktig inn i meg og begynte å føre dem inn og ut av meg mens tungen hans lekte over klitten. Jeg roterte med underlivet mitt og klynket svakt for hver gang. Etterhvert merket han at jeg ble villere i bevegelsene og støtte hardere imot han. Han reiste seg opp og stilte seg foran meg, satte pikken sin mot åpningen min og trengte hardt inn. Jeg stønnet og vred på meg og han tok et godt tak i hoftene mine og begynte å knulle meg hardt. Jeg ble rødere og rødere i kinnene etterhvert som han tok meg hardere og hardere og de fyldige brystene mine gynget i takt med støtene hans. Bordet begynte å bevege seg under meg og plutselig ramlet en vase som hadde stått på bordkanten i gulvet så den gikk i tusen biter, men vi var så opphisset at vi ikke enset det engang. Han tok tak i bena mine og spredte dem ekstra godt mens han kjørte den harde pikken sin inn i meg gang på gang. Jeg begynte å skjelve der jeg lå på bordet og han kjente at det rykket i pikken sin. Jeg klynket høyere og høyere og kjente at orgasmen var på vei. Han pumpet inn i meg og det rykket til flere ganger i pikken hans før den deilige orgasmen skyllet gjennom kropppen og han ropte mitt navn. Etterpå støttet hans meg på bordet mens han fikk igjen pusten, før han løftet den slappe kroppen min opp og bar meg inn på soverommet. Der la vi oss ved siden av hverandre og Antonio ble liggende lenge å stryke meg over brystene, magen og ned mellom bena. Jeg tok tak i pikken hans og runket den sakte mens han kysset og strøk på meg. Snart stod pikken hans atter en gang som en påle, og Jeg dyttet han over på rygg. Jeg satte meg skrevs over han og jeg lot den store erigerte pikken hans trenge inn i meg, og jeg begynte å ri ham. Han lå bare og nøt synet av den vakre kroppen min som bevegde seg så elegant og katteaktig oppå seg. Lenge red jeg han forsiktig, og jeg satte opp tempoet. Jeg kjente at han og var på vei til å få en ny orgasme, og jeg red han hardt til vi begge kom på likt. Jeg la meg fremover og strøk han over håret mens han lå der og hivde etter pusten, og jeg trakk meg ikke av før jeg hadde fått roet han helt. Sammen gikk vi inn på badet og dusjet, såpet hverandre inn og vasket oss. Jeg såpte inn pikken hans og masserte den forsiktig, og etter en stund var den stiv igjen. Jeg fant frem Cobra Libre11og plasserte den på penishodet hans og skrudde den på. Det varte ikke lenge før han kom på ny. Etterpå tørket vi oss og sovnet vi i sengen.

Om kvelden hadde jeg bestilt plass på en populær restaurant med dans i byen. Jeg hadde tatt på meg hofteholder og stay ups strømper og en kort svart tettsittende kjole.. Jeg tok med meg Fifty Shades vibrerende egg med fjernkontroll. Da vi satte oss ned ved bordet gav jeg fjernkontrollen til Antonio og sa at han kunne styre den. Egget hadde jeg allerede plassert der det gir ekstra god nytelse.Vi spiste og drakk vin, og Antonio fortalte om turen. Plutselig skrudde han på fjernkontrollen, og jeg klarte nesten ikke å sitte stille. Det varte ikke lenge før jeg kom, bølge etter bølge skyldte gjennom kroppen min.

Jeg spurte om Antonio ville danse, og han tok min hånd. Jeg hvisket i øret hans at jeg ikke hadde truse på meg. De spilte salsa musikk noe som passet meg utmerket. Jeg snudde den runde rumpa til skrittet hans. Jeg gnidde og vrikket rumpa mot Antonio i takt med musikken. Antonio merket at han var blitt kåt på meg igjen Jeg lente meg sakte bakover og hvisket inn i øret på han: ”Jeg kan føle deg…” Antonio ble litt flau og tok et skritt bakover. Jeg sto fortsatt med ryggen til han, så jeg tok han i hendene og dro ham nærmere mot meg. I det jeg gnidde meg mot den harde ståpikken hans, tok jeg hånda hans og la den under den korte kjolen min. ”Ser du hvor våt jeg blir på grunn av deg?” Sa jeg gjennom den høye musikken. Han kjente at musen var så våt at tre av hans fingre var snart dekt med fuktighet. Han gled fingrene inn i mellom leppene og følte litt rundt helt til han fant min klitoris. Han lekte med meg midt på dansegulvet i det jeg fortsatte å gni rumpa mot den stive pikken. Jeg strakk ut armene bak meg og befølte han. Uten å nøle et eneste øyeblikk åpnet jeg dongeribuksa hans og kom med den ene hånda inn. Antonio smilte mens jeg tok på den fete pikken hans. De lekte med hverandre midt på dansegulvet uten at noen hadde lagt merke til noe som helst Antonio løftet opp kjolen min bakfra. Med den ene hånda lekte han med meg forfra, gled han den andre hånda nedover mellom rumpa og ned til den våte åpningen. Med fingrene inne i meg og på min klitoris hvisket han i øret på meg ”Vi gjøre det her og nå”. Jeg bøyde meg fremover, lang nok til at det skulle se ut som jeg danset, men samtidig akkurat passe til at han kunne stappe pikken sin inn i meg. Han tok ut den lange pikken og lettet den innover. Jeg grep armene hans og dro ham mot rumpa slik at han skulle gå dypere inn. Det som så ut til å være seksuell dansing var bare Sex. I det vi knullet på dansegulvet, sklei fittesaften nedover fra mine våte fitte. Jeg kjente at orgasmen bygget seg opp og vi kom på likt. Han ble værende inni meg til han klarte å lirke den oppi buksen. – Takk for dansen, sa jeg og gav han et vått kyss og velkommen hjem.

.

 

Kommenter