Kåt i fritimen

Pin it Reddit

 

Kåt i fritimen

Jeg så på klokken min at det nærmet seg fritimen. Jeg kjente at jeg var blitt litt våt i trusen, bare på tanken på hva jeg skulle gjøre i fritimen. De andre spurte meg hva jeg skulle gjøre i fritimen, men jeg ble reddet av ringeklokken så jeg svarte ikke på spørsmålet. Jeg somlet meg ut, og jeg visste hvor jeg skulle møte Mads.

Jeg åpnet døren for Mads, og han presset seg inntil hoften min idet han passerte meg. Jeg kunne kjenne den halvstive pikken hans presse mot meg. Jeg kjente hvor kåt jeg var nå. Hei sa jeg og smilte et lurt smil til han. Jeg tok hånden hans, og jeg tok han med til det hemmelige stedet mitt.

Han kysset meg stående mot den kalde veggen, og jeg smakte av leppestift.  Hånden hans gled frekt rett opp under skjørtet mitt, søkende og litt famlende, men han kunne godt kjenne at jeg var fuktig i truseskrittet sitt. Fingrene hans fant veien ned i trusen og vi grøsset begge to i vellyst over den våte sprekken min, som ivrig delte seg for fingrene hans.

Tungen hans slikket meg i øret, sugde og bet meg varsomt i flippene, og han visste at jeg likte det Den ledige hånden hans fant veien opp under skjorten min og han fant et nakent bryst med stiv og struttende vorte. Han hadde lyst til å kjenne på det andre brystet samtidig, men han ville ikke slippe den våte, varme og deilige sprekken min ennå. Han hadde ikke hjertet til det, verken for seg selv eller meg.

Øynene hans hadde vendt seg til det dunkle mørket bak teppet og han nøt synet av det kåte ansiktet mitt. Han slapp brystet mitt med tungt hjerte og åpnet buksesmekken sin med en hånd. Det var så vidt han greide det, så jeg, og med den stive pikken som banket innenfor og ville ut.

Jeg tok imot den med en varm hånd, og jeg så at Mads var så kåt at han ville ha meg med en gang Langfingeren hans masserte ivrig klitorisen min og jeg klemte meg rundt hånden hans, mens jeg stadig pustet tyngre og tyngre. Jeg sa til Mads at jeg var klar for pikken hans nå.

Jeg stilte meg med ansiktet vendt mot veggen, og med rumpa rett ut i luften. Mads forsto invitasjonen, og han stilte seg bak meg med pikken i hånden og lot det stive, harde hodet snuse rundt sprekken min, før han med et eneste langt støt kjørte pikken helt til bunns i meg.

Han la en hånd på hoften meg for å støtte seg, samtidig som han fant klitorisen min med den andre. Pikken hans ble sugd inn i den varme, våte musen min og jeg jobbet hardt med musklene mine.

Jeg kjente at orgasmen bygget seg opp inni meg, og Mads støtet pikken sin fortere og fortere inn i meg. Aahhhh vi kom på likt Han sprutet den unge hvite sæden sin til bunns i meg. Han trakk seg ut av meg og trakk opp buksen sin. Vi møtes igjen i neste fritime, spurte Mads meg, og jeg gav han et lurt blikk tilbake.

 

Kommenter