Karantene-sex

Pin it Reddit

5 Dampende sex stillinger man kan nyte i skapet

 

Som vi alle vet, er flere av oss i karantene enda og mange kjenner nok på at de ikke får nok intimtid med sin kjære. Nå skal vi fokusere på èn ting: la oss si at din partner er der med deg, og andre som familie eller samboere bor også sammen med dere og ødelegger totalt for deres sexytime. Ikke få panikk. Dere har muligheter. Når de andre er i dusjen, ser på tv eller har andre forpliktelser, prøv å skjul dere … i skapet! Jepp, bokstavelig talt i skapet. Er skapet stort nok vil dette gå helt fin.

Her er 5 forskjellige sexstillinger som egner seg meget godt for litt skjult sextid!

  • SDO, Standing Dog Only

Stå oppreist, len deg litt fremover og støtt deg til skapveggen. Din partner kommer til bakfra, i hullet som passer deg, du bestemmer. Dersom du er med på litt analsex kan du bruke en stillegående klitorisvibrator i tillegg!

  • Sit and Spin

Ta med dere en stol inn i skapet, partneren din sitte i stolen og du skrever over og setter deg, bruk stolryggen som støtte. Vær litt selektiv når det kommer til hvilken stol dere skal bruke, en med minst mulig knirking er topp! Gni deg mot partneren din mens han/hun koser med klitoris. La gjerne stolen stå igjen i skapet til en annen gang.

  • Chair Pose

Ha partneren din sittende i en stol, stå over partneren din med det ene benet ditt over skulderen på partneren din. Han/hun kan kysse og suge på klitoris og gli en finger inn i deg. Lyst å gjøre det enklere? Len en fot på stolsetet til partneren din eller på låret hans/hennes, da slipper du å balansere.

  • The Quiet Place

Denne stillingen er hovedsakelig for lesbiske par, men ingenting står i veien for at alle andre kan prøve det ut!
For noen er det å snike seg inn i skapet et seksuelt rush! For andre er det litt mer skummelt og du trenger da litt mer enn bare hender, munn og kroppsdeler for å komme! Invester i en nesten helt lydløs vibrator som du og din partner kan nyte sammen. Stå ansikt mot ansikt, hold vibratoren mellom dere og press dere mot den. Ta annenhver gang hvor dere bringer hverandre helt til kanten til dere klenger dere til hverandre i en het og fantastisk orgasme!

  • Froggie Style

Partneren din sitter eller kneler inne i skapet. Du står og skrever over partneren din, han/hun suger, kysser og slikker på klitoris, du kan rulle med hoftene og berøre deg selv. Bytt på hvem som sitter og hvem som står for at begge skal få kjenne på heten!

Kommenter