SLIK VELGER DU RIKTIG RABBIT VIBRATOR

Pin it Reddit

Slik velger du riktig rabbit vibrator

 

Når du kjøper en Rabbit Vibrator fra et av de større merkene skal du vite at det ligger ganske mye forskning og utvikling bak produktet. Selvfølgelig er det ikke to kvinner som er 100% like, så derfor vil noen vibratorer bedre treffe blink enn andre. Men der er bare noen modeller som virker akkurat som de skal for de fleste kvinner. Så når du sitter og kikker på de forskjellige merkene, så er det som regel en god grunn til at prisen varierer mye.

 

På noen modeller er det en motor som styrer både den innvendige og den utvendige delen av vibratoren, mens det på noen modeller er to motorer som gir deg mulighet til å styre dem hver for seg. Noen modeller har mange variasjonsmønstre og styrker, mens andre har få eller ingen.

 

Hvis du er helt fersk i forhold til hva som virker for deg, så kan det være en mulighet å starte med noen prisbillige varianter, for å tune deg inn på hvilken slags stimulering du liker best, og hvilke fasonger som passer til din kropp.

 

Hvordan bruker man en rabbit vibrator

En rabbitvibrator har et skaft for penetrering og en liten utstikker -kaninørene- som er ment for å vibrere mot klitoris. Både skaftet og kaninørene vibrerer. Det er nettopp denne dobbelstimuleringen som gjør rabbitvibratoren til kvinnens favoritt. Hvis du ligger på rygg vil altså ørene på vibratoren peke mot taket

Varm opp:

Bruk tuppen av vibratoren for å stimulere klitoris og skjedeåpningen i begynnelsen. De gode vibrasjonene vil få deg i stemning og sende sjokkbølger av kåthet til resten av kroppen. Snart føler du kanskje behovet for å fylles opp.

 

Bruk glidemiddel:

Bruk litt glidemiddel på vibratoren og deg selv, for en lettere innføring. Press skaftet mot g-punktet (inn mot navlen), og la kaninørene ligge over klitoris.

 

Finn riktig vibrasjon:

Prøv deg frem og finn din favoritt program Noen rabbiter har to motorer, en i skaftet og en i klitorisdelen, slik at du kan styre nytelsen separat og få det akkurat som du foretrekker.

 

Finjuster bevegelsene:

En rabbitvibrator er ikke det samme som en dildo, og man behøver ikke å heise seg ned og opp på vibratoren, eller bevege den spesielt masse for å få nytelse. Det er selvsagt individuelt hva man liker, men ofte vil de kraftige vibrasjonene dunke mot klitoris og g-punktet, og gi mye nytelse i seg selv. Finjuster og finn ut hva du liker.

 

 

Kommenter