Hvilken dildo passer for analsex?

Pin it Reddit

Hvilken dildo passer best for anal sex?

 

Analsex er spennende, opphissende og hvis det gjøres riktig, ekstremt deilig! Flere og flere får øynene opp for leketøy designet for analsex og ikke minst Pegging, dvs bytting av roller under analsex!

Skal man finne et godt leketøy til å bruke analt så må man først og fremst se etter en bred base. Dette er viktig for å hindre at leketøyet forsvinner opp i endetarmen. Det er også lurt å se etter et trygt materiale som er lett å rengjøre, som f.eks silikon, glass eller metall.

Anal plugg og analkuler er kjente leketøy og ofte det man velger hvis man ønsker å utforske analsex. Men når man har gjort seg kjent med følelsen og sin egen kropp, så vil mange gå over til en dildo. De mest populære dildoene til analsex har et enkelt design, har en stor base, en god sugekopp og kan ofte festes i strap-on belter.

Anbefalt dildo til analsex:

Tiger Dildoen fra Fun Factory er perfekt for deg som allerede har erfaring med sexleketøy og har lyst til å prøve en av de større dildoene i sortimentet.
Tiger har en stor fot, som gjør den velegnet til analstimulasjon også. Den kan også brukes sammen med en strap-on harness.
Dildoen er 19 cm lang og gir deg en fyldig og realistisk stimulering.

Magnum  Dildo fra Fun Factory er en enkel, effektiv og vakker dildo. Den er utstyrt med en glatt underside som fester seg godt på glatte overflater, og den kan brukes med sammen strap-on belte. Magnum er laget av silikon. Den passer også godt til analsex

Bouncer Nok en spennende dildo fra Fun Factory. Inni dildoen er det små kuler som rister når du beveger deg for ekstra sensasjon. Dildoen er i et behagelig silikon materialet og har sugekopp på bunn slik at den kan festes på glatte overflater og står stødig.Den kan også festet i et strap on belte.

 

Pegging

Peggig er den nye trenden for par som ønsker å utforske andre måter å nyte på:

Pegging er når kvinnen tar mannen bakfra med en strap-on. Dette er en voksende trend blant det Norske folk som har blitt mer lekne med årene. Pegging stimulerer p-punktet som ligger i endetarmen hos menn, på fremsiden mot penis, og kan føre til prostataorgasmer, som for mange er både sterkere og varer lenger. Hva slags type stimulering som foretrekkes varierer fra mann til mann. Noen liker følelsen av en finger eller dildo ut og inn, mens andre liker press, trykk eller sirkelbevegelser direkte mot prostata.

Den største utfordringen med Pegging er ofte å fortelle partneren at det er noe man ønsker å utforske. Generelt er folk usikre i forhold til å snakke med partner om sex, men det et viktig å ha gode kommunikasjonstips du kan ta med deg på veien for å presentere ønsket ditt for partneren:

Mange er nysgjerrig og ønsker å prøve noe nytt i parforholdet. Har du lyst til å prøve Peggig, men usikker på hvordan du skal gå frem mot din partner? Sett av litt tid når dere begge er uthvilt og i godt humør. Vær åpen om at du har lyst til å prøve noe nytt, fortell om fordelene, foreslå å starte med en finger eller en liten analplugg hvis du møter skepsis, godta om partneren trenger litt tid. Det viktigste er at dere har god kommunikasjon, og hvem vet, kanskje dette er noe din partner også har hatt lyst til, da er det jo bare slå seg løs og utforske nye sider av deres nytelse.

Når man har blitt enige om å utforske pegging, så gjelder det å ha utstyret på plass! Et godt strap-on belte som gjør seansen ukomplisert og behagelig, en dildo i passe størrelse og et godt glidemiddel til analsex!

 

 

 

 

Kommenter