Hvilke stillinger er best når du bruker en dobbeldildo!

Pin it Reddit

 

Hvilke stillinger er best når du bruker en dobbeldildo?

Dobbeldildo er et spennende tilskudd i sexlivet uansett legning, og enten man er singel eller i forhold. De kommer i en rekke varianter, med forskjellige farger, materialer og størrelser. Kjøper du en dildo med forskjellig størrelse i hver ende, så har du også to i en om du vil ha litt variasjon i penetreringen.

Tre sex-stillinger for dobbeldildo

 Saksing

Mot hverandre med underlivet, og bena i kryss mot hverandres kropper. På den måten kan dere jobbe dere mot hverandre enten den brukes analt eller vaginalt. Samtidig har begge hendene fri til å stimulere seg selv eller hverandre.

 

Bakfra

Å bli tatt bakfra er en favorittstilling for veldig mange. Et godt tips er å bruke dobbeldildo analt samtidig som man bruker penis eller stap-on vaginalt. Siden den er såpass lang vil den gi et godt grep samtidig som man kan bruke den andre hånden til å holde i hoftene til partner. Man kan også bruke dildoen i begge ender for dobbelpenetrasjon enten på deg selv eller partner.

 

Rumpe mot rumpe

Stå på alle fire mot hverandre med rumpe mot rumpe. Om dere har balanse nok kan en hånd brukes til å stimulere seg selv samtidig.

Realistiske dildoer er ekstremt populære og skal man velge en dobbeldildo kan det være lurt å velge en med ulik størrelse i de to endene. Det gir større rom for å utforske! Man kan bruke en ende analt og en annen ende vaginalt, for vanligvis skal man ikke gå fra anal penetrering til vaginal penetrering, men det problemet løser seg med en dobbeldildo. King Cock Tapered Dobbel Dildo er en favoritt for mange.”

 

 

Kommenter