Hva er forskjellen mellom Womanizer Premium og We Vibe Melt?

Pin it Reddit

Hva er forskjellen mellom Womanizer Premium og We Vibe Melt?

Er du som mange andre nysgjerrig på de deilige trykkbølgene både Womanizer og Melt har? Lurer du på hvilken du skal velge?

Klitorisstimulatorene Womanizer Premium og We-Vibe Melt er begge bestselgere og kundefavoritter. Felles for sexleketøyene er at de begge bruker Pleasure Air TechnologyTM.

Klitorisstimulatorene bruker altså trykkbølger fremfor vibrasjoner for å stimulere klitoris. Denne teknologien gjør at alle 8000 nervetråder i klitoris stimuleres samtidig på grunn av endringer som skjer inne i silikonhetten

Womanizer og Melt er like på mange måter. De bruker begge trykkbølger, de har begge 12 intensitetsnivåer og er begge 100 % vanntette. I tillegg er begge oppladbare via magnetiske ladepunkter! Men hva skiller dem egentlig fra hverandre?

  • Formen på silikonhetten: Womanizer har en utskiftbar silikonhette i 2 ulike størrelser. Dette gjør at du kan få mer variasjon i hvor intenst det føles. Ved å bruke en større hette, vil trykkbølgene få mer plass og det vil ikke føles like intenst som med den minste hetten. Hetten på Womanizer sitter litt lenger inne på selve leketøyet. Med Melt er hetten integrert i selve sexleketøyet og den har en mer oval form enn silikonhetten på Womanizer.
  • Intensitet: Det første intensitetsnivået på Womanizer Premium er 40 % svakere enn det første intensitetnivået på We-Vibe Melt. I tillegg er det 12. intensitetsnivået til Premium 40 % sterkere enn det høyeste intensitetsnivået på Melt. Når det er sagt har både Womanizer Premium og We-Vibe Melt 12 intensitetsnivåer, så her finnes det noe for alle – både de som er svært følsomme under trusekanten og for dem som trenger kraftig stimulering!
  • Fasongen på stimulatoren: Womanizer er unik fra modell til modell, men er hovedsakelig designet for å nytes alene og er ikke like smidig i designet som Melt dersom man ønsker å bruke den under samleie. Melt er designet med tanke på par og har derfor en mer kompakt og slank modell som gjør at den passer utmerket mellom to kropper.
  • Appstyrt: We-Vibe Melt kan styres via app. Det kan ikke Womanizer. Appen gjør at du kan skreddersy trykkbølgene etter din smak, og at klitorisstimulatoren kan kontrolleres av en partner som enten er i samme rom eller på andre siden av jorden.
  • Silent Touch: Womanizer Premium har en Silent Touch-funksjon som ikke We-Vibe Melt har. Det vil si at klitorisstimulatoren pauser automatisk når den ikke er i kontakt med huden. Det gjør at den bråker mindre og man sparer strøm.
  • Autopilot: I motsetning til Melt har Womanizer en autopilot-funksjon. Denne regulerer intensitetsnivået av seg selv, slik at du bare kan ligge og nyte – uten å tenkte på å gjøre justeringer underveis. Du vet med andre ord ikke hva du får, noe som mange synes er veldig spennende.

 Hvilken bør du velge?

Både Melt og Womanizer er favoritter hos oss på Passonfruit, så her er det personlige preferanser som spiller inn, som for eksempel hvilke funksjoner man ønsker, og uansett hvilken du velger, vil du nok ikke angre

 

 

Kommenter