HJEMMEKONTOR

Pin it Reddit

HJEMMEKONTOR

Det var en nydelig morgen, og etter en liten løpetur på stranden bestemte jeg meg for å ta hjemmekontor. Med hjemmekontor får jeg nok tid til å gjøre litt interessante ting også. Jeg tok meg en svømmetur i svømmebassenget mitt, og som vanlig kom Javier og besøkte meg i svømmebassenget. Jeg svømte inntil kanten, og Javier kom bak meg og presset seg inntil meg. Jeg kunne kjenne at han var hard og klar. Han oppdaget at jeg ikke hadde på meg bikinitruse på meg. Han kjente at jeg var våt og klar og presset seg inn i meg. Han varierte med dype og grunne støt, og vannet hjalp også til å gi deilige berøringer. Javier kyste meg lidenskapelig, og han økte tempoet sitt og kom inn i meg. Han gav meg et kyss og sa takk for morgenskos, sees i morgen. Jeg tok meg en ekstra svømmetur, og så gikk jeg inn i huset.

Jeg tok opp mobilen, og skrev en melding til Mikael, og fortalte han at jeg hadde hjemmekontor, og at jeg gjorde meg klar, Jeg fikk svar med det samme.

Jeg kunne høre at døren ble åpnet og låst. Det var jammen raskt, tenkte jeg med meg selv. Mikael hørte lyder, og han fant ut at de kom fra soverommet mitt.  Soveroms dør var åpen, og der så han meg ligge naken på ryggen og beina spredt fra hverandre. Han kunne se den store vibratoren gli inn og ut av meg og Mikael kjente at han var blitt hard og det bulte i buksen. Jeg smilte til han og stønnet fram en hei. Mikael tok av seg klærne i en fart og han la seg ved siden av meg og så på meg Han begynte å kysse meg, bløte og våte kyss og tungene våre danset omkring Jeg snudde meg rundt og la meg på magen Vi sa ikke noe og han begynte å slikke meg fra korsryggen og nedover de deilige rumpeballene. Solskiller fra sommeren var tydelige og svært innbydende. Jeg struttet med rumpen og stønnet tungt.. «Slikk meg mer» sa jeg. Mikael snudde meg slik at jeg lå på ryggen og han så at jeg var glattbarbert, og at klitoris var glinsende og våt. Han skilte leppene og lot tungen leke opp og ned. Jeg håndterte den store vibratoren enda, og jeg tok en hånd bak hodet hans og presset han mot musen min.

Jeg kjente roterende bevegelser med tungen, og så startet skjelvingene mine Mikael kjente at det er mer vått enn noen gang og slikket i seg de deilige saftene mine. Det rant fittesafter og jeg var svett og smilende. «Hei. Igjen. så fint at du kunne komme», sa jeg og så han dypt inn i øynene. Jeg så at han var stor og hard, og han ville ha meg hardt og intenst. Jeg tok tak i den og runket lett. «Denne har jeg drømt om mange ganger. «sa jeg og smilte. Jeg vippet han over på rygg og snudde stussen til han og tok den i munnen. «69 er det beste jeg vet» sa Mikael. Det tok ikke lang tid før jeg satte meg over han og begynte å ri rolig- Opp og ned. Jeg var like våt foran som bak, og synet var bare fantastisk! Mikael tok den store vibratoren og skrudde den på. Jeg snudde meg og gliste, «alt var lov».. Jeg tredde meg ned på kuken og han måtte kjempe for å ikke sende hele satsen av gårde. Han lekte med vibratoren i rumpesprekken min og jeg struttet bakover og stønnet med en deilig mmmmm ja- lyd.

Han hold den mot rumpehullet og den gled inn uten mye motstand. Min reaksjon var umiddelbart rykninger i musa. Det forplantet seg i kuken hans og vi holdt igjen så godt vi kunne- så lenge vi klarte.. Han peste og jeg stønnet- det måtte gå som det gikk. Jeg kjente at orgasmen min bygget seg opp og vi kom på likt. Han ble værende der litt før han trakk seg ut av meg

Vi ble liggende ved siden av hverandre og bare koste med hverandre. Det var så utrolig godt å bare ligge slik tett omslynget. Det varte ikke lenge før jeg kjente at jeg var fremdeles våt og kåt. Jeg begynte å kysse Mikael igjen, og kyssene våre ble mer og mer intense. Jeg tok min hånd på hans store harde pikk, og han kjente på klitorisen min at jeg var våt og stakk 2 fingre inn i meg. Jeg ville ha han inni meg, og sa «ta meg hardt bakfra». Jeg reiste meg opp og stod på alle fire. Han presset seg inn i min våte fitte, og trengte seg dypt inn i meg. Han holdt meg om hoftene mine, og støtet hardt og dypt inn og ut av meg. Mikael stønnet og gav meg klaps på rumpa mi. Han lente seg frem og fikk tak i pisken min og gav meg noen slag. Det var både vondt og godt, og jeg kjente at jeg ble svært opphisset av det. Han fortsatte å støte dype og harde støt i meg, og jeg kjente at orgasmene var på vei. Jeg stønnet og han stønnet til vi slutt kom. Vi la oss ned helt utslitte og sovnet.

Jeg våknet med ett og ble liggende å se på Mikael. Jeg kom på å tenke på at jeg hadde hjemmekontor i dag. Jeg tok på meg hofteholder med stay ups strømper til og ingen truse. Jeg vekket Mikael, og sa til han at han måtte komme til kontoret mitt rommet ved siden av her. Jeg gikk ut av rommet og satte meg på skrivebordet og spredde beina litt. Mikael stod i døråpningen og så på meg og smilte. Han kunne se den våte, glinsende musen som blottet seg. Han kom mot meg og kysset meg på munnen. Jeg kunne se at han var klar igjen Han tok det ene brystet mitt og sugde på brystvorten min slik at den ble stiv. Han sugde på den andre brystvorten min slik at også den ble stiv. Han kysset meg igjen på munnen min, før han bøyde seg ned mellom beina mine og slikket og sugde på klitoris. Jeg små stønnet og sa at jeg ville ha han inni meg. Jeg skled ned fra skrivebordet og snudde meg rundt og bøyde meg frem. Mikael tok tak i hoftene mine og presset seg inn i meg med harde og dype støt. Han klapset meg på rumpa igjen, og gav meg en omgang med hånden på rumpa. Han støtet hardere og hardere, dypere og dypere inn i meg. Det varte ikke lenge før vi kom på likt. Han trakk seg ut av meg, og gav meg et kyss. «Blir du her til middag» spurte jeg Mikael. « Ja , svarte han, og jeg har jo også hjemmekontor.

 

 

 

 

 

Kommenter